©MN Press
©MN Press

Dušan Kerkez kandidat za klupu Kišvarde, Mađari već stupili u kontakt sa Srbinom

Vreme čitanja: 1min | sre. 30.08.23. | 16:18

Doskorašnji strateg Čukaričkog cenjen u komšiluku

Rastanak Dušana Kerkeza sa Čukaričkim odjeknuo je pre dve nedelje fudbalskom Srbijom. Strateg koji je sa Brđanima izborio treće mesto u Mozzart Bet Superligi i plasirao se finale Kupa Srbije, posle remija protiv Javora (2:2) napustio je klub, a vrlo brzo mogao bi da se okuša u novom trenerskom izazovu.

Naime, interesovanje za srpskog stratega pokazala je Kišvarda, čiji je sportski direktor Atila Reveš potvrdio da je ostvaren prvi kontakt.

Izabrane vesti

"Čukarički je imao trenera kojeg sam takođe pratio, pogledao njegove utakmice. Lično sam se sastao sa njim. Prethodno je radio na Kipru, odličan je motivator i veliki profesionalac", rekao je Reveš koji je takođe istakao da su kandidati za istu poziciju i Žoan Kariljo i Mihael Boris.

Kišvarda je u aktuelnu sezonu ušla sa Milošem Krušćićem na čelu, ali se srpski streteg koji je klub vodio i proletos, posle tri kola rastao sa klubom. Kao privremeno rešenje kormilo je preuzeo Mate Gerlicki, trener drugog tima Kišvarde, pod čijom komandom je klub pretrpeo dva poraza, te šesto kolo dočekuje uz četiri osvojena boda.

Kerkez, koji je ostavio zapažen trag na Banovom brdu, pre izazova u Srbiji je predvodio AEL Limasol sa kojim je osvojio Kup Kipra u sezoni 2018/19.


tagovi

Dušan KerkezKišvardaMađarska

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara