Dejan Kerkez (© Star sport)
Dejan Kerkez (© Star sport)

Dušan Đorđević: Partizan nam je svima opomena

Vreme čitanja: 2min | uto. 11.10.22. | 14:14

Kruševljani se nadaju pobedi nad Inđijom u Kupu Srbije

(Od dopsinika Mozzart Sporta iz Kruševca)

Nadali su se Čarapani da će u Lučanima uspeti da izbrišu još neki od kikseva s početka sezone, koji, pored zadovoljavajuće forme Napretka, i dalje ostavljaju kruševački sastav u donjem delu tabele. Usledio je, ipak, protiv Mladosti ubedljiv poraz (3:1), iako su Kruševljani bili ofanzivno najraspoloženiji u dosadašnjem toku Mozzart Bet Super lige.

Izabrane vesti

Realizacija je izostala, odbrana bila nedovoljno umešna da spreči tri najlošija scenarija, a osim bodova, ostali su Crveni na Zapadu Srbije i bez dvojice igrača.

„Stefan Jovanović je zaradio bol u nozi, kada je posle duela proklizao i povredio zadnju ložu, a Nemanja Đeković je osetio zatezanje. Nadam se da to već neće biti teža povreda i da će propustiti samo meč u kupu, a da bi trebalo da bude spreman za prvenstveni protiv Radnika“, govori Dušan Đorđević.

Pred start nove sezone Kupa Srbije za Čarapane njegov tim gostuje Inđiji.

Ambicija će biti da učinimo sve što je u našoj moći da prođemo dalje, bez obzira što znam da se u kupu neretko dešavaju iznenađenja. Partizan je opomena svim superligašima, posle ispadanja od Radničkog iz Sremske Mitrovice. Inđija je dugo godina igrala i Super ligu i nipošto nije tim za potcenjivanje. Naravno da ćemo u ovakvim okolnostima nekim igračima sa manjom minutažom dati priliku, ali moramo da uradimo sve da se iz Inđije vratimo sa prolaskom dalje. Posle toga brzo sledi meč sa Radnikom i moramo se što pre okrenuti šampionatu“.

Hvali Dušan Đorđević narednog rivala, svestan da je njegova ekipa favorit i u Sremu.

Inđiju smo skautirali na više načina, pogledali je živo, s obzirom da je nedavno gostovala Trajalu u Kruševcu, pogledali neke snimke. Dosta igrača iz njihovog sastava znam, poput Desančića, Janjića, Bojovića, ali pored toga što su kvalitetna ekipa, uvek prvi vrhu tabele, sa ambicijama da se nađu ponovo u Mozzart Bet Super ligi, ne bi trebalo da se previše bavimo njima. Mi smo superligaši, nemamo u kadru veliki broj igrača, ali svi se nalaze u najjačem rangu i takvi moraju da se prikažu kad sutra izađu na teren“, inspiriše pulene odlični stručnjak.

Meč šesnaestine finala Kupa Srbije između Inđije i Napretka startuje sutra od 15 časova uz prenos na TV Arena sport.


 


tagovi

KruševacNapredak KruševacDušan ĐorđevićKup Srbije

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara