Komentari na vest

Dušan Đorđević: Voša hoće da napadne i titulu, mi smo se formirali u hodu, ali...

M

MarkoniPFC

pre gotovo 2 godine

Prelazni rok definitivno nista nije odradjen tako da ovo bude realnost, mozda cuvaju najbolje za kraj roka i planiraju da sledeca sezona bude ta kada se sve kockice sklope.
v

vv66

pre gotovo 2 godine

Covek prica ono sto su izjavljivali rukovodioci iz Vojvodine kada su stupili na celo kluba i sve bi to bilo lepo i top da je samo taj jedan klub Vojvodina uradio i pojacao se da bude makar na papiru konkurentan. Ali dovesti 2 stranca i Nikolica a pricati o titulu je iskreno neozbiljno da ne napisem tezu rec jer smo razocarani totalno. Pa zar nije moglo neko pojacanje jos koje ozbiljno da makar raspali mastu navijacima, pa ljudi bi gledali sa vise optizmizma i zanimanja za ligu, da su samo doveli nekog tipa Sume, kao sto je Nikolic poznat igrac tako bi dolaskom Sume koji je slobodan za 50 % skocilo interesovanje. Uz to onog Severnokorejca pa i Prestiza koji bi bio isto pojacanje vrlo dobro koje privlaci paznju. sa ova 3 igraca ili jos nekog ili Suma, Prestiz, Bakajoko, Zivkovic Risairo koji nisu u formi ali opet bi podigli interesovanje, pa marketinski to bi bio pun pogodak, liga bi bila pracena, gledanija a to bi povuko i Cukaricki da uradi slicno i dr klubove ali ne moraju samo da je Vosa se izdvojila kao 3 pretendent i svi bi cekali derbije, sad bi imali izmedju 3 kluba. Bas steta kako nemamo osecaja, a ne kosta nista u odnosu sta donosi sve su to dostupni jako igraci. kada je Zbiljic zapalio mastu siroke mase i svi su cekali eto i sam licno sam cekao da vidim sta ce napraviti Vosa i koga dovesti i nisam verovao u sve ovo. Samo da je napravio par tih koraka i pojacanja doveo zvucnijih, pa covek bi toliko kredita dobio i toliku popularnost i simpatije da je covek koji drzi rec i da pretvara nemoguce u moguce. Ali ono corak nista, od Cuke nismo nista ocekivali mada je ona od ocekivanog mozda i najvise uradila, Radnicki Nis je nezobiljno komentarisati od njih kada jednog dovedu igraca dobro je, i to su doveli par stranaca ako sam pratio sto je cudo i vise od ocekivanog jos ako zadrze sto nema sanse i ako je Toncev obecao, da ce ostati Mitrovic to bi tek bio pogodak ili da dovedu jos neku bolju zamenu za njega. TSC cuti a svi su se nadali da ce posle ove lose sezone nesto probati da ucine ali oni sve vise lice na bledu kopiju Cukarickog
G

Gost 18

pre gotovo 2 godine

Lepo je nadati se... Titulu mozete da napadne te jedino motkama,lepo je nadati se... 😉
M

Mek

pre gotovo 2 godine

Ako je Radnik ponudio Linti tri puta vise nego Vozdovac, koliko je onda Napredak ponudio Djordjevicu kada Radnik nije uspeo da ga zadrzi?
K

Kendi2552

pre gotovo 2 godine

Dusan Djordjevic nije hteo da ostane u Radniku, a ni Linta tamo nece dugo…