Hajdin i Purtić, foto: MN Press
Hajdin i Purtić, foto: MN Press

Dva Stefana ponovo u Voždovcu

Vreme čitanja: 2min | sub. 16.01.21. | 16:32

"Zmajevi" vratili Hajdina i Purtića

Novi imidž, stari klub za Stefana Hajdina.

Doskorašnji bek Crvene zvezde posle isteka ugovora ove zime napustio je stadion "Rajko Mitić" i vraća se na Krov, ponovo u Voždovac, zajedno sa imenjakom Purtićem.

Izabrane vesti

“Hajdin i Purtić znaju kako ovaj klub funkcioniše i neće im trebati vremena da se privikavaju. Upoznati su sa sistemom i vizijom Voždovca i ne sumnjam da će pružiti svoj maksimum da doprinesu ostvarenju ciljeva koje smo postavili", poručio je generalni direktor Miloš Mirković u izjavi za klupski sajt.

Hajdin je prethodno nastupao za Zmajeve kao pozajmljen igrač, a sada je potpisan ugovor na dve godine. Već se priključio ekipi i na spisku je putnika za pripreme u Antaliji.

“Čast mi je što sam se vratio kući. Voždovac je zaista jedan poseban klub i srećan sam što ponovo imam priliku da radim sa svim ovim sjajnim ljudima od igrača i stručnog štaba, do ekonomata i uprave. Sada sam zreliji i bogatiji za još jedno iskustvo, tako da sam siguran da mogu još više da pružim Voždovcu“, istakao je Hajdin, koji je promenio imidž i skratio dugu kosu po kojoj je bio prepoznatljiv.

Dete Voždovca i nekadašnji kapiten Stefan Purtić vratio se u Zaplanjsku ulicu iz Inđije, sa pozajmice.

"Jako sam srećan što sam se vratio u klub u kome sam odrastao i koji me je afirmisao kao igrača. Daću sve od sebe da opravdam očekivanja stručnog štaba na čelu sa trenerom Damjanovićem. Saigrače dobro poznajem, kao i sve ljude u klubu i verujem da ćemo zajedničkim snagama ispuniti zacrtane ciljeve koji su pred nama", zaključio je 22-godišnji Purtić.

Defanzivni vezista je u prethodnom mandatu odigrao 31 utakmicu za Voždovac i dao jedan gol, a u Inđiji je bio proteklih godinu dana. Hajdin je tokom prošle sezone odigrao 27 utakmica za Zmajeve, dao tri gola i dvaput asistirao.


tagovi

Stefan Hajdin

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara