(MN Press)
(MN Press)

Edmund Ado bez minuta na Marakani odlazi iz Zvezde, ali ostaje u Mozzart Bet Superligi

Vreme čitanja: 2min | pon. 04.09.23. | 23:16

Mladi vezista iz Gane bi trebalo da pojača Novi Pazar

Očekivanja velika, promet mali. Dugo je Crvena zvezda obigravala oko Edmunda Ada, dve godine maltene potrošila da bi ga dovela, a ispostavilo se da će mladi fudbaler bez debija napustiti stadion „Rajko Mitić“. Makar privremeno.

Sve ukazuje na to da će nekadašnji prvotimac moldavskog Šerifa otići iz Beograda, ali će ostati u Mozzart Bet Superligi. Ako sve protekne prema najavama, Afrikanac će zadužiti opremu Novog Pazara, kluba koji je Crvena zvezda minule subote savladala u neizvesnoj završnici (2:1). Već za sledeće kolo, prvo posle reprezentativne pauze, Ado bi trebalo da bude na raspolaganju Siniši Dobrašinoviću, za meč Plavih sa Napretkom na Gradskom stadionu.

Izabrane vesti

Potreba za angažovanjem još jednog zadnjeg veznog javila se usled mogućnosti da u narednih nekoliko dana Novi Pazar ostane bez oslonca na tom delu terena. Razlog je taj što se čeka unosna, kako u klubu kažu, milionska ponuda za Adetunđija Rasaka Adešinu, koji se sviđa čelnicima Union Sen Žiloaza.

Zato su u Novom Pazaru rešili da mu prvo dovedu zamenu i to bi trebalo da bude upravo Ado, koji kod Baraka Bahara na ionako nije dobio šansu, a teško je očekivati da u oštroj konkurenciji upiše minute, čak i u prvenstvu. Zato će najverovatnije otići u formi pozajmice do kraja sezone.

Edmund Ado je u srpski fudbal stigao zimus, kad je posle dosta peripetija sa Šerifom potpisao za Spartak, ali se već tad šuškalo da mu je Subotica samo usputna stanica, most, do prelaska u Zvezdu. Kad se to desilo nije ubedio stručni štab da mu je mesto u prvih 11 i zato će sreću potražiti u Novom Pazaru.


tagovi

FK Novi PazarNovi PazarFK Crvena zvezdaEdmund AdoMozzart Bet Superliga

Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara