Luka Modrić (©Reuters)
Luka Modrić (©Reuters)

Eks-Ju selekcije donose u Mozzartu najveći profit

Vreme čitanja: 2min | pon. 11.09.23. | 11:02

Nigde nećete naći veće kvote na pobede Hrvatske i Bosne i Hercegovine

Počela je nova nedelja, bukmejkeri Mozzarta su u to ime pripremili iznenađenja. Odabrali su dve utakmice na kojima će dvojke u svakom trenutku da budu najveće na svetu.

U toku je 6. kolo kvalifikacija za Evropsko prvenstvo, a za sada republike bivše Jugoslavije kladiocima donose zaradu. Srbija je u nedelju savladala Litvaniju (3:1), Slovenija je bila bolja od San Marina (4:0), a na red danas dolaze Hrvatska i Bosna i Hercegovina. Upravo na njihove pobede će kvota u svakom trenutku u našoj kladionici da bude najviša.

Izabrane vesti

Jermenija, na čijem golu od početka kvalifikacija stoji srpski čuvar mreže Ognjen Čančarević, jedno je od najprijatnijih iznenađenja. Posle četiri kola ima sedam bodova, jedina je u D grupi koja koliko-toliko uspeva da zadrži korak za Turskom i Hrvatskom. Vatreni su takođe na sedam bodova, ali iz dva odigrana meča manje. Hrvati su u junu igrali plej-of Lige nacija (osvojili srebro), pa su bili oslobođeni kvalifikacija. Posle toga, pre tri dana su pokazali koliko su opasni tako što su u Rijeci deklasirali Letoniju sa 5:0. Doduše, ni Jermeni nisu bili loši, u Eskišehiru su odigrali 1:1 sa Turskom. Čak su do 88. minuta i vodili. Do sada su se Hrvati i Jermeni sastali samo jednom, 2021. godine u prijateljskoj utakmici, kada su u Velikoj Gorici odigrali 1:1.

ISLAND - BOSNA I HERCEGOVINA (PONEDELJAK, 20.45), DVOJKA 2,60

Ako Zmajevi žele da se plasiraju na Evropsko prvenstvo, moraju da se pokažu dobro u "Zemlji vatre i leda". BiH već ima tri poraza u kvalifikacijama, posle pola ciklusa Slovačka i Luksemburg su pobegli na +4. Pola od osvojenih šest bodova Bosanci su osvojili baš protiv Islanda, savladali su ga u Zenici sa 3:0. To je bilo na početku kvalifikacija, a narednu pobedu ostvarili su tek pre tri dana, protiv Lihtenštajna (2:1) takođe kod kuće. S druge strane, Island ima samo tri poena, isto osvojenih protiv Lihtenštajna (7:0). U prošlom kolu iz trke za drugo mesto izbacio ga je Luksemburg, tako što ga je savladao sa 3:1.

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.


tagovi

Promo kvotenajveća kvota

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara