Evo atrakcije na tržištu: Dani Alves raskida sa Sao Paulom i želi u Premijer ligu

Vreme čitanja: 1min | uto. 22.09.20. | 20:33

Ko će se prvi javiti na adresu vremešnog Brazilca?

Potražnja za kvalitetnim bekovima ovog leta je izuzetno velika, iako ponuda nije adekvatna, pa bi mnogi prosečni igrači mogli da završe u vrhunskim klubovima. Ipak, tržište bi potpuno mogao da poremeti Dani Alves (37), koji je zatražio raskid saradnje sa brazilskim Sao Paulom jer želi da se vrati u Evropu.

Jedan od najboljih desnih bekova u ovom veku nosio je dresove Sevilje, Barselone, Juventusa i Pari Sen Žermena, a sada mu je navodno želja da zaigra u Premijer ligi. Ukoliko bi došao do "čistih" papira mogao bi da postane prava atrakcija finiša prelaznog roka.

Izabrane vesti

Alves je imao dosta nesuglasica u aktuelnom klubu, s obzirom da je često bio kritikovan od strane navijača zbog svog ponašanja van terena. Sve to je motivisalo Brazilca da pokuša da nađe zajedničku reč sa klupskim čelnicima i sporazumno raskine ugovor koji mu ističe na leto 2022. godine.

Premijer liga je neka vrsta tihe patnje za iskusnog igrača, s obzirom da nije bio u prilici da zaigra u najatraktivnijem šampionatu na Starom kontinentu. Trag je prvo ostavio u Sevilji, potom još veći u Barseloni, dok je najviše problema imao u Juventusu, s obzirom da u Torinu nikako nisu želeli da prihvate njegov temperament. U Pari Sen Žermenu je za dve sezone odigrao 73 utakmice u svim takmičenjima i postigao osam golova.


tagovi

Dani Alves

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara