Komentari na vest

Falko pokazao da je živ, Zvezda posle šetnje lako sa Spartakom

o

o Boze

pre preko 2 godine

Deda1, evo ja da ti kazem da je Ben i dalje jedan od najgorih igraca u blatnjavoj ligi… nista on jucet nije uradio posebno, cak je par put i zasmetao ili da je var hteo mogao je da ponisti gol jer je on skoro pa uticao na igru kod gola… mucno je gledati kad on ima loptu, toliko je slab u duelima da mu svako dijete moze uzezmti loptu… pogledaj samo njegove akcije koliko je spor dok se okrene vec je izubio loptu, scaki mali kontakt on pada, to u evropi ne prolazi!
o

o Boze

pre preko 2 godine

ispravka, sudija je mogao svirati guranje kod Benovog gola, nebi pogrijesio a ovo sam se zbunio jer je Benov gol i ponisten sto je i ispravno! sve ostalo stoji kod opisa njegovih sposobnosti…
D

Deda11

pre preko 2 godine

gde su pljuvaci Bena? he he
Г

Грдне ране

pre preko 2 godine

Велико браво за Бена, како скроман момак, мајстор..
T

Turci

pre preko 2 godine

malo realnosti...nije svirano...nije svirano.. Kmeeeee
N

Nikola021

pre preko 2 godine

Ponisten je cist gol Falku.Ben nije ni pipnuo loptu niti je bilo cime ometao golmana za intervenciju.Cak sta vise,ovaj nije ni pokusao da brani to.Na zalost Var sistem kod nasih debilnih sudija nije doneo nista dobro,naprotiv.
N

Nikola021

pre preko 2 godine

Sve je bilo super,samo pod hitno Gajica upisati na kurs ucenja centarsuteva.Beku je to osnovno zanimanje.Ostajem pri onom sto sam izjavio,da ako ovaj mali Lazetic postane igrac,pojescu diplomu iz opste narodne ribologije.Nije mi jasno po cemu je taj klinac zasluzio da nosi Zvezdin dres.Ako ga neko gura da se ovajdi,slaba vajda tu od prodaje.
P

Pedja108

pre preko 2 godine

Falko dao bas lep gol, steta sto ga Ben upropasti koji kao da se trudio da ide na istu stranu gde i lopta. Inace opet nije sviran penal za igranje rukom u sesnaestercu, a i rusenje Falka na kraju utakmice je bilo sumnjivo, ali je sudija reagovao u stilu, vec vodite sa 3:0, pa kao nema potrebe da se svira. Iako VAR id eod prvog kola, Zvezda je vec do sada ostecena za 4-5 penala. Drugi ako i promase, ponavljaju dok ne daju.
G

Gost kazi

pre preko 2 godine

Kako ga je to Ben upropastio?Covek isao na prvu stativu po logici,upucena povratna i sut ,nicim nije pokazao nameru da igra loptom,ni blizu golmanu nije bio ,cak van gola bio i kako je to uticao na igru?
д

д.г.

pre preko 2 godine

Бен је ишао по офсајду тако да би свакако био бескористан.
G

GostPa

pre preko 2 godine

Falko ima pristojnu tehniku, slabasno telo, lose defanzivne kretnje, slabasan udarac izdaleka. Ako ume da proigrava saigrace bolje ga je staviti u vezni red, jer za krilo definitvno nije. Zabraniti mu da sutira iz driblinga jer je to preslabo i predstavlja obicno zagrevanje golmana. Ako ne uspe ni da kreira, onda nije za Zvezdu, priznati da je pogresna odluka da se dovede time sto ce se prodati prvom prilikom za bilo koji novac. Da se ne lazemo, nije za sada pokazao nista specijalno. Trebalo je da isforsiramo naseg Gavrica na levom krilu, Kataija da prebacimo desno, da se on prilagodi, a ne praviti od Bena i Falkoa krilo, kada oni nisu za te pozicije, jer nemaju potrebne kvalitete za tako nesto.
N

Novak majstor

pre preko 2 godine

Otkad sam pricao da gavric nije za desno krilo,decko ima jedan driblng u sredinu i to je to,ali poprilicno uspesno to radi,Katai i sad igra u sredini tako da je to trebalo probati.Ali niko nam ne garantuje da bi bilo posebno uspesno,zato sad na zimu moramo da se pojacamo
g

gost111

pre preko 2 godine

jel to onaj takozvani Mesi
g

gunđalo

pre preko 2 godine

Kao da je to problem, ponavljace sudija dok neko ne pogodi. Sto se tice ove utakmice nema potrebe za penalom, Bjeka je iskusan lisac, nece dozvoliti da mu na namestene utakmice sviraju bespotrebne penale, samo kad treba. (Sub013, 28. novembar 2021 17:51) CZV 12-ti uzastopni "trijumf" protiv Spartaka. Ozbiljno preti da se obori rekord Lalatovića: Lalatović- CZV 0-0-13. A onda, pravo niotkuda, neki miĆiland iz 4- og šešira, obriše patos sa predsednikovim šampionom.
G

Gost123

pre preko 2 godine

Mićiland je veci klub od Partizana!!!))))
3

32 titula

pre preko 2 godine

Niko nije savrsen . Ali Flora mislim stvarno...
D

Disko 620/630

pre preko 2 godine

Igraš poslednje to kvalitetu takmičenje, oduče te od fudbala Gent, Flora, Santa Klara a pominješ neki Mićiland, prvaka Danske. Što ne spomenu 9-og (od 12) na tabeli ili Klaru što drži fenjer?
U

Uno

pre preko 2 godine

To onaj bjeka što je priznao da vam je namještao titule?
9

951357

pre preko 2 godine

Rutinski :) Drago mi je da se ovog puta makar nismo mnogo mučili sa Spartakom kao na prethodnim utakmicama kada su pogađali bukvalno sve što šutnu a mi morali da gazimo sve vreme i često jurimo rezultat.
K

Kokolo

pre preko 2 godine

Čovek ti je iznad objasnio Zvezda vs Spartak 13 13 0 0. O kakvom mučenju ti pričaš?
P

Partizan hrvatski klub

pre preko 2 godine

Nekako cemo se dovuci do polusezone, valjda ce popraviti igu na prolece ako misle da se ukljuce u borbu za titulu a ako ne smeju da se ukljuce, onda je i ovo puna kapa...
K

Kontraudar1

pre preko 2 godine

Reče nama dečki Prosinečki.
T

To sto

pre preko 2 godine

na stadionima nema publike je posledica toga sto nema kvaliteta a ima huligana!!!
Š

Šta reći

pre preko 2 godine

Nedelja popodne, odlično sunčano vreme, besplatan ulaz za decu, plus su po centru BG delili besplatno svima karte za utakmicu, a na stadionu jedva 5000 ljudi. Toliko o tome koliko navijači veruju Madjioničaru. A i niko neće više da gleda ovaj fudbal amaterskog nivoa. Imamo mi rezultate, sve to stoji, ali oseća se da nije to to, da tu nešto ne valja.
д

д.г.

pre preko 2 godine

Фалко није крило. Кад буде играо у вези можемо да говоримо какав је играч.

Norwegianviking

pre preko 2 godine

Evo ako je ova utakmica bila dobra i kvalitetna nije ni cudno sto imamo 3000 na utakmicama... nasa liga je toliko losa
F

Familija

pre preko 2 godine

NAPRED ŠAMPIONI samo napred gazi familijo
E

Evo ga ovaj

pre preko 2 godine

Zemljače promeni ploču, ova ti se pokvarila.
N

NAJVEĆI ZVEZDAŠ IKAD (ONAJ PRAVI)

pre preko 2 godine

Rezultat odličan, igra : za nijansu bolja nego na nekim predhodnim utakmicama, Ali daleko od igre koja se očekuje i priželjkuje više od 3 meseca.
N

Najvecibleso

pre preko 2 godine

Nista to ne valja...budi realan.
T

The Nightwalker

pre preko 2 godine

Falko treba da se pokaze u jakim utakmicama u Evropi, pa tek onda da se pise bilo sta ovako slicno.
G

GostCzv88

pre preko 2 godine

da bi se dokazao,trebao bi prvo da odigra neku utakmicu.
G

Gost Peđa

pre preko 2 godine

Kvalitet fudbala srazmeran poseti. Ko još ovo gleda?
p

prutpapišti

pre preko 2 godine

Ja nisam primetio Falka,a nisam ni energiju medju igračima. Kada daju gol,ponašaju se kao da igraju sony sa mladim bratom.. Meni se ono ne svidja uopšte
G

Gorostas

pre preko 2 godine

Da bi nekoga primetio,moraš da odeš na stadion,pa bilo gde.
G

Gos

pre preko 2 godine

Oćete li izumreti više, čovek bio svuda na terenu, svaki opasan napad je išao preko njega ali ne moraš da pljuneš da zalečiš frustracije i tačka...
P

Pa lepo si

pre preko 2 godine

uporedio ne znam sta ti je tu cudno.Zvezda je godinama toliko jaca od ostatka lige da joj ovo dodje kao da ti igras fifu na amater 6 godina.Pa jel te nebi smorilo vise? Pa tako je i njih smorilo nema tu motivacije kad su svi timovi buranija.

Norwegianviking

pre preko 2 godine

Hehe :)
O

Orao

pre preko 2 godine

Ok ovako.. Gledam izjave trenera vec nekoliko kola posle utakmica s Zvezdom i Partizanom. To su sve velike mlakonje od ljudi. Bez stava i samopouzdanja. Samo kad progovore smrkne ti se! Srbiji fale treneriiii
S

Srbija Majka

pre preko 2 godine

Stankovicu odmori Ivanica ako boga znas...pa decko ce na kraju zavrsiti na nosilima!!!
N

Nemačka Banka

pre preko 2 godine

Hoće neko da objasni zašto Dioni ne trenira nedelju dana, a pritom ni Mister ne zna zašto. Šta ima Mrkela da kaže, zašto njegova najveća želja ne trenira. Štrajkuje??? Nije primio plate??? Šta nam rade sa klubom. Odzvoniće i vama.

Beny

pre preko 2 godine

Brate da više nikad ne trenira nije šteta, još samo malo i dolazi nam nadam se pravo pojačanje, a što se tiče ovih teletabis igrača kao što je Dioni, Falko kojeg ja stvarno ne znam zašto toliko ovde dižu njega u nebesa jer je dečko igrač klase Kolubara i Jagodina ali ajde i još i veliki Gajić kojeg će nadam se nekad neko u skorije vreme zameniti. Da bar jednom za svagda odu svi ti igrači koji svako malo igraju pa ne igraju, pa ne treniraju mesec dana pa se odjednom vrate u kupu zadnjih 10 minuta. Žao mi je što je igrač kao što je Vukanović bio kolateralna šteta svega ovoga što je uprava uradila. Samo da nam se ne desi da za 3-4 godine ne vidimo ništa od svih ovih godina igranja evrope i tolikih prihoda.
S

Stefanovic76

pre preko 2 godine

Pa nije to tvoj Partizan da igrači ne primaju platu i bolje ti je da se ti više sekiraš za vas nego za zvezdu !
@

@Nemačka Banka

pre preko 2 godine

Ma nisu Botovski minusi😂😂
0

0000

pre preko 2 godine

Žali bože za izgubljeno vreme.Ovde se ne zna koje gori.Pola ekipe ne zaslužuje u opšte da nosi dres Zvezde. Da poklanjamo i dajemo kintu za pojedince niko ih nebi uzeo.Braga nam daje 4 do 5 komada.
p

pancevac92

pre preko 2 godine

vama braga nece dati ni jedan,posto igrate u konferenciji sa anortozisom,mani se ti lige evrope i brage
G

Gost -1

pre preko 2 godine

Ti druže kredit pa 1 i 4 + , da imaš za praznike!!
M

Mjz

pre preko 2 godine

A zasto nam nije dala u prvom mecu 4-5 komada?