Foto: Reuters
Foto: Reuters

Fejsa pred raskidom ugovora, u Al Ahliju ne računaju na njega

Vreme čitanja: 1min | pon. 06.09.21. | 14:36

Klub iz Džede želi da se okrene mlađim igračima i otvori mesto za strance

Prethodne sezone standardan, na startu nove – prekobrojan. Godinu dana pošto je stigao iz Benfike, Ljubomir Fejsa je višak u Al Ahliju, te bi uskoro mogao da napusti arapski klub.

Prema navodima tamošnjih medija, sportski sektor kluba iz Džede je odlučio da se zahvali srpskom fudbaleru i sa njim raskine ugovor iz razloga što želi da se na toj poziciji (defanzivnog veznog) osloni na mlađe igrače (Fejsa u 33. godini).

Izabrane vesti

Pride, Al Ahli trenutno u sastavu ima sedmoricu stranaca, što je maksimalan broj u Saudijskoj Arabiji, a kako u januaru planira da nastavi da se pojačava, Fejsin odlazak otvorio bi dodatno mesto za novajlije. Stoga u klubu tragaju za formulom koja bi finansijski bila prihvatljiva za obe strane i otvorila put ka prekidu saradnje godinu dana pre njegovog isteka.

Al Ahli je u pauzi između dve sezone promenio trenera, na mesto Vladana Milojevića došao je Besnik Hasi i tokom prelaznog roka doveo petoricu inostranih fudbalera, od kojih dvojica igraju na Fejsinoj poziciji – nekadašnji fudbaler Barselone Paulinjo i Hrvat Filip Bradarić.

Pored njih dvojice, Al Ahli u nastavku sezone računa i na preostalu četvoricu stranih igrača, navode tamošnji mediji. U pitanju su Ezgjan Alioski, Alasan Ndao, Dankler i Omar Al Soma. Svi osim Fejse...


tagovi

Ljubomir FejsaAl AhliAl Ahli Džeda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara