Navijači Vardara (©Kocho Sotirovski / FK Vardar))
Navijači Vardara (©Kocho Sotirovski / FK Vardar))

Fešta pred više od 2.000 navijača na drugoligaškom gostovanju Vardara

Vreme čitanja: 2min | pon. 04.10.21. | 17:54

Sjajna atmosfera u selu Kadino nedaleko od Skoplja

Druga liga - bez briga! Kad Vardar igra, nije važno o kom se takmičenju radi, navijači su tu.

Jedan od poznatijih timova bivše Jugoslavije ima svoju vernu publiku, koja je tu i u najsvetlijim, ali i u najmračnijim danima, kao što je slučaj ove sezone, u kojoj se najtrofejniji makedonski klub prvi put od raspada nekadašnje države takmiči u nižem rangu.

Izabrane vesti

Gostovanje Vardara u selu Kadino, nedaleko od Skoplja, najposećeniji je sportski događaj u Makedoniji minulog vikenda. Timovi su se sastali u okviru šestog kola Druge lige, a na tribinama se okupilo čak 2.000 gledalaca. Da je bilo mesta, stalo bi ih i više.

Ulaznice su ekspresno planule, ali pojedini su se i pored toga snašli da s dobrih pozicija gledaju utakmicu. Oni manje spretni i uporni, ostali su ispred kapije, ali navijanja je bilo i van stadiona.

Lepo vreme i roštilj samo su upotpunili sjajnu atmosferu u Kadinu.

Komiti Skoplje (©Kocho Sotirovski / FK Vardar)Komiti Skoplje (©Kocho Sotirovski / FK Vardar)
Komiti Skoplje (©Kocho Sotirovski / FK Vardar)Komiti Skoplje (©Kocho Sotirovski / FK Vardar)

Vardar je opravdao ulogu favorita i pobedio 3:0. Do važnih bodova u nameri da se već sledeće sezone ponovo takmiči sa najboljima, gosti su stigli golovima Kristijana Kostovskog (dva) i Petra Ljamčevskog, Na klupi skopskog kluba debitovao je Nikola Gligorov, koji je nasledio smenjenog Gorana Simova zbog slabih rezultata na početku sezone.

Vardar se posle šest kola makedonske Druge lige nalazi na petom mestu sa osam bodova, s ciljem da se što pre probije na vrh tabele. Neće biti lako nekadašnjem šampionu, ali će izvesno tokom boravka u nižem rangu igrači imati gostovanja koja će se prepričavati...



tagovi

VardarMakedonija 1

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara