Filip Kljajić pred odlaskom u Rusiju

Vreme čitanja: 1min | ned. 25.06.23. | 12:47

Iskusni golman trebalo bi da potpiše za Torpedo

Golman Partizana iz šampionske generacije i doskorašnji član Novog Pazara Filip Kljajić, nalazi se pred transferom u Rusiju, prenosi Sport Klub. On bi, prema isto izvoru, uskoro trebalo da parafira saradnju sa tamošnjim drugoligašem Torpedom.

Imao je Kljajić nekoliko ponuda iz Mocart Bet Superlige, ali mu je najbolje uslove ponudio tim iz Moskve. Očekuje se da transfer bude finišira vrlo brzo, za nekoliko dana.

Izabrane vesti

Imao je blistave momente u Novom Pazaru Filip Kljajić, ali je raskinuo ugovor sa klubom sa obala Jošanice posle fizičkog napada hulagana u centru grada. Posle tog događaja iskusni golman nije žurio, sačekao je da počne letnji prelazni rok kako bi naplatio uzlet u karijeri.

Kao jedan od nosilaca tima Filip Kljajić je zaslužio pohvale. U njegovoj eri Pazar je bio prvi na tabeli Mocart Bet Superlige.

Torpedo se nije proslavio u prošlogodišnjem izdanju Premijer lige. Ispao je znatno pre zvaničnog kraja sezone, sa svega 13 bodova iz 30 utakmica. Povremeni prvotimac moskovskog tima bio je Crnogorac Bojan Roganović, pet prvenstvenih mečeva odigrao je i štoper Stefan Šapić, takođe, nekadašnji član Čukaričkog.


tagovi

Filip Kljajić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara