Komentari na vest

Filip Đuričić desetkovao Marselj: Jovanovićev PAO nosi gol prednosti na jug Francuske (VIDEO)

G

Glyfada

pre 9 meseci

🍀🍀🍀
m

monteroo

pre 9 meseci

Nabice ih olimpik na veledromu ovo je bilo katastrofalno deset igraca i izgubili 1-0.... Gore od ovog ne mogu.
B

Bar Kohba

pre 9 meseci

Grcka je liga svakako jaca od nase, ima tu 5 jako dobrih timova koji mogu uvek da iznenade u Evropi, a konkurentni su za titulu u prvenstvu domacem. Jovanovic je odavno pokazao da je dobar trener, ja sam davno navijao kad smo bili u mulju sa raznim Ćurčićima, Tumbama, Krstajicima, Pizonima da on dodje za selektora jer osim rezultata koje ima dobar je i strateg, zao mi je sto nisu uzeli titulu prosle sezone. Grke zeza jaka korupcija i problem huligana, bolju infrastrukturu i vise para od nas svakako imaju. Ovaj trener Marseja zalutao, dzaba igraci i trosenje kad ne znas da uklopis. Nadam se da ce Grci proci i sa Bragom uci u jedan uzbudljiv duel. A ako Marsej prodje u LŠ, rado bih ih video na Marakani.
K

Kumovi Vrbas

pre 9 meseci

I sad kazite nasa liga je jaca od Grcke, zato sto je na 11 mestu a Grcka na 15. Taj nacionalni koeficijent je jedna velika klackalica, danas si na 11 mestu, a za tri godine na 25 mestu. Partizan povukao bodove u LK, a Zvezda u LE dve zadnje godine, a bodovanje u lk za nacionalni koeficijent je isto kao u LE I LS, e tako smo mi dosli do tog 11 mesta, dok TSC, Cuka i Vosa ne mogu sa Florom iz Estonije da izadju na kraj a kamoli sa Paokom, Aekom, Panatinaikosom, Olimpijakosom i Arisom, tu ni Partizan ne bi mogao nista, mozda jedino sa Arisom. Cela nasa liga je nepravedna gde Zvezda dobije od drzave 20 miliona evra, Partizan 10 miliona, a Vosa i Radnicki N. po milion evra...ostali ne dobijaju nista

Usput

pre 9 meseci

I tako su Zvezda sa 20 i Partizan sa 10 na nivou realno lige evrope, tj Zvezda a Partizan ni na tom. Da država raspodeli jednako bili bi svi na nivou san marina..E pa ne bi, jer nisu klubovi samo pare od države kako potencirate..
z

za neverovati

pre 9 meseci

cuj filip djuricic iznudio drugi karton ...haha cekaj jel ste ozbiljni ??ko mu je bre menadzer
M

MENADJER

pre 9 meseci

Ko je menadzer Andriji Zivkovicu pa ne moze da ga istera niko iz prvih 11 ?
P

Popsi

pre 9 meseci

Marsej prosečan tim. Ko god da prođe Braga će ih pocepati.
p

psy

pre 9 meseci

Ozbiljan trener Jovanovic
d

dadobob

pre 9 meseci

Jalov Marseille i prije crvenog kartona, Grci blokirali njihove bekove u prodorima i odmah nema igre, morat će Francuzi puno bolje ako hoće proći danas vrhunski postavljene Grke.
S

Sascha 2010S

pre 9 meseci

Ma nikad vise za njih Posto sada znamö ko su im braca Fujjjj
I

Idi begaj

pre 9 meseci

Ovome se nisam nadao.
b

beavali

pre 9 meseci

bravo aliispasce
g

gost1237654

pre 9 meseci

Evo primera kako igra drugoplasirana ekipa u ligi. Naravno, uslov je da se liga ne namesta. Sportski pozdrav.
R

Rubikova kocka

pre 9 meseci

U tom Panatinaikosu nema dva grka u prvoj postavi... TSC sve Srbi bez iskustva igranja u Evropi!
l

lol12

pre 9 meseci

Uslov je da postoje dve dobre ekipe u ligi sto kod nas nije slucaj.Vidis plate igraca Panatinaikosa da su nedostizne cak i za sampiona Srbije i sve ti jasno.Tako je i u Paoku/Oliju koji su 3. i 4. A da se ne namesta ne bi partizan na koji aludiras bio ni u top 5.
G

Gialci

pre 9 meseci

Изгубили сте од последњег на табели резултатом 0:4 на сопственом стадиону. И велиш да су вас морали красти да не будете други?! Нисте ни пети заслужили да будете.
P

PAOKara

pre 9 meseci

Grcka liga se namesta preko 20 godina.Grcka je nekada imala svake godine po dva tima u grupnoj fazi.Sad jedan i to uz veliku srecu u kvalifikacijima.Nije Pao jak,vec je Olimpik ispod svakog nivoa odigrao utakmicu.
.

.....

pre 9 meseci

Porediš nekadašnjeg finalistu Kupa šampiona i ekipu koja je nekad bila dominantna u Grčkoj sa TSC-om za koji ne znamo ni da li je klub star 15 godina ili je nekadašnji drugoligaš i trećeligaš ex yu fudbala AIK? Nije za poređenje.
r

raul

pre 9 meseci

@lol012 ni zvezda ne bi bila prva
l

lol12

pre 9 meseci

U najboljih 20 igraca u ligi 17 je iz Zvezde tako da ne vidim ko to zasluzuje da bude sampion ako ne Zvezda
G

Gost112

pre 9 meseci

Kako Marseille nije mogao dati samo jedan gol 😡😡
j

jdle

pre 9 meseci

Padoh i ja na dva zbog njih.. ovako losu utakmicu odavno nisam gledao, Marsej je izgledao kao srednjeplasirana ekipa neke prosecne lige..

Usput

pre 9 meseci

Pogodio keca, promašio gg... Znao sam da grci kući dobijaju ali sam očekivao nekih 2-1 na atmosferu