©FK Novi Pazar
©FK Novi Pazar

Filipović prvo zimsko pojačanje Pazara

Vreme čitanja: 2min | sre. 16.11.22. | 18:57

Dan posle rastanka sa Kolubarom iskusni igrač zadužio novi dres

Treća sreća – Miloš Filipović! Tako bi mogao da se klasifukuje prvi potpis na Džaizkoin areni između dve polusezone. Tek što je sporazumno raskinuo ugovor sa lazarevačkom Kolubarom, iskusni ofanzivni vezista pronašao je novu sredinu i u narednih godinu i po nosiće dres Pazara.

Izabrane vesti

"Filipović je i ranije bio naša želja. Radi se o jednom od tri ili četiri kapitalna pojačanja planirana tokom takmičarske pauze. Ozbiljni smo u pohodu na Evropu i nastavićemo sa aktivnostima na tržištu", kaže za Mozzart Sport generalni sekretar Novog Pazara Fikret Međedović.

Plan je da do 20. decembra i početka priprema na okupu budu svi fudbaleri, koji će od 4. februara i meča sa TSC-om probati da sa trenutne šeste skoče makar za jednu poziciju u Mozzart Bet Superligi.

"Ako želimo da smo ekipa iz top pet, poželno je da sve igrače imamo na broju do prvog okupljanja, a najkasnije do 12. januara i odlaska u Antaliju", potencira Međedović.

Filipović (32) je tokom jeseni za Kolubaru odigrao 16 ligaških i jednu utakmicu u Kupu Srbije, na kojima je postigao dva gola i dodao četiri asistencije.

"Pre mog dolaska u Kolubaru, pre godinu i po, u opticaju je bio Novi Pazar. Isto se desilo i prošle zime. Zadovoljan sam zbog dolaska. Hvala ljudima u klubu na ukazanom poverenju. Očekivanja su velika. Uz dobre igre i malo sreće, mogli bismo među pet najboljih, što bi nas vinulo u Evropu", reče Filipović odmah nakon potpisa.

Dodaje da je dobro upoznat s kvalitetima novih saigrača.

"Poznajem ih većinu, a malo sam se i dodatno raspitao. To je jedna porodica, gde se svi uzajamno poštuju i cene. Biće mi vrlo lako da se uklopim", smatra Miloš Filipović, prva akvizicija Plavih u prvenstvenoj pauzi.



tagovi

Miloš Filipović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara