(©Reuters)
(©Reuters)

Flamengova kanonada bez pogotka u metu

Vreme čitanja: 1min | čet. 28.07.22. | 04:42

Remi bez golova sa Atletiko Paranaenseom

Frustracija, to je sve što je ostalo fudbalerima Flamenga posle prvog meča četvrtfinala Kupa Brazila protiv Atletiko Paranaensea.

Igrala se prava fudbalska „viktorija“ na Marakani, ceo meč je prošao u udarcima na jedan gol, ali uzalud je bila sva ta kanonada crno-crvenih kada nijednom lopta nije završila u mreži.

Izabrane vesti

Atletiko Paranaense je izdržao 22 udarca ka svom golu, dok je stigao tek četiri da uputi, pa na kraju može da bude prezadovoljan sa konačnih 0:0. Šansu za prolaz dalje potražiće u revanšu pred svojim navijačima u Kuritibi 17. avgusta.

Na klupi Atletika je legendarni Luis Felipe Skolari i njemu nije svojstveno da mu ekipe igraju bunker, ali velika je razlika u klasi u odnosu na Flamengo i drugog izbora nije imao.

Nije domaćin imao ni mrvu sreće. Promašio je mnoštvo šansi, ali tri se bile izrazite: u drugom delu je najpre Pedro pogodio stativu, da bi Gabrijel Barbosa pogodio kasnije prečku, a Arasketin udarac je golman gostiju Bento zaustavio na samoj gol-liniji.

Na kraju je umalo kazna stigla Flamengo, u poslednjim minutima, kada je krenuo svim silama napred, Atletiko je organizovao kontru koju je završio Erik udarcem tik iznad prečke.

U drugoj utakmici četvrtfinala Atletiko Gojanense je sa 2:0 pobedio Korintijans.

 


tagovi

FlamengoAtletiko ParanenseBrazil

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara