Hansi Flik (©Reuters)
Hansi Flik (©Reuters)

Flik priznao svađu sa Salihamidžićem: Bilo je napeto, nisam ponosan

Vreme čitanja: 2min | pet. 19.03.21. | 15:25

“Žalim zbog toga“, kaže trener Bajerna

Bild objavi da je svađe bilo, Hansi Flik kaže – nije. Bild odgovori tekstom iz koga se jasno vidi da znaju i šta je sve rečeno, Flik nema kud. Priznaje, jeste se posvađao sa sportskim direktorom Bajerna Hasanom Salihamidžićem. Mada tvrdi i da su u međuvremenu sve razmirice rešene.

Izabrane vesti

Bila je faza posle Klupskog svetskog prvenstva u Kataru, a pre utakmice sa Ajntrahtom. Imali smo četvoricu zaraženih korona virusom. Situacija je bila vrlo napeta za sve nas“, počeo je Flik na konferenciji za novinare uoči subotnje utakmice sa Štutgartom.

Bajernov šef struke ipak ne želi da otkriva oko čega su se zaista posvađali. Bild je recimo pisao da je Flik poručio Salihamidžiću da “umukne“ mada se dalo naslutiti da novinari najtiražnijeg nemačkog lista znaju i šta je usledilo. Flik samo potvrđuje da je svađe bilo, ne želi u detalje.

Bilo je emotivno, omakla mi se rečenica na koju nisam ponosan. Žao mi je zbog toga“.

Sada je ipak, tvrdi Flik, sve u redu.

Razgovarali smo i rukovali se i samo želimo da gledamo unapred... Ovo je možda jedan od najuspešnijih perioda u Bajernu i igrači i osoblje zaslužuju da rade u miru“.

(2,45) Genk (3,30) Standard (3,05)

Podsetimo, Bild je već spekulisao i o razlozima svađe dve ključne figure u Bajernovom sportskom sektoru. Flik je tako navodno nezadovoljan Salihamidžićevim učinkom na tržištu. Ne uspeva da pronađe zamenu za Tijaga Alkantaru, a nije uspeo ni da Hansiju dovede prvu želju Kaluma Hadson-Odoija iz Čelsija. Smatrali su u stručnom štabu da je to završen posao.

Ima i Salihamidžić svoje zamerke. Doveo je Marka Roku, Buna Sara, Aleksandera Nibela i Erika Čupo Motinga, jedva da ih vidi Flik. Isto važi i za Daglasa Kostu, mada su njega, kao i 18-godišnjeg Tangija Nijanzua, namučile i povrede. Suštinski, od svih Bracovih pojačanja Flik ozbiljno računa samo na Leroja Sanea.

Sporova ima i po drugim osnovama. Recimo, Flik nije sasvim odbacio mogućnost da nasledi Joahima Leva kada ovaj posle Evropskog prvenstva ode iz reprezentacije Nemačke. Salihamidžiću se to nije dopalo, iako on sam, svestan je toga i Flik i govorio je o tome na konferenciji za novinare, sve vreme pokušava da ubedi Julijana Nagelsmana da preuzme Bajern.

PAŽNJA! PAŽNJA!

Ako imaš nalog na sajtu mozzartbet.com, proveri ga svakog ponedeljka jer možda te čeka sjajno bonus iznenađenje! Ne zaboravi, ponedeljak postaje tvoj srećan dan uz Happy Monday Bonus.


tagovi

Hansi FlikHasan Salihamidžić

Obaveštavaj me

Bajern

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara