Komentari na vest

Florentino naredio Anćelotiju: Zakucaj ga za tribine!

P

PDK

pre preko 1 godinu

Da je jak u glavi...naporan rad, trening i sportski zivot. Uzme 4m sad, ode negde na leto ubode dzekpot na prelazak i lepu platu i cao. Ne opravdavam ga, ali kad si krenuo tako idi do kraja...i ne na stetu sebi.
@

@pdk

pre preko 1 godinu

Ima jedan minus u tom planu. Izgubiće reprezentativni status i neće biti na spisku za Katar...
p

plavac

pre preko 1 godinu

nije isti 'igrač' otkad mu se zagnojila posekotina od 'brijanja'
G

Gostgost

pre preko 1 godinu

Iata prica kao i sa Jovicem. Nije hteo da ide, skoro da nije video teren. Sad ovaj. Cisto sumnjam da bi ovako nesto uradio Modricu ili Benzemi, ali moze da silji k... na igracima iz rotacije...
b

brodovlasnik

pre preko 1 godinu

Zato Zuta podmornica melje i sa ograničenim budzetom
G

GrobarNS

pre preko 1 godinu

Nadao sam se da ce ga Fiorentina dovesti
L

Ljubanjac

pre preko 1 godinu

Iako nije napadač, igrao je tu poziciju prinudno, i bio je neuporedivo korisniji od Jovića koji je dobio šanse koliko niko nikad nije, i opet ništa nije pokazao. A Viola dovede Luku.
B

Bisko

pre preko 1 godinu

Ne podnosim Real, ali ovako treba da se radi. Neces da prodas niti da ides = tribine. Tako je Chelsea treba sa Lukakuom a ne da puste da ih ucenjuje.
B

Brdo

pre preko 1 godinu

Užas, užas, i od ovog komentara i od lajkova
M

Mikea

pre preko 1 godinu

da ovo uradi uprava barse, bilo bi maltretiranje igrača, dok je ovako igrač kriv. dvostruki arsini su svuda oko nas
G

Gost rtzu

pre preko 1 godinu

Teško je porediti ovo sa situacijom koju Barsa ima sa Umtitijem ili drugim preplaćenim ništarijama.U ovom trenutku Real je za Barsu nedostižan primjer dobrog poslovanja.
P

Prti

pre preko 1 godinu

Gost rtzu zasto je tesko porediti? Slicna prica istice im ugovor nece da produze real klupira igraca ovacije barsa klupira igraca zlostavljanje...
H

Hajberi

pre preko 1 godinu

Pa nije. baš isto, u Realu je to izolovani slućaj, dok u Barsi Umtiti, De Jong, Grizman, Dembele (mada i on je ucenjivao), Brajtvajt. Možda sam nekoga izostavio, u svakom slučaju kada je jedan igrač to je izolovani incident, kada su više njih to je onda do kluba. Evo sada teraju i Depaja, samo da bi ispeglali knjige. I nije sve do prošle uprave i ova mnogo grešaka pravi.
T

Trololo

pre preko 1 godinu

Au druze, objasni mi samo kako moze biti isto kada klub (Real) ponudi igracu novi ugovor, sa povisicom, a igrac odbije, jer zeli da napusti klub bez obestecenja i dobije proviziju i to kada klub (Barselona) tera svoje igrace i nudi im smanjenje plate?
@

@trololo

pre preko 1 godinu

Real mu nudi nedovoljno. Smatra da zaslužuje više. Manje je npr. zarađivao od Jovića, a bio neuporedivo korisniji...
n

nidza1981

pre preko 1 godinu

voleo sam uvek Barsu ali nije ni slicno... Barsa ih tera na smanjenje plata a dovela ih je upravno zbog ogromnih ugovora, neke beslplatno kao Depaja i sada su u problemu pa smanjuj a sa druge strane oni gledaju kako je 150m otislo na transfere ovog leta....
S

Slanina

pre preko 1 godinu

Poređenje nema veze sa vezom. Real nudi povecanje plate. Barsa tera igraca van kluba, a da im usput oprosti dugovanja koja imaju prema njemu. Pritom, tera sve igrace da smanjuju plate koje su prethodno ugovorili.