""
""

Forlan ljut na Japance: Njima nije važno da li gube ili pobeđuju, naivni su, ne razumeju šta znači ispadanje iz lige

Vreme čitanja: 1min | pet. 05.12.14. | 11:41

Urugvajčev klub Serezo ispao je iz lige, pa on želi da što pre napusti Japan

Bivši napadač mnogih evropskih klubova Dijego Forlan rekao je da je očajan i da bi što pre želeo da napusti Serezo Osaku. Njegov tim je ispao iz japanske Džej lige, a on za to krivi saigrače koji ne razumeju šta za klub predstavlja selidba u niži rang.
"Japanci ne shvataju koliko značaj ima ispadanje iz lige, jer ih navijači ne pritiskaju. Nije im važno da li gube ili pobeđuju. Čudno je kada se desi nešto takvo, a sutradan na trening svi dođu sa osmehom i ceo dan se šale", započeo je sa paljbom na račun fudbalera iz Zemlje izlazećeg sunca.

On je sedeo na klupi još od avgusta, pošto je upao u nemilost kod trenera Judžija Okame.
"Vrlo sam ljut jer nisam mogao da pomognem ekipi na terenu u prethodna tri meseca. Trener Okama je uvek imao neki izgovor. Najčešće mi je govorio da mu treba više defanzivno orijentisanih fudbalera. Očigledno je da me nije stavio na klupu ni zbog loše forme, jer da je to kriterijum, niko ne bi igrao", nezadovoljan je najbolji igrač Svetskog prvenstva u Južnoj Africi.

Izabrane vesti

Iako Forlan nije igrao prethodna tri meseca, sezonu će završiti kao Serezov najbolji strelac sa sedam postignutih golova.

(FOTO: Action images)


tagovi

Dijego ForlanJapanJudži OkamaSerezo Osaka

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara