Detalji s protesta (©Reuters, ©AFP)
Detalji s protesta (©Reuters, ©AFP)

FOTO PRIČA: Početak bune protiv Glejzera

Vreme čitanja: 2min | ned. 02.05.21. | 19:40

Stadion Mančester junajteda u epicentru ludila

Tipični engleski huliganizam ponovo je zavladao Premijer ligom! Britanske vlasti uspešno su se borile sa ovim vidom haosa godinama, činilo se čak nakratko da su kavgadžije s Ostrva izgubile bitku i da im više neće biti mesto u najjačoj ligi Evrope, ali sav besmisao priča o oštrim bezbednosnim merama pao je u vodu ovog nedeljnog popodneva posle havarije koju su napravile pristalice Mančester junajteda.

Prema nezvaničnim informacijama jedan huligan maskiran u redara pustio je na stadion rulju koja je uništila teren i imovinu fotoreportera, televizijske kamere i sve što im se našlo na putu, prema izveštajima očevidaca nekoliko redara i policajaca je povređeno, a oni koji su želeli haos uspeli su u svojoj nameri - derbi između Junajteda i Liverpula je odložen. Još se ne zna za koji dan, ali s obzirom da je takmičaski kalendar prebukiran i da uskoro kreću pripreme reprezentacija za Evropsko prvenstvo koje startuje 11. juna, malo je prostora da se uglavi i ovaj susret...

Izabrane vesti

Dok su se protesti nezadovoljnih pristalica Junajteda preselili sa stadiona na ulice Mančestera i trenutno nema naznaka da bi haos mogao da prestane, donosimo vam fotografije borbe za prevlast u klubu iz objektiva fotoreportera sa lica mesta. Da li je ovo najava egzodusa porodice Glejzer sa čela kluba, jer zaista izgleda da je ovo samo početak?

gallery



tagovi

Mančester Junajtedhuliganihuliganizam

Obaveštavaj me

Man. Junajted
Liverpul

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara