Foto ubod: Predsednik Vojvodine gost Bolonje

Vreme čitanja: 1min | uto. 10.01.23. | 17:46

Kao što je Mozzart Sport najavio, Dragoljub Zbiljić odražao je sastanak sa čelnicima italijanskog prvoligaša

Velike ambicije imaju u Vojvodini od tekućeg prelaznog roka. Posle milionske prodaje Jovana Miloševića u Štutgart (1.200.000 evra i 12 odsto od narednog transfera) Novosađani su se posvetili dolascima. Predsednik Dragoljub Zbiljić nalazi se u Italiji gde pokušava da privoli Miloša Vulića da se vrati u srpski fudbal i posle Napretka i Crvene zvezde zaigra za Lale.

Paralelno sa pregovorima oko angažovanja veziste Peruđe, Zbiljić dogovara i dolazak pojedinih igrača Bolonje s manjom minutažom. Kao što smo već pisali, imena se drže u tajnosti, ali da su pregovori u toku potvrdila je fotografija iz Italije na kojoj su prvi čovek novosadskog superligaša, predsednik Bolonje Klaudio Fenući i sportski direktor italijanskog kluba i nekadašnji golgeter Marko Di Vajo.

Izabrane vesti

Vojvodinu i Bolonju vežu njihovi bivši igrači Siniša Mihajlović i Miroslav Tanjga, pa se na Karađorđu nadaju da će, između ostalog, to biti povod da se uspostavi određeni vid saradnje dva kluba. Istu fotografiju objavili su i plavo-crveni na svom Instagram profilu.



tagovi

FK VojvodinaBolonjaMarko Di VajoDragoljub ZbiljićMozzart Bet Superliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara