Komentari na vest

Francuzi popuštaju: Monako pustio igrače, čekaju se dozvole i za Srbe

W

Weedic

pre oko 3 godine

Francuska je banana drzava
S

Sherlocked

pre oko 3 godine

Mislio sam da za zvanicne meceve reprezentacije , klub mora da pusti igraca. Ne mora za prijateljske.
X

Xhee

pre oko 3 godine

Ne radi se o odluci klubova, nego o odluci drzave. Zato je i kk osnovan u zagrebu igrao u Ljubljani u Evrokupu.
P

Pera lazic

pre oko 3 godine

Ne treba nam Zokijev igrac, pod ruku sa Grujicom i u Šišatovac...
n

naadanje

pre oko 3 godine

Ja bih voleo da ne gledam Rajkovica vise ikad u reprezentaciji... menadzerska slihtara, kako bi nam lepo krenulo da takvih nema.
L

LepLepsi

pre oko 3 godine

Vidi minusa, to je dokaz koliko nasi ljudi nemaju pojma o fudbalu, pljuju fss i menadzerske igrace, a Rajkovic je olicenje toga, ali ti mozgovi ne mogu to da shvate, jer im se vec 5 godina namece kako je on kvalitetan, kao i u drugim sferama, narodu je ispran mozak skroz naskroz. Jadni smo, kad podrzavamo ljude koji su tu preko veze i s vezom. dno smo dotakli, intelektualno, i svakakvo.
Š

Škrabotina

pre oko 3 godine

Tako je Lep Lepši, Dmitrović je UBEDLJIVO najuspešniji Srpski internacionalni goša svih vremena. Nikad nismo imali jednog čuvara mreže na njegovom nivou. Eventualno ako hoćemo da fantaziramo o Diki 1.0 i Beari. Marko igra s nogama (što će kod Piksija biti ofanzivno oružje), sjajno brani, refleksi ko mačka, čvrsta ruka, jak u izletima (vazdušnim i zemljanim), degažira 60/70 metara. Ali bagra voli Rajka koji čim proba da šutne loptu, doda je protivniku. Da ne pominjem što skoro ništa ne hvata, nego sve boksuje ili parira. Ali tako ti je kad botine vladaju.
З

Злоћа

pre oko 3 godine

Ма какви треба да вратимо Стокета на гол. Губимо 1.=, тулипан љуби 15 пута лкопту и зврји погледом по трибини неби ли нашао неку чавку и када дегажира 90 одсто лопти иде противнику на ноге/главу јер су имали времена да се наместе. Толико се разумеш у фудбал а сви тикети ти јалови? Како то?