Predrag Rajković (©MN Press)
Predrag Rajković (©MN Press)

Francuzi popuštaju: Monako pustio igrače, čekaju se dozvole i za Srbe

Vreme čitanja: 2min | sub. 20.03.21. | 12:39

Ristić, Rajković i Mitrović bi trebalo da se pridruže Orlovima

Velika se prašina digla oko odluke francuskih klubova da iskoriste procedure koje je propisala država i da ne puste svoje fudbalere iz zemalja van Evropske unije da se pridruže reprezentacijama.

To je pretilo da spreči Mihaila Ristića, Predraga Rajkovića i Stefana Mitrovića da u ponedeljak budu na okupljanju državnog tima Srbije, ali po svim informacijama, izgleda da će ta zabrana da padne.

Izabrane vesti

Štaviše, francuski klubovi su počeli da popuštaju pod pritiskom, pa je jutros stigla informacija da je Monako dopustio Stevanu Jovetiću da se pridruži reprezentaciji Crne Gore, kao i Aleksandru Golovinu da ode u tabor Rusije. Obojica su odigrala odličan meč u petak uveče protiv Sent Etjena (4:0), pa je možda i to uticalo da klub iz Kneževine da saglasnost da mogu da odu na okupljanja reprezentacija.

Očekivanja u srpskom taboru su da će takav slučaj biti i sa našim internacionalcima u Francuskoj, koji čekaju zelena svetla klubova. Najveći problem je sa Mihailom Ristićem, jer je Monpelje i u petak tokom dana bio tvrd u stavu da igrači iz zemalja van EU, a pored srpskog fudbalera tu su i dvojica Afrikanaca, ne mogu da odu van zemlje.

---------------------------------------

Ako imaš nalog na sajtu mozzartbet.com, proveri ga svakog ponedeljka jer možda te čeka sjajno bonus iznenađenje! Ne zaboravi, ponedeljak postaje tvoj srećan dan uz Happy Monday Bonus.

---------------------------------------

Prema nezvaničnim informacijama francuskih medija, Vlada je dala dozvolu da fudbaleri mogu da idu, a da ne moraju da budu u sedmodnevnom karantinu po povratku. Preporuka je da na put odu i vrate se privatnim avionima.

Okupljanje fudbalske reprezentacije Srbije za mečeve sa Republikom Irskom (24.3.), Portugalijom (27.3.) i Azerbejdžanom (30.3.) je u ponedeljak u Staroj Pazovi.


tagovi

Predrag RajkovićMihailo RistićStefan Mitrovićfudbalska reprezentacija Srbije

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara