""
""

FS Bolivije se zaigrao - strancu su ponudili nacionalni dres!

Vreme čitanja: 1min | uto. 10.10.17. | 11:40

Neko je debelo omanuo… Ruben Agilar je dobio poziv za nacionalni tim Bolivije na osnovu toga što u igrci Fudbalski menadžer stoji da on poseduje njihov pasoš

Ni sam Ruben Agilar, fudbaler Monpeljea nije znao šta se zbiva! Desnom beku je ukazana “velika čast”… Naime, Fudbalski savez Bolivije ga je skenirao, proverio skoro sve i ponudio mu dress a nacionalnim grbom. Sve bi to bilo sasvim uredu da Ruben Agilar ima bilo kakve veze sa Bolivijom, jer rođen je od majke Francuskinje i oca Španca. Gde se tu nađe Bolivija?
“Bila je to čudna situacija. Pozvali su me telefonom i rekli mi da me čekaju širom raširenih ruku. Kažu da su gledali moj meč protiv PSŽ-a i da su oduševljeni mojom igrom. Nakon toga sam dobio na stotine poruka od navijača iz Bolivije. Svi redom su od mene očekivali čuda”, priča Agilar koji je počeo da istražuje svoj nacionalni identitet. Istraga je međutim pokazala da je neko, nekada u FK Bolivije igrao Fudbalski menadžer. Tamo je greškom upisano da Agilar ima pasoše Bolivije i Francuske.

Izabrane vesti

Tako se virtuelna stvarnost umešala u stvarne fudbalske poslove. Naravno, čudno je jedino to što niko iz FS Bolivije nije proverio da li su informacije u igrici identične sa stvarnošću.

(Foto: Action Images)


tagovi

BolivijaMonpeljereprezentacija Bolivijevideo igrica

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara