Mateo Garsija
Mateo Garsija

Garsija već u Bernu u 11? Ben ipak pod znakom pitanja

Vreme čitanja: 2min | pon. 19.08.19. | 23:09

To znači ili Simić ili novo Zvezdino pojačanje

Iznenadilo ga je pozitivno to što je video u Beogradu, iako su ga u Atini plašili pričama o gradu iz prošlog veka. A mogao bi da se Mateo Garsija iznenadi i mestom u startnih 11 Vladana Milojevića već u sredu u Bernu u utakmici koja će odlučivati o tome hoće li Crvena zvezda na jesen igrati u Ligi šampiona ili Ligi Evrope!

Nije to baš bio Milojevićev plan, više je iznuđeno rešenje. Naime, iako se popodne mislilo da će El Fardu Ben sigurno biti u avionu za Bern sada se u Ljutice Bogdana dvoume, jer posle preležane povrede primicača ipak nije sasvim spreman za najviši napor. Što će reći da će konačna odluka biti doneta tek u utorak ujutru, baš pred poletanje aviona za Švajcarsku.

Izabrane vesti

Čak i ako Ben pođe, pitanje je da li je spreman za svih 90 minuta, a to značajno sužava Milojevićev prostor za manevar. Naime, zbog suspenzije Dušana Jovančića očekuje se da će Mirko Ivanić sa krila biti vraćen u vezni red, nešto povučenije no što mu je idealna pozicija, ali ipak u centru. To bi značilo da bi Milojeviću kao opcije za krilo ostali Veljko Simić i Mateo Garsija, dok bi na desnoj strani verovatno operisao Aleksa Vukanović. Naravno, možda Milojević u vezu gurne i Njegoša Petrovića, ostavio je fenomenalan utisak u dva dosadašnja meča, ali ipak je na ovom nivou neiskusan.

Uostalom, ne bi Milojeviću bilo prvi put da se tako brzo “opkladi“ u novajliju, bar kad su krilni fudbaleri u pitanju. I sam Simić je šansu dobio pre no što se nadao, a isti je slučaj bio i sa Džonatanom Kafuom. Svakako će se više znati u utorak kada bude procenjeno i kakva je Benova situacija.

Tada ćemo saznati i da li će u avionu za Švajcarsku biti i Milan Pavkov, isprva planiran da ostane u Beogradu, ali je i u njegovom slučaju konačna odluka ipak odložena za poslednji trenutak.


Pogledajte i novu epizodu Mozzartove serije Ekipizza...

(FOTO: FK Crvena zvezda/Nikola Mitić)


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara