Simone Inzagi (Reuters)
Simone Inzagi (Reuters)

Gazeta: Inzagi praktično Interov, plata 4.000.000

Vreme čitanja: 2min | čet. 27.05.21. | 20:21

Potpis se očekuje u narednim satima

Juče se Inter razišao sa Antoniom Konteom, a uprava šampiona Italije nije oklevala i ekspresno je pronašla zamenu. Prema pisanju većine najkredibilnijih italijanskih medija i novinara novi trener Intera biće Simone Inzagi. Potpis doskorašnjeg trenera Lacija očekuje se u narednim satima, a prema navodima sa Apenina Italijan bi trebalo da potpiše dvogodišnji ugovor sa platom od 4.000.000 evra po sezoni.

Izabrane vesti

— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) May 27, 2021

Rimski Korijere je sinoć pisao da je Inzagi odjavio Inter i da se dogovorio sa Lacijom oko produžetka saradnje do 2024. godine i platom od 2.200.000 evra. Ipak, u redovima milanskog velikana bili su uporni i odlučili da praktično dupliraju ponudu rimskog kluba, a Inzagijev advokat Tulio Tinti je tim povodom tokom dana boravio u predstavništvu Neroazura. Sa Olimpika je u međuvremenu stigla i zvanična potvrda da je Inzagi napusti Bjankoseleste.

Inter je izgleda pronašao ono što je tražio, čoveka koji je dostojan mesta Antonija Kontea, a pritom Inzagi forsira identičnu 3-5-2 formaciju kao i njegov sunarodnik. Bitan faktor za čuvanje Konteove zaostavštine.U prethodnih deset godina, samo je Masimilijano Alegri ostvario više pobeda u Seriji A od inzagija. Najavljeni povratnik u Juventus je slavio 142 puta, Inzagi u 108 navrata.

Bomba sa Čizme izazvala je erupciju navijačkih reakcija na društvenim mrežama, a tifozi Intera već imaju poruku za Inzagija: "Simone, dovedi nam Milinković-Savića".



tagovi

Simone InzagiInter

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara