Lukašenkovim amaterima da pozavide i profesionalci

Vreme čitanja: 2min | sre. 01.04.20. | 12:38

Na dve beloruske utakmice očekuje se tvrd tretman Libertasa i Dinamo Livinga, dok je Standard blagi favorit u ulozi domaćina

Danas pratimo dve utakmice beloruske, amaterske AFL lige. Jesu oni amateri, ne sporimo činjenicu! Data situacija iznela nam je ove inače nevidljive timove na svetlost kladilačkog dana, što samo po sebi znači da na njihov amateriizam moramo odgovoriti čistim kladilačkim rezonom. Inače, brine nas činjenica da je jučerašnja utakmica između Strikerca i Stolice prekinuta pri rezultatu 0:3 za goste…

Nadamo se da to danas neće biti slučaj sa Libertasom i Dinamo Livingom koji igraju od 19 časova. Inače, Dinamo Living je nedavno remizirao sa solidnim Standardom, što mu daje za pravo da se ne povuče potpuno pred utakmicu u gostima. Libertas zna za taj dobar rezultat, pa kao solidan tim neće lako dozvoliti sebi kiks. Procena je da ova utakmica može da ode u ma kom pravcu, ali i da se na ameterima može najbolje profitirati uz igre na golove koje mogu da se kombinuju i sa ishodima i tako u značajnijoj meri pojačaju kvote.

Izabrane vesti

Standard i Mačulišči igraju od 20.15 časova. Gostujuća ekipa je uoči ovog meča savladala Sputnik kao domaćin sa 2:0. Standard je u isto vreme doigrao za X sa Dinamo Livingom koji slovi za prilično dobar tim među beloruskim amaterima. Inače, upoređujući mogućnosti ovih ekipa, uz napomenimo vrlo malo informacija, shodno amaterskom rangu, da se zaključiti da je Standard kvalitetniji, a samim ti i izvesniji za pobednika.

Tako stoje stvari među tamošnjim amaterima, a nameće se pitanje da li je predsednik Belorusije Aleksandar Lukašenko upravu kada dozvoljava da se čak i amaterska lopta kotrlja u eri pandemije COVID-19 virusa? Odgovor na ovo pitanje podariće vreme, odnosno nastupajuće sedmice u kojima će broj obolelih na beloruskom podneblju pokazati da li je uživanje koje nam pružaju tamošnji sportisti dobar potez vlasti, ili akt sa dalekosežnim posledicama po zdravlje nacije.

BELORUSIJA – AFL, amateri

19.00: (2,85) Libertas Am. (3,80) Din. Living Am. (2,10)
20.15: (1,55) Standard Am. (4,40) Mačulišči (4,50)

Kvote su podložne promenama

Iz udobnosti svog doma možete bez problema koristiti širok spektar Mozzartove onlajn ponude na najbrži, najjednostavniji način, što je ovih dana vrlo bitno. Za razliku od klađenja na uplatno-isplatnom mestu, gde morate da obavite mnogo više koraka da biste se opkladili, preko sajta ili aplikacije mozzartbet.com samo u ŠEST koraka obavićete sve što je neophodno da bi igra počela. Detaljno uputstvo pogledajte OVDE!

* Analiza ponude mečeva bila je aktuelna u momentu objavljivanja rubrike. U slučaju da neki od događaja u međuvremenu bude odložen zbog aktuelne situacije vezane za proglašenu pandemiju koronavirusa, po pravilima igre na tiketima odigranim pre otkazivanja meča računaće se kvota 1,00 ukoliko utakmica ne bude održana u roku od 50 sati od vremena navedenog u ponudi za klađenje. 
Sve informacije o pravilima MOZZART igara pogledajte OVDE!

FOTO: Reuters


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara