Malo razloga za slavlje imali su fudbaleri Genka (Reuters)
Malo razloga za slavlje imali su fudbaleri Genka (Reuters)

Genk i Anderleht odigrali za Briž

Vreme čitanja: 1min | sre. 12.05.21. | 22:56

Na kraju 1:1

Bila je živa u jednom trenutku šampionska trka u Belgiji. Serijom dobrih rezultata, i trijumfom nad Klub Brižom, Genk je nagovestio da može da postane punopravan član šampionske trke. Ali sve ono što su dobro uradili u prethodnom periodu Štrumfovi su devalvirali na večerašnjem meču protiv Anderlehta (1:1).

Remi protiv velikana iz Brisela do skora bi bio lep rezultat, ali posle ovogodišnjih rezultata Anderlehta predstavlja čist kiks. Ali kada se sve sabere Genk može da bude zadovoljan konačnim ishodom.

Izabrane vesti

Anderleht je u prvom poluvremenu bio za klasu bolji rival. Lako stvarao šanse i stigao do gola posle sjajne akcije. Nekoliko tačnih dodavanja gostiju u 32. minutu doprineli su da odbrana Genka pukne, te da El Hadj lažnjakom napravi višak prostora i pogodi za vođstvo domaćina.

Nastavak je doneo nešto ravnopravniji meč. Uspeo je Genk da podigne nivo igre. Možda nije zaslužio da izjednači, ali je iskoristio individulnu klasu. Odlično je u 67. minutu centrirao Ito, a Onauču je sjajno trznuo glavom i pogodio dalji ugao.

BELGIJA 1, PLEJ-OF - 3. KOLO

Sreda

Genk - Anderleht 1:1 (0:1)

/Onauču 67 - El Hadj 32/

Četvrtak

18.30: (3,80) Antverpen (3,45) Klub Briž (1,90)

*** kvote su podložne promenama



tagovi

Genk

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara