Komentari na vest

Gensek Superlige: Pričali smo sa preko 50 klubova, imamo dovoljno da započnemo projekat

К

Како то...

pre 3 meseca

... да би и Звезда и Партизан д*пе дали за кошаркашку Суперлигу док ФИБА-ину Лигу шампиона не давају ни пишљивог боба а у фудбалу нам УЕФУ представљају као спас фудбала док ће нам Суперлига (као) уништити фудбал и спорт уопште?
A

Astral

pre 3 meseca

Poenta je lova. Ja bih ucestvovao u Superligi ako sam klub koji se nalazi na sredini tabele liga petice. Pa sto samo Real, Barsa, Bajern da zaradjuju milione kroz Evro takmicenja, kad moze i neki Brajton, Strazbur, Majnc kroz Superligu. Podrska Superligi!
D

Dr.Terzić

pre 3 meseca

Mi se oštro protivimo osnivanju SUPERLIGE ili bilo čega sličnog. Ostajemo uz TETRAPAK ZOKIJA i ČEFERINA.
B

BokiUSA

pre 3 meseca

Dosadna Tema. Vec 1000 puta ispricana. Za nas nece biti mesta kao I za vecinu klubova. Ali da budem iskren fudbal ne cine 20 ili 50 klubova vec 1000 I 1000 ... prema tome iza ovoga mora da stanu savezi. Svaki igrac iz regularnih klubova koji prelazi u te super klubove (a moraju da ih kupuju iz regularnih) da kostaju od 500 miliona I plus. Uefa uzme 100 savezi iz kojih igrac prelazi 200 I klubovi po 300... tako da se ulaze I dalje u normalne lige. A ne ko NBA uzima koga hoce I hvali se da su naj naj a nikome nista ne placaju. Najbolji igrac ima po 300 miliona ugovor nesme da igra za reprezentaciju. Koliko su platili za Jokica? Doncica I sve druge??? 0$... I sada se raspreda sto evropska EL nrma prihoda I deluje Amaterski... mora se zastititi fudbal od pijavica pa nek je igraju bogati kada budu placali igrace po 500 I plus miliona.
K

Komsija mali

pre 3 meseca

Ovi sa suprotne strane brda sto komentarisu Zvezdu nek se sete da im je poslednja pobeda u LS bila 1980 i neke. Toliko o njihovoj "velicini"..
j

jsjr

pre 3 meseca

Besmisleno, i ubistvo za fudbal, opet razumem i ove bogate, zasto bi igrali i delili pqre sa boranijom kad mogu da igraju i dele pare medjusobno.
R

Rotary Club

pre 3 meseca

Ne, bas suprotno, bas je smisleno. Dosta su najbogatiji klubovi uzimali najveci deo kolaca igrajuvi Evropu.
G

Gandalf.treci

pre 3 meseca

Al sto je ime beogradske sponzoruše naznačeno kao da se radi o nekom bitnom i velikom klubu ( uzimajući u obzir blizu prošlost) hahahah
G

Gost1234

pre 3 meseca

UEFA na aparatima.
N

Ne pratim

pre 3 meseca

El, u košarci, samo zato što je zatvoreno takmičenje, a ovo neću pratiti, ni pod razno. Ligu šampiona sam zamrzeo, kad su počeli da igraju i oni koji nisu šampioni. Budeš četvrti u svojoj ligi i postaneš prvak evrope.
N

Nenad1246

pre 3 meseca

Imaće smisla samo ako se ograniči broj klubova po zemlji u suprotnom za 5 sezona u toj zlatnoj ili kakvoj već ligi će biti 10 klubova iz Engleske ostatak će se podeliti na Nemce, Italijane, Špance i Francuze i možda zaluta jedan, dva kluba tipa Porto ili Ajaks. Za 10 sezona je pitanje dal će biti iko od Nemaca sem Bajerna i Borusije i Francuza sem PSG.
N

News

pre 3 meseca

To ce biti zatvorena liga u koju se nece moci uci. Nesto kao Americicki NFL, NBA po tom uzoru. Dobice veliki gradovi svoje predstavnike.
L

Liga sampinjona

pre 3 meseca

Odbila Crvena Zvezda idi begaj:)))
D

Don Vito Corleone'

pre 3 meseca

Tvoj mali jsd niko nije zvao??? Pa naravno kada za vas niko ne zna van prostora bivše Jugoslavije. Baš me čudi zašto su zval Zvezdu Evropskog i Svetskog šampiona, koji je pride igrao još 3 polufinala Kupa šampiona, 5 četvrtfinala Kupa šampiona, finale Kupa Uefa, polufinale Kupa kupova. Ali nemoj da brineš, zvaće i vas iz lige konferencije.
F

Forever Young

pre 3 meseca

@Don Vito. Oni u kvalifikacijama za konferenciju primaju petarde, kakva crna superliga ili liga šampiona. Neće ih niko ni za maskotu.
N

News

pre 3 meseca

Prica za malu decu. Od cega ce onda klubovi da zive ako bude besplatan prenos? Bice besplatno prvu ili drugu godinu da navuku narod a posle ce kao I sve da se naplacuje. Kad uniste konkurenciju ce da dominiraju kao I NBA sto danas radi.
N

Nenad1246

pre 3 meseca

Gde NBA dominira? U USA jer je jedina. U celoj Evropi je NBA gledana na nivou statističke greške.
a

abc

pre 3 meseca

Pa kao recimo You Tube , ako placas premium nemas reklame , tako ce i ovo biti , besplatno ali ces imati reklame ili ako ne zelis reklame placaces 10 evra .
@

@nenad baljezga

pre 3 meseca

Nba se prati na nivou statističke greške? Možda u tvom selu iz koga nisi mrdnuo, tu cepate zadruge i farme
P

PRST NA CHELO

pre 3 meseca

Fakat su naveli na kraju da je Zvezda ODBILA super ligu 🤣🤣🤣🤣
@

@@@@

pre 3 meseca

Kako ne! To je najveća prepreka osnivanju Superlige.
К

Кљаки

pre 3 meseca

Читам коментаре већина негативна. Не знам што се толико узбуђујете око Суперлиге. То ионако неће бити направљено за нас са ових простора. Има много других клубова који ће остати ван можемо са њима играти ови су ионако крупна риба за наше могућности.
N

News

pre 3 meseca

Nece biti klubova iz Srbije ali ce verovatno znaciti kraj profesionalnog fudbala na ovim prostorima jer nece biti vise transfera igraca u inostranstvo.
К

Кљаки

pre 3 meseca

@News Биће. Зашто не би било? Постојаће такмичења и без Реала,Барселоне. Тема за размишљање:Ко нама брани да формирамо нашу фирму,наше такмичење?
H

Hiu

pre 3 meseca

Priča za malu decu, i tako su vam oni target.. Udjes u dubiozu par milijardi evra, i onda prodajes kozu kome stignes.. Jadni i Real i Barca nasta su spali
s

spiritus movens

pre 3 meseca

Liga sampiona je ionako bila Superliga u malom gde po 4-5 klubova iz jedne drzave nastupalo u takmicenju, dok 2/3 kontinenta godinama nemaju predstavnike. Dok ne vrate Kup Pobednika Kupova i ukinu VAR, ja nemam nameru da vise pratim fudbal.
R

Realno istina

pre 3 meseca

Sistem prvak u LS pobjednik u KPK a onda UEFA kup gdje na osnovu koeficijenta max do cetvrtoplasiranog(moze i peti ako je kup uzeo drugoplasirani ili treceplasirani) u evropu. Utakmica kuci utakmica na strani pa kom obojci a kom opanci.
P

Prelepo nema sta

pre 3 meseca

Bas bi bilo dobro za fudbal gledati Real kako igra protiv Serifa pa prodje dalje pa odmeri snage sa Anortozisom... Pa u polu finalu neka od ekipa prodje zahvaljujuci tome sto jednoj ekipi nije odsviran ofsajd pa iz toga daju gol i pobede. Ako to nije za uzivanje onda ne znam sta je.
s

spiritus movens

pre 3 meseca

Oni koji teze Superligi su i nametnuli pravila i sistem takmicanja koji su doveli do toga da nekoliko klubova poput Reala, PSG-a, ili Sitija nema konkurenciju, i umesto da se fudbal reformise u pravcu vece konkurentnosti, raznovrsnosti, i opsteg interesa, sprovodi se fudbalska kontra-revolucija gde najbogatiji zele da privatizuju evropski fudbal za sebe. Sto se tice VAR-a, on uopste nije neophodan kada se sudi posteno i kada je sportsko vitestvo a ne novac vrhovni princip.
I

Iskreno

pre 3 meseca

J... E mi se. Neka igraju svakog dana, ko hoće da gleda, neka gleda. Ja neću sigurno, smučio mi se ovaj današnji fudbal, a sve je više ovakvih kao ja. Kad odigram tiket, malo pratim, i to je to.
O

Opi

pre 3 meseca

Praticemo svi, sta god sada pricali
.

.i.

pre 3 meseca

Verovatno misli na Real Madrid,Real Madrid B,Real Madrid C,Real Madrid U19,Barselona,Barselona B,Barselona C,Barselona U19,Juventus,Juventus U20,Juventus U18.
P

Pjer Karden

pre 3 meseca

Suština je u raspodeli novca,LŠ je nastala 1992 i zamenila je KŠ sa samo jednim ciljem da se uspostavi potpuna dominacija zapada nad fudbalom,da se privuku veliki i bogati sponzori i da se proširi krug onih koji zarađuju,duh je pušten iz boce i SL je logičan završetak i ona će biti formirana u narednih nekoliko godina,od bosmanovog pravila pa do danas sve je postepeno i išlo ka tom cilju stvaranju jedne super bogate svetske fudbalske lige i niko i ništa to neće zaustaviti zato što je to u prirodi kapitalizma čak i u situaciji kada će to izvesno predstavljati i kraj fudbalske igre.Što se tiče navijača,žaba se dugo kuvala,dolaze nove generacije sa drugačijim pogledom na fudbal i život generalno,stadioni su komforni poput hotela,to više nije zabava za sirotinju već više za bogate i višu srednju klasu.Pogledajte Srbiju klinci ne nose više dresove CZ i PAR,da pitate bilo kog klinca na ulici da bira između dresa CR7 ili nekog zvezdinog i partizanovog gotovo svi listom bi uzeli Ronaldov,globalizacija radi svoje,melje male.
S

Sima Arauho

pre 3 meseca

OPA DJURDJO!ĆELAFUTO ČEFERIN I TETRAPAK ZOKI NA APARATIMA!
d

d. g.

pre 3 meseca

Dvadeset klubova!? Pa što ne krećete. Lepo se klubovi izbace iz nacionalnih šampionata pa se igrajte do mile volje.
A

Abc5829

pre 3 meseca

Stvar je u tome što ih niko više ne smije izbacit iz domaćih šampionata nakon odluke suda...
N

Nenad1246

pre 3 meseca

Pa nemora ih izbaciti već zakažu utakmice u isto vreme vikendom pa nek biraju koju će da igraju.
G

Gost7777

pre 3 meseca

Pa mogu da se izbace, to vec spada u domen visoke politike. Britanska vlada je vec najavila da ce zastiti Premier ligu kao nacionalni interes. Tako da ako bi osetili da zbog toga gube podrsku biraca,donesu par zakona i eto nema Liverpula,Junajteda i ostalih. Drugo u Engleskoj vec imas par navijackih klubova. Najpoznatiji je United of Manchester koji su osnivali navijaci Junajteda nezadovoljni ulaskom porodice Glejzer. Tako da sa Englezima tesko da ovo naprave. Kod njih je vec i Championship Superliga medju drugim ligama
K

KomeNdija

pre 3 meseca

Al' bitno za ovu organizaciju, da je Zvezda sa En Di Jajetom odbila 😁☝️ Ili da je Partizan odbio, ili Hajduk ili Dinamo 🫣 Ma dajte. Briga njih za te klubove, tržišta.
D

Dejani

pre 3 meseca

Napravice oni ovo kad tad. Kada su već sa ovim počeli onda će i dovršiti. Dugo se vrte vijesti oko ovoga. Mi svi govorimo kako je glupost i kako nećemo gledati, a na kraju ćemo uprkos svemu opet to gledati. Liga nacija nam je isto bila glupa pa na kraju opet pratimo i gledamo utakmice. Za mene nije nešto preterano interesantno i ne dajem neki ogroman znacaj tome, ali ima dosta ljudi koji to rado prate. Prije svega zahvaljujući tome imaš popravni da se kvalifikujes na neko prvenstvo ako ne uspijes u kvalifikacijama… Sve mi to pratimo i praticemo.
p

pas koji laje

pre 3 meseca

pa napravite onda...
U

Ujeda

pre 3 meseca

Napraviće. Da li je superliga dobra stvar ne znam, ali znam da je sadašnji sistem jako loš i razlika između bogatih klubova i ostalih je sve veća. Ako superliga ne bude zatvorena onda može biti bolja nego ovo sada