Geret Bejl (©Reuters)
Geret Bejl (©Reuters)

Geret Bejl – neće on nigde

Vreme čitanja: 2min | pon. 20.07.20. | 15:49

„Lepo mu je u Madridu i ima ugovor na još dve godine“, kaže menadžer Barnet

Novo leto, novi prelazni rok i novi krug iste priče: Geret Bejl odlazi iz Real Madrida. I stari odgovor na istu temu: Neće on nigde!

Ponovo je u prvom planu menadžer velškog reprezentativca Džonatan Barnet, koji tvrdi da će Bejl i naredne sezone nositi dres Real Madrida. Pre godinu dana kada je to pričao, malo ko mu je poverovao, pa se ispostavilo da je čovek bio u pravu.

Izabrane vesti

Samim tim, utisak je da bi mu valjalo verovati i ovog puta. Iako se oko Bejla ponovo pletu kontroverze: da je kunjao na klupi za rezerve, da se nije istinski radovao tituli itd.

Geret je miran, dobro mu je, ima ugovor sa Realom na još dve godine. Sviđa mu se u Madridu i nema nameru da bilo gde ide. Jednako je dobar kao bilo koji drugi igrač u timu, ali odluke donosi Zidan“, rekao je Barnet.

Ponuda, kaže Bejlov menadžer, nikada nije falilo.

Uvek ima ponuda za Gereta, ali je problem što malo koji klub na svetu može da ga priušti. Velika je šteta što nije trenutno u Realovom timu, ali zbog toga neće otići iz kluba“.

Spor između Zidana i Bejla je već jednom zapalio vatru u Realu. Kako kažu Španci, francuski stručnjak je 2018. godine uslovio predsednika Florentina Pereza da proda Velšanina ili će otići iz kluba. Peret je stao uz Bejla, pa je Zidan spakovao kofere.

Kada je Real pozvao Zinedina da se vrati, ponovo je uslov bio da se Bejl proda. Sve je bilo dogovoreno sa kineskim Đengsuom, ali je propalo u poslednjem trenutku. Ipak, menadžer Barnet tvrdi da nekog velikog sukoba između igrača i trenera nema.

Geret nema nameru da nadmaši Zidana u tome ko će duže ostati u klubu. Ne postoji mržnja između njih, samo trener ne stavlja igrača u tim. Bejl trenira svakog dana i trenira dobro“, objasnio je Džonatan Barnet.

Prema tome, Bejl kao Jović. Javnost ga seli iz Madrida, ali on nema nameru da pakuje kofere.


tagovi

Real MadridGeret BejlPrimera

Obaveštavaj me

Real Madrid

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara