""
""

Gledaćemo derbi - Kleo protiv Arauha! Iz druge lige u redove šampiona (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | uto. 10.01.17. | 16:44

Brazilac na pragu dolaska u redove prvaka Perua

Šampion Perua Sporting Kristal traga za napadačem, a pravo rešenje za tu poziciju mogao bi da bude nekadašnji napadač Crvene zvezde i Partizana Kleverson Gabrijel Kordova Kleo, pišu tamošnji mediji.

Izabrane vesti

Brazilac je prošle sezone igrao za brazilskog drugoligaša Gojas, ali je odigrao svega osam utakmica i postigao jedan gol, pa bi eventalni odlazak u jedan od najvećih klubova Perua mogao da bude šansa za povratak u pravu formu 31-godišnjeg golgetera.

To znači da bismo sledeće sezone u peruanskom prvenstvu mogli da gledamo okršaj Klea i nekadašnjeg štopera Crvene zvezde Migela Arauha, koji sa mnogo uspeha nastupa za velikog rivala Sporting Kristala, Alijancu Limu.

U ovom trenutku Kristal ima samo jednog izrazitog napadača u svojim redovima, Dijega Ifrana, a nakon što je klub napustio novi igrač PSV Ajndhovena Luiz Beto da Silva, uprava kluba je primorana da potraži novo rešenje. To bi mogao da bude upravo Kleo, koji je nakon večitih rivala nosio dres još Gvangdžoua, Kašive i Atletiko Paranensea. Ipak, iza njega je najlošija sezona u poslednjih 10 godina.

(FOTO: Star Sport)


tagovi

Sporting KristalMigel ArauhoKleo

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara