Komentari na vest

Godinu dana Erakovićevog rasta i štoperska perfekcija protiv Fradija: A hteo je da ostavi fudbal....

U

UNUK ĐENERALA DRAŽE

pre preko 1 godinu

Eraković, Uz Kangu ubedljivo najbolji igrač Zvezde, i to već duže vreme. ERAKOVIĆ JE VEOMA MLAD IGRAČ I SADA IGRA SA NEŠTO VIŠE OD 35% SVOIH PRAVIH MOGUĆNOSTI. SA ERAKOVIĆEM SE MORA POTPISATI UGOVOR BAR NA JOŠ 5 GODINA, AEVENTUALNA PRODAJA BI DOŠLA UOBZIR TEK OŽDA 2025. Do tad bi Eraković imao u nogama bar još dve LIGE ŠAMPIONA, SVETSKO PRVENSTVO I EROPSKO PRVENSTVO A ONDA BI NJEGOVA CENA U EVROPI BILA OKO 50.000.000,00 EVRA. TAKO NEŠTO RADI DINAMO, TAKO RADE LJUDI OD ZNANJA I ČASTI, I TAKVIM LJUDIMA NISU POTREBNI BOTOVI I POLUINTELIGENTI DA ZA SMRDLJIVU DNEVNICU 24h DEŽURAJU I BOTUJU I OSTAVLJAJU PO 300 I VIŠE MINUSA ZA SVAKI KOMENTAR UPOZORENJA NA NEVIĐENU ALAVOST I PROSTAČKA OBJAŠNJENJA PRODAJE NAJBOLJIH IGRAČA U BEZCENJE, I KUPOVINU ŠKARTA ZA OGROMNE PARE KOJI NIKO U EVROPI NEĆE NI ZA DŽABE.
V

Vule ilić

pre preko 1 godinu

Pitajte onog vašeg Rikarda Aguera kakav je štoper Eraković.
H

Hannibal

pre preko 1 godinu

Ja sam uvek za podršku mladom igraču, međutim...igrač utakmice? Ne, igrač utakmice je Kanga, strelac dva gola i pokretač svake bogovetne akcije svog tima, a njemu uz rame večito osporavani Marko Gobeljić, koji je em bio neprelazan u odbrani, em stigao da asistira kod dva pogotka i sve u svemu bio neverovatno inspirisan u napadu. Pešić i Eraković su tu, odmah iza njih. Pešiću je falio gol, a Eraković i Pankov su podjednako krivi za gol gostiju. Svejedno, svi se slažemo da je Eraković odigrao fantastičnu utakmicu, ali kada se postignu četiri gola, onda slava sa pravom ide ofanzivcima. A juče je Kanga odigrao možda i utakmicu života!
A

Ammmamm

pre preko 1 godinu

A sta cemo s tim sto mu je pobegao igrac kod gola? Sad je sve super posto je bilo na 4:0, a da je bilo na 0:0 ne verujem da bi pisali ove tekstove... Greska je greska.
E

Ej ti

pre preko 1 godinu

Za taj gol je kriv Pankov jer mu je pobegao igrač, pretrčao ga.

Marcus Magnus

pre preko 1 godinu

Druze da li si ti gledao utakmicu , Erakovic gresi tu nema price , ali Rasa je ono morao da sece i to bez sanse za faul !!!
N

Nije tema

pre preko 1 godinu

Da li neko zna kako se moze doci do karte za Ferncvaros-Crvena Zvezda u Budimpešti?
G

Gg3+

pre preko 1 godinu

Za vas sto ni ne dolazite na Marakanu, karata nece ni biti.
G

Gost Djape

pre preko 1 godinu

Bravo mali, izrastao si u pravog reprezentativca. A ovo opet nabijanje od strane novinara o snazi Partizana je propagandisticko. Ispade da su jaci od Zvezde, smesno, decku se potkrala pocetnicka greska, ali u tekstu se navodi i kako je partizan mogao da dobije Zvezdu itd, gluposti ostrascenog novinarcica, nemaju veze sa uzlaznom putanjim igraca.
M

Mu Idžicu

pre preko 1 godinu

Drvo ono najobičnije
q

qqq

pre preko 1 godinu

kad covek igra na poziciji kojoj treba da igra naravno da ce odigrati najbolje,a ne da izmisljamo i pravimo od njega desnog beka
G

Gost Djape

pre preko 1 godinu

U modernom fudbalu igrac treba da bude sposoban da pokrije vise pozicija, pa je prirodno da stopera treniraju da moze da pokrije poziciju beka i obrnuto. Pa nece ga trenirati da pokriva poziciju golmana.
K

KIMI 85

pre preko 1 godinu

E sad ovako raditi sa Lekovicem, polako ga uvoditi, a ne onog Pankova, decko tek sto je usao odigrao amaterski, ono je sramota kako je reagovao kod njihovog gola..
D

Don Vito Corleone

pre preko 1 godinu

Ovo kako Motika izgleda na terenu je dosta zabrinjavajuće. Odavno je prošlo vreme prilagodjavanja, već je uveliko trebao da pokaže zašto je plaćen 1.5 miliona evra ili 2.5 miliona evra, više nije ni bitno. Kada se uporede Motika i Mitrović, razlika je u dve klase. A Mitrović je stariji mislim samo 6 meseci. Mitrović će biti mnogo mnogo ozbiljan igrač, ne zato što je odigrao dobro par utakmica, nego zato što je inače klasa.
g

g

pre preko 1 godinu

Motika u repki do 19 nije odskakao svojoj generaciji.Ne samo da nije odskakao nego je bio prosek i čak možda ispod.Skoro je to bilo.Šta onda očekivati da pokaže među seniorima
G

Gosttt

pre preko 1 godinu

Za vas što poredite Pavloviće i Erakovića zašto ih ne bi stavili zajedno u odbranu? Ionako će taj dvojac predstavljati okosnicu što se tiče odbrane naše reprezentacije u budućnosti. Sad dal je Eraković za ovaj Mundijal spreman ili ne to će odlučiti Mister Stojković.
H

Hota hota

pre preko 1 godinu

Hahaha pa nije Piksi lud. To što je Morao da ga pozove zbog mira u kući. Ne znači da ovaj nešto vredi i ne bi voleo da ga vidim u reprezentaciji jer dečko ovde sakuplja bodove na utakmicama kao što su Voždovac i Indjija.
V

Volim fucu

pre preko 1 godinu

Hota hota, ti se u fudbal ne razumes , kao ni vecina ovde prisutnih. Erskovica nipodastavate, a Pavlovica velicate. Erskovic izrasta u strasnog stopera. Za nas fudbal bi bilo odlicno da se upare on i Pavlovic, nasi najkvalitetniji stoperi.
T

Trpadzija

pre preko 1 godinu

Pored Blekija ? Whahaha , erak Nece prismrdeti repci,mnogo limitiran igrac
G

GostLazar

pre preko 1 godinu

Da smo pametni pa da ubacimo jos nekoga tako kao Erakovica, trenutno ili posle njegovog odlaska. Lekovic ili Djuric, Mitrovic se dokazuje polako, ovog malog iz Graficara svaku itakmicu po 20-30 minuta. Motiki dati sansu, ima tek 19, a samo 11 utakmica u nogama, po 15-20 minuta jedva. Stankovic i tako ti klinci, pa da vidis kako se zaradjuje minimum 5-10 miliona po sezoni od transfera
Z

Zvezdasnbgd

pre preko 1 godinu

I šta ja imam kao navijač od te njihove prodaje osim što će neko da uzme pare?
B

Bojo

pre preko 1 godinu

Pa, da smo prodali par igrača za desetak miliona, ne bi smo dovodili Kulibalija i Dionija za džabe već bi doveli napadača koji pravi razliku...
G

Gost87

pre preko 1 godinu

"Samo više ne treba lutati. Jasno je da njegovo postavljanje na poziciju desnog beka suicidan posao." Sve se svodi na ovo. Tačka, the end, fin, kraj.
q

qqq

pre preko 1 godinu

izmisljaju mu poziciju za koju nije,bolji je od Milunovica na stopera tako da ovaj treba na klupi,a desnog brka dovesti
T

Tubeki

pre preko 1 godinu

Ovo za onog hrvata ziva istina, nadam se da ce Nedjic biti trener provog tima, msm da bi on jedini davao sansu klincima i igrao moderno, a sto bi bilo para hahahahahaha
G

Gost19111

pre preko 1 godinu

Sve je to lepo, i dobar je fudbaler, ali ne treba mu poredjenje sa Pavlovičem i pogotovo ne Joškom Gvardiol...inače oba su mladja od Erakovića. Gvardiol godinu dana, Pavlović 4meseca... Polako... Gvardiol vredi 70 miliona...
H

Hahahahaha

pre preko 1 godinu

Vidi boga ti, pa uporedi ga sa ovim Maldinijem ne bi pogrešio. Prvo ova Vaška čupava ne može vodu da nosi Sveti Markoviću. A ne da menja Milenkovića u reprezentaciji.
K

King Kong

pre preko 1 godinu

Kangin gol je gol grupne faze, kao najbolji gol 3 runde, gledao sam gol kola iz prve dve runde ništa posebno u odnosu na Kangin. Glasajte za najboljeg igrača runde na sajtu Uefa za Gelora Kangu. Ziveli.

ValensijaKK

pre preko 1 godinu

Dobro pa nam je Borjan zdrav, inače bi ga i za golmana stavili, samo da ne igra svoju prirodnu poziciju.

Звездаш

pre preko 1 godinu

Ко је синоћ гледао утакмицу, а више верује својим очима него менаџерским рекламама, јасно је видео да је Сејо Калач закаснио да испрати свог играча који је постигао гол. И то не први пут. Физички је инфериоран у односу на нападаче (нема ни брзину ни снагу), отресу га сви као скину.
N

Nikola108

pre preko 1 godinu

Erakovic jeste kriv za gol, igrac kog je on cuvao je dao gol. Ali mora se reci da je Erakovic odigrao dobro. Erakovic je MNOGO brzi od Milunovica. Price da je Erakovic spor su teska glupost. On je jako brz, to mu je mozda i najveca prednost u odnosu na Milunovica. Drugo Erakovic 90% duela dobija pravovremenim postavljanjem. Uvek je blizi lopti od napadaca je ima osecaj za postavljanje u prostoru. Jedino sto Erakovicu fali da bi igrao na Zapadu je malo bolja tehnika. A to se moze nauciti. Ni Vidic nije imao tehniku dok nije dosao u Mancester. Posle 2 godine u Mancesteru znao je da dugom loptom pogodi igraca u trepavicu na 50 metara. Tako da sta god pricali Erakovic je ogrman potencijal. Jos jedan kvlaitet Erakovica je ogromno samopouzdanje koje ima dok igra. Prosto se vidi da je opusten na terenu, da nema nikakav grc ni kad igra na Marakani, ni na Ajbroksu. A to je mozda i najvaznije.
I

Igrački

pre preko 1 godinu

Gledano, najveći krivac je Pankov koji nije legao pre ubacivanja lopte sa te desne strane, još sam u sebi rekao kada mu je prilazio, LEZI, a dečko je isturio nogu i lopta naravno prošla kroz noge. To je početnicka greška štopera. Jednostavno je morao uklizati tu u prazan prostor i ta lopta ne bi jednostavno ni došla gde je došla.
g

g

pre preko 1 godinu

Nema onog ko nije napravio grešku.Pravili su je i Maldini,Barezi,Pujol,Serhio Ramos Nemanja,Rio Ferdinand.........To je normalno i nemoguće je nikada je ne napraviti.Zato ne filozofiraj
M

Monterooi

pre preko 1 godinu

Nadam se da ce se setiti i vas iz mozzartsporta ako uspeju nekom da uzmu 2 miliona jer vise ne vredi,los sa loptom citanje igre nula,izlazak ispred coveka -2,od Vujacica se razlikuje sto gledau svog coveka na prekidu,a ovaj mu okrene ledja.. Prosla vremena Slavoljuba Djordjevica i ispucavanja lopti na parkig.. Od tebe krece sve ti pravis pasom visak...a to se danas placa sa 30 milki....min....on to nema..
J

Jaro

pre preko 1 godinu

Ja mislio sacuvao Halanda ili Mbapea stavio ih u dzep, kad ono nekog izvoznog crnca na kilo sto se kupuju, sto uz njega pride dolaze jos dvojica, trojica..
G

Gost5555

pre preko 1 godinu

A dobro sta si ti uradio, koga si ti cuvao? 😂 😂
G

Gost ali pravi

pre preko 1 godinu

Strahinja je juče odigrao kao Bekenbauer lično. Gvardiol mu nije ni do kolena.
C

Crofudbal

pre preko 1 godinu

Gvardiol ima pas bolji od bilo kog veznog igrača Zvezde a kamoli Erakovića braniča iz 19 stoljeća.
l

lol12

pre preko 1 godinu

Pa stavi ga onda da igra veznog ako mu je glavna odlika pas igra.A sto se tice defanzive hiljadu puta je Gvardiol pokazao da je kiksara.Crveni kartoni,autogolovi,skriveni penali,asistencije protivniku....
B

Bg

pre preko 1 godinu

Prebrz za stopera, mnogo je napredovao, lagano u prvih 11 moze i treba da igra u reprezentaciji. Kakav Mitrovic, Masovic, Babic…
A

Apoel

pre preko 1 godinu

U strašnog igrača je izrastao! Zadržati ga do leta pa prodati za velike pare. I odmah po istom receptu u vatru ubaciti Lekovića!!! Ovi što ga porede sa Pavlovićem veze nemaju o fudbalu. Prvo što su različit tip štopera a i ako ćemo realno jeste Pavlović borben jako i gine pogotovo u reprezentaciji ali mnogo srlja i greši, da kad god mu je lopta u nogama kritično je...
Z

Zabrinut

pre preko 1 godinu

A ti si bas siguran da Erakovic ne bi gresio u reprezentaciji??

Gossstt

pre preko 1 godinu

Nemoj mesati babe i zabe.
M

Mutommbo

pre preko 1 godinu

Eraković je dobar i na poziciji desnog beka u nekoj fleksibilnoj varijanti ispomoći gde je treći štoper po potrebi ali je za tim mnogo korisniji kao štoper. Milunović je mnogo slabiji u igri sa dva štopera, donosi puno skok igrom i snagom kada je blizu protivnika. Ipak štoper više je igrač manje u kreaciji i slabi vezni red. Ona postava u prvoj utakmici protiv Pjunika je najkreativnija koju Zvezda može da izvede. Čupa takođe pokriva većinprostor od Milunovića i njegov radijus kretanja je savršen za štopera. Za razliku od Bukarija, Mitrovićnpokriva celu stranu terena, mnogo pomaže u defanzivi i zato je Gobeljiću bilo lakše sinoć da igra. Samim tim je i Erakoviću taj bok pokriveniji nego kada su bili Pićini i Ben ili Bukari. Odbrana počinje od napada i napad počinje od odbrane. Juče je i desna strana funkciinisala dobro.
D

Docccaaa

pre preko 1 godinu

Realno nije dobar bek jer nema tu prodornost, ali jeste odličan štoper. Što se tiče poređenja sa Pavlovićevem, Eraković je znatno brži, a Pavlović nešto bolji u skok igri ali previše srlja napred...
V

Voždovac

pre preko 1 godinu

Zvezdaš sam al je Strahinja Pavlović za ovog Vidić lično. Nije da je bitno al je činjenica.
@

@Vozdovac

pre preko 1 godinu

Grobar sam, al' Pavlovic ne moze Erakovicu pertle da veze!
S

Srdjan88

pre preko 1 godinu

Slicni su po stilu igre. Pavlovic je fizicki mozda dominantniji dok je Erakovic pismeniji igrac. Pavlovic je takodje sklon nekada da napravi veliki kiks, kada se igra na visokom nivou. Protiv Dinama je recimo naoravio veliku gresku iz koje je Dinamo imao zicer. A sve ostalo odigrao perfektno. Po mom skromnom misljenju nasa reprezentacija ima defanzivni trio za narednih 10 godina, Erakovic-Milenkovic-Pavlovic. Mikenkovic u sredini, Erakovic desno a Pavlovic lijevo.
@

@Srdjan88

pre preko 1 godinu

Malo si zaboravio Veljkovica koji je verovatno bolji od svih navedenih
n

nebo

pre preko 1 godinu

Samo nesposobna uprava bi ga prodala ispod 10 ili 15 miliona
G

Gost11111

pre preko 1 godinu

Prodace ga za 3.5
t

tambura

pre preko 1 godinu

Ako ovaj igrač ode ispod 15 milki neko treba da odgovara krivično.

Звездаш

pre preko 1 godinu

Динара?
t

tambura

pre preko 1 godinu

Milka čokolada,nisi valjda mislio na evre?
M

Mitros

pre preko 1 godinu

Eraković je STARIJI od Vilijama Salibe, Strahinje Pavlovića, Joška Gvardiola, Jurijena Timbera, Erika Garsije i još mnogih štopera koji već igraju na vrhunskom nivou a samo mesec dana mlađi od Veslija Fofane (prodat nedavno za 80 miliona). Tako da zaista ne znam šta je toliko impresivno igrama ovog igrača. On ako bude došao do donjeg doma serije A treba da bude srećan. Nema nikakvu fiziku (prijavljuje lažnu visinu stalno), nikakvu pas igru što je danas obaveza modernog štopera. Ima samo dobro čitanje igre što je malo za vrhunski nivo. Ovaj dečko neće imati veliku karijeru ali će biti ok igrač na nekom nižem nivou i to su činjenice!
G

Gosthjk

pre preko 1 godinu

Nadam se da znas da fudbaleri igraju do 30 i neke. On ima jos skoro 15 godina fudbala ispred sebe, a za tih 15 godina mnogo toga moze da se desi. Na primer da na svetskom prvenstvu ustopuje nekog Brazilca, i eto njega u ligi petice za cas. Samo sto ne sumnjam da ce on tamo i ostati. Tebe samo puca zavist, jer decko stvarno igra doktorski, i morao bi da ima mesta u avionu za Katar.
s

smeh

pre preko 1 godinu

Baš smešno stariji je od Pavlovića čitavih 4 meseca, po tvom pisanju mislio bi čovek 3 godine najmanje..
2

2000

pre preko 1 godinu

za gospodina
M

Mislidazna

pre preko 1 godinu

U kojoj skauting sluzbi radite posto ocigledno imate veliko 'znanje'? Sigurno ste i jako mladi, perspektivni i uspesni u svom poslu sudeci po komentaru. Ili ipak bas i nisi?
@

@Gosthjk

pre preko 1 godinu

Neće igrati ni minut u Kataru osim ako ne bude katastrofalnih povreda jer su ispred njega zakucani i Milenković koji je izneo kvalifikacije pa i sve bolji Stefan Mitrović. A što se tiče godina on jeste mlađi igrač ali nije i ne može biti nikakvo čudo kako se predstavlja u ovom tekstu jer se njegovi vršnjaci a i mlađi uveliko prodaju za po 16 (Gvardiol) pa i 80 miliona evra (Fofana). Desni štoper je najpopunjenija pozicija u svetu fudbala i samo igrači baš jako velikog kvaliteta mogu kao desni štoperi da dostignu neku veliku cenu i naprave dobar transfer sa našeg tržišta jer tu poziciju svi pune domaćim igračima uglavnom.
G

Gosthjk

pre preko 1 godinu

@@ - uporedjujes babe i zabe. Kakve veze ima za koliko se prodaju njegovi vrsnjaci i gde? Prvo moras da shvatis da postoji nesto sto se zove trziste, pa nesto sto se zove marketing, pa nesto sto se zove strpljenje, pa nesto sto se zove kvalitet, pa nesto sto se zove kontinuitet igara, i svi ovi, a cesto i mnogi drugi faktori, uticu na cenu igraca, visinu transfera, ligu, i ostalo. Drugo, postoji nesto sto se zove sazrevanje. Neko bude dobar za vrhunski fudbal sa 17 godina a neko sa 25. Imas najbolji primer u nasoj reprezentaciji, Mitrovica koji najbolji fudbal zivota igra sad sa 28 godina. Da je neko rezonovao kao ti, Mitrovic bi vec sad bio u nekoj petoj ligi sa komsijama u klubu iz kraja. To ko ce dokle da stigne u karijeri je nemoguce predvideti i apsolutno nema potrebe omalovazavati ovog momka. Mozda bude zaigrao za Real za 5 godina a mozda bude igrao na Tajlandu. Kako on, tako i bilo ko drugi.
v

verteks

pre preko 1 godinu

Lazar Markovic i Mitrovic su isto godiste; dok je Lazar (u Erakovicevim godinama) prelazio iz Benfike u Liverpul i igrao redovno za reprezentaciju, Mitar je kao igrac Partizana tek debitovao za istu jer nismo imali krstenog napadaca tad. Stariji Rade Krunic je bio u to vreme u Borcu iz Cacka. Gde su oni, gde je Markovic?