Marko Ilić (©Star Sport)
Marko Ilić (©Star Sport)

Golman Orlića tri godine u Kortrajku

Vreme čitanja: 1min | sub. 05.09.20. | 19:47

Marko Ilić napustio Voždovac

Golman mlade reprezentacije Srbije Marko Ilić karijeru nastavlja u Belgiji. Kako piše Het Laatste Nieuws mladi čuvar mreže Voždovca stiže u Kortrajk sa kojim će potpisati trogodišnji ugovor. Ilić je ušao u poslednju godinu ugovora sa Zmajevima, što znači da će klubu iz Zaplanjske ulice pripasti određeno obeštećenje.

Ilić je na Voždovac stigao u avgustu 2018. godine posle rastanka sa Vojvodinom, a protekle dve sezone bio je standardan u dresu Zmajeva. Prošao je sve mlađe reprezentativne kategorija, a u novembru 2018. debitovao je i za mladu reprezentaciju. Standardan na golu Orlića bio je u aktuelnim kvalifikacijama.

Izabrane vesti

Kortrajk je prošlu sezonu završio na 11. mestu Pro lige, a na vrlo dobar način započeo je aktuelnu pošto se nakon četiri odigrana kola nalazi na četvrtom mestu. Ipak, na svakom od četiri meča ekipa Iva Vanderhagea je primila gol, što je jasan znak da joj je neophodno pojačanje na gol-liniji.

Iliću neće biti teško da se prilagodi na novu sredinu s obzirom da dres Kortrajka nose Petar Golubović i Jovan Stojanović.


tagovi

Marko Ilić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara