Komentari na vest

Golman Vizele predstavio TSC: Jovanović prednjači, Stanić može da napravi razliku, Đakovac napadačka snaga...

V

Visente Del Boske

pre 9 meseci

Covece prodali su Ratkova za 5 miliona i umesto da su polovinu te sume ulozili u pojacanja da ne budu bas vreca za udaranje u evropi oni odradili najgori prelazni rok odltkad su clan superlige.
F

FkpCascais

pre 9 meseci

Tacno tako. Ovi sto me kritikuju ne znaju gde udaraju. Nije bitno je li stranac, ali da se barem video neki trud da se poboljsa tim, ali nije, doveli su se samo menadzerski igraci gde se gospoda ugradjuju, nije se ni pokusalo sa probama dovesti neko ozbiljan.
?

???

pre 9 meseci

Kako moze ovako? Do juce je igrao za tsc, srbin je, ode tamo pre mesec dana i prica im odakle dolazi opasnost, kako igraju. Ja to ne bi nikad uradio ni jednom nasem klubu. To je za mene izdaja. Nek se snalaze na druge nacine, od mene ne bi izvukli ni rec
t

tutili

pre 9 meseci

Casno i posteno momci, izginite, pa sta bude
H

Holse

pre 9 meseci

Koliko je tuzno kad imamo klub koji ce igrati jedan ovakav dvomeč a unapred i oni znaju da nemaju nikakve sanse,slabiji su 50% nego prosle sezone..sve ove izjave kako je tsc ozbiljan klub su smesne,jesu ok sto se tice organizacije ali kvalitet tima nije ni za konferenciju,zivi bili pa videli
F

FkpCascais

pre 9 meseci

Sve je to corak a uspeli su samo da uniste cenu nasim domacim igracima tako sto ce cela Evropa da vidi da nas klub bez stranaca nema sta da trazi u Evropi, tuga i zalost ove strategije naseg saveza!
K

Kumovi Vrbas

pre 9 meseci

Kako su unistili cenu domacim igracima, prodali Ratkova za 4,5 miliona evra + 500 hiljada + 15% od sledece prodaje. Partizan prodaje kapitena za 200 000 evra, Zvezda pusta za dzabe Pankova u Legiju iz Varsave. Ne duguju domacim igracima plate kao Zvezda i Partizan, ne duguju drzavi za porez....o cemu ti decko pricas. Nemaju oni drzavnu kasu kao Zvezda pa da uzmu neogranicenu sumu novca i dovedu 10 stranaca. Ajde da anuliramo Zvezdu, Partizan, TSC, Cukaricki i Vosu, da krenu svi izbocetka, finansijskim fer plejom, bez pomoci drzave...pa da vidimo gde ce biti TSC i Cuka u odnosu na Zvezdu i Partizan. Pokusala Zvezda nekada putem TSC-a, pa zavrsila na SMS porukama. Lako je biti Madjija kada duh koji lebdi otvori trezor narodne banke.
?

???

pre 9 meseci

Da dovedu pored rakonjaca jos gobeljica, plavsica na pozajmnicu i jednog stopera takvog kalibra bili bi mnogo mnogo bolji i bas tvrd orah. Eto ti opet bez stranaca. Vama je bitno da vidite strano prezime, lepse i opasnije zvuci. Nikad tsc ne bi mogao da dovede boljeg stranca od rakonjca ili da dovedu plavsica na pozajmnicu. Jednostavno tako dobri stranci nece da dodju, neki cak i kad ih platis debelo
F

FkpCascais

pre 9 meseci

Ratkov je samo epizoda koja im se nece skoro ponoviti, a ono sto govorim je da se nisu ni trudili da se pojacaju bolje.
F

FkpCascais

pre 9 meseci

I nije da su mi strana prezimena "lepsa", nego mi ni ova od dovedenih nisu nista fudbalski "lepsa" isto. Dovedite onda domace kako treba a ne neke anonimuse kad vec igrate LS, sram vas bilo.