Komentari na vest

Golmanske ludorije i Arsenalov vaskrs na Stamford Bridžu (VIDEO)

voxi

pre 6 meseci

arsenal je olako svatio ovu utakmicu i to ih kostalo. veoma slaba partija.
u

up

pre 6 meseci

Ne vredi rajs 100 milki… Najjace da ne vredi, vredi svaki placen cent
p

papapapa

pre 6 meseci

Ne mogu da skapiram, zasto jorginho pored partija…..
G

Gost300

pre 6 meseci

To nikad nikom nece biti jasno,covjekov jedini vrijedan potez u Arsenalu je onaj auto gol Martineza protiv Vile,ostalo je totalni uzas,spor ko puz...
C

Chica

pre 6 meseci

Sve sami stručnjaci medju komentatorima. Kako niste već negde angažovani kao pomoćni treneri, analitičari? Nije mi jasno.
4

46

pre 6 meseci

Kepa Arizabalaga kakav god da je, za ovog panja je Bufon i Kasiljas u jednom, i to ne pričam samo o ovoj utakmici, nije Real lud.
S

Sve što vole mladi

pre 6 meseci

Najjači im je ovaj Vajt. Kako jesen ide ka zimi on sve tamnoputiji i obrve sve više počupane, danas još plavušan, a igra, žali bože 50 miliona. Idemo minjak umesto šorca u idućem kolu, dečko mu šapnuo da je to budućnost fudbala.
V

Vare

pre 6 meseci

HahahahHahaha
I

Ija Zekane

pre 6 meseci

Pitanje dana kada će "invincibles" početi ozbiljno prosipati bodove. Više sreće nego pameti danas
c

come on arsenal

pre 6 meseci

Posle pobede nad Sitijem, Arsenal je protiv Čelzia bio favorit i umesto da sigurnom i kvalitetnom igrom, dobije, najlošiji Čelzi od dolaska Abramovića, bezidejni i bezenergetski Arsenal se provukao, kroz iglene uši. Čelzi je prelako uz ogroman doprinos kiksare Raye, vodio sa 2:0 i kontrolisao je utakmicu, gde se Arsenal nije ni potrudio da nešto promeni, nisu iskoristili, novi kiks Raye za 3:0 i onda je njihov golman, izvratio teškim kiksom a Troosard je samo potvrdio klasu za 2:2. Poketino će imati još puno posla da dovede Čelzi u red, mada ima previše povređenih igrača, sa kojima bi bila druga priča. Ako ih zavara ova, "kao" dobra igra, prosuće ih neko ubrzo. Arteta je večeras imao puno sreće i forsiranje penzosa Žoržinja, neće mu doneti, ništa dobro a Zinčenko je već debelo zaslužio klupiu i ogromna je šteta za Arsenal, što se Timber teško povredio. Ovom timu Arsenala, fali napadač, tipa Ivan Toney i ako stvarno žele da se trkaju za titulu, moraju ga kupiti u januaru. Deklan Rajs je najkapitenskiji igrač Arsenala i vredi svaki plaćeni cent, dok Raya dokazuje, da uopšte nije bolji od Remzdejla i da je Arsenal prevelik tim za njega.
h

hahahhahah

pre 6 meseci

Nije ti ovo mozzart prva liga pa da igraju svi kao OFK a, nepobedivi romantičari

Luka CFC

pre 6 meseci

Jel konačno vreme za Petrovića?
K

Kleo

pre 6 meseci

Ja bih razumeo Sanceza da je Gvardiola trener Celsija, pa jednostavno znas da prakticno ne smes da ispucas loptu, ali ocigledno je da Poketino ne misli isto, posto su u toku utakmice sto Sancez, sto stoperi i bekovi, ispucali jedno 30 lopti na protivnikovu polovinu, i onda se on nadje u 78. minutu na 2:0 da se igra dodavanja. Treba ga zakucati na klupu do kraja sezone, ista prica kao sa Kepom, svaki i najjednostavniji pas ogroman rizik, odbrani jednom u 10 utakmica nesto nemoguce, i to je to od njega, sve u medjuvremenu suvi prosek. Nadam se da sve ovo vodi ka sansi za Petrovica na golu.
И

И

pre 6 meseci

Tačno brate. Ma na 2:0 u derbiju i kod Gvardiole bi se ispucalo. Nema šanse da je Poketino na 2:0 rekao da golman dodaje, a fokusirali se na čvrst i agresivan fudbal, posed ih nije zanimao ni najmanje. Uradio lik na svoju ruku, van svake logike. Ni saigrači nisu očekivali, nego se na terenu postavili za ispucavanje.
Т

Тopdzija

pre 6 meseci

Колико су цинични ови навијачи Чесија. Слажем се да је Арсенал лоше изгледао данас. Али људи, дали сте гол из пенала(сумњив) и други гол из врље Пудрика и самим тим грешке Раје (голман тог калибра не прима такве голове). Иначе не могу да схватим да су га довели да брани поред Рамздејла, дечко је бруталан голман и притом јако млад! Правдају игру ногом, што искрено још нисам приметио, ништа није бољи од Рамздејла ни у том сегменту игре!
@

@topdzija

pre 6 meseci

Pudrik? Dete, nastavi da navijaš za Arsenal pa možda doživiš titulu lige za 50 godina.
J

Jaffa keks

pre 6 meseci

Slazem se da Ramsdejl nije treba na klupu, ali krivi Raju za drugi gol... Pa ono Bufon i Kasiljas iz najboljih dana ne bi branili. Lik je branio centarsut, sto je ono i bilo. Lopta je takav let imala, da je upala bas tamo gde treba, da ne bi mogao niko da je odbrani. Velika sreca za Mudrika, ako cemo realno, ali nikako greska golmana. Greska golmana je ona sansa za Palmera nakon toga, kad mu dao stopostotnu.
v

vldblk9a

pre 6 meseci

Druze celzi je osvojio 1 titulu i onda cekao 50 godina sve dok Roman nije dosao i gruno milijarde milijarde da bi osvojili drugu. Tako da navijaci celzija o cekanju titule bolje da cute.
L

LuloLulo

pre 6 meseci

Nadam se samo da se od sledeće utakmice Remzdejl vraca. Ova prevara uopste ne zasluzuje da brani. I proslu utakmicu zamalo da Alvarez da gol posle njegove greske
D

DonKuo

pre 6 meseci

Trebalo je rezultat da napises u 26. RECENICI
J

JMi

pre 6 meseci

Da li još neko smatra da je Ramzdej Bufon iz najboljih dana lično za Raju? Ne vidim nijedan razuman razlog za to što su menjali golmana u Arsenalu, neshvatljivo. Inače, loša utakmica, Čelsi u granicama svojih trenutnih mogućnosti, Arsenal individualno i timski daleko ispod svog nivoa, i opet su uspeli da iščupaju bod.
I

Izdaja U Tem Denveru

pre 6 meseci

Apsolutno, ali evo ti objasnjenje. Arteta je gvardiolin djak i manje vise u svemu ga kopira. Doveo je raju koji zapocinje akcije i koji zaista igra sjajno nogom, pogodi u trepavicu igraca. A arteta na tome insistira. Isto je i gvardiola uradio. Sklonio je harta i doveo brava iz barse. Hart je mnogo bolji golman od brava, kao i remz od raje, ali kad je lopta u njihovim nogama uglavnom je ispucaju u aut. Ni meni nije jasan taj nacin razmisljanja, valjda ti je bitnije da je golman golman na 1.mestu…
a

aldeles

pre 6 meseci

@Izdaja, sve bi to stajalo da je Raya stvarno bolji nogom nego Ramsdejl. Koliko je lopti prodao, pa večeras im je napravio zicer. Pogledaj statistiku dodavanja Ramsdejla i Raje pa uporedi. Jedina razlika je što je ovaj daleko spremniji da rizikuje pred svojim golom.
J

JMi

pre 6 meseci

Znam čija je škola Arteta ali: 1. Raja nijednom nije pokazao da igra bolje nogom od Ramzdejla, tu su negde. 2. Da je Ramzdejl nešto grešio, kiksirao ili pravio probleme u timu pa da razumem. 3. Hart je uvek bio smešan golman u svakom smislu i Gvardiola ga s pravom sklonio. Jeste on to uradio zbog igre nogom ali on je uvek bio klasična engleska kiksara. Ramzdejl je daleko od toga, po mom mišljenju je ubedljivo najbolji engleski golman, među 4-5 najboljih u ligi.
9

999

pre 6 meseci

Ne kazem da je Raya bollji golman, ali daleko od toga da ni Rams nije imao kikseva. Prosle sezone protiv Sotona u 1. minutu pogresno dodavanje na 16m i primaju gol. Ove godine protiv Fulama ostao daleko od gola, poceo se vracati pa stao i opet primili gol u 1. minutu. Da ne pricamo kako je protiv Sportinga primio gol s centra i izbqcio ih iz LE.. To je ono sto mi je palo na pamet ovako iz trenutka.. Dakle, isto moze odbraniti cudo, ali isto i sklon kiksevima. Sto se tice Raje, logicno da covjek pogrijesi, vrate mu loptu 70 puta na utakmici, a ne daju mu da izbija, nego mora nesto razigravati. Naravno da ce biti i gresaka..
v

vldblk9a

pre 6 meseci

Arsenal igrao 10 minuta i dao 2 gola, ostatak itakmice osim Rajsa svi ostali kao da ih je neko naterao da igraju. I dalje ne kapiram iz kog razloga je Ramzejl na klupi, Raja bukvalno svaku utakmicu napravi 100% samsu za protivnika. A onaj ludacki start golmana na Zezusu da nisu ni pogledali je sramotno, ja ne znam sta je penal ako ono nije. Lepo kaze Gulit u studiju posle utakmice, sramota je da se takve stvari i ne pregledaju kad vec na terenu nisu dvirali cist penal.
J

Jaffa keks

pre 6 meseci

To o cemu pricas nema veze sa penalom. Videlo se na usporedlnom snimku. Nema poente ni razmatrati. Sudija napravio gresku kad u prvih 10 minuta Silva sa dve noge uklizava Martineliju i ne dobija ni zuti. Odneo loptu, ali bas opasna igra. Moralo zuti. Ostalo vise manje odradio sudija kako treba.
m

monteroo

pre 6 meseci

Ali momenat utakmice...enco argentinac u po londona arbitira dvojici engleza...odjavi ono alavo strasilo sterlinga i objasni mu da palmer mora da sutne penal....Sances.. slabijom nogom levom pas u sredinu....koji retard...i slomi utakmicu presece ekipu...kao da je on neki toni kros pa moze da odigrava i zmureci... Na kraju nketia mogao da ih odjavi...
H

Hopa 1

pre 6 meseci

Pišite šta hoćete, ali Arsenal se provukao sa bodom. Poketino je ozbiljno sredio ovu ekipu, organizovani u svim segmentima i puno bolji u napadu. Biće zanimljivo do kraja sezone ako nastave sa ovim progresom, šteta za propuštene šanse jer su sva 3 boda bila na tanjiru.
T

Topdzija

pre 6 meseci

На које тачно шансе мислиш?? Дали два гола, први из пенала који је могао и да се не свира јер је преблизу било да би се свирао пенал (по мом мишљењу) и други гол оног Украјинског манекена који је хтео да центрира и наврљио гол. Све у свему смор утакмица, Арсенал јалов посед и чекање Чесија на контре. Судије нећу да коментаришем.
T

Transfer Boy

pre 6 meseci

Uporno insistiranje da svaka akcija krece od golmana i dovodi do ovako kardinalnih gresaka..I samo plejada precenjenih spanskih golmana - Raja, Sancez, Kepa, Simon..
a

aldeles

pre 6 meseci

Apsolutno tačno. Arsenal je sam kriv što mora tako da počinje svaki napad. Bukvalno je Žiru bio poslednji napadač Arsenala na koga se mogla ispucati lopta. Ovo sad je užasno, svaka ispucana je izgubljena u startu. Svi metar šezdeset napred, a i dalje ne kapiraju koliki je to problem.
p

pehar bato

pre 6 meseci

Alo topdzije dje vam je ta titula? Bice 2098. godine :(
9

999

pre 6 meseci

Znaci, tacno 400 godina prije nego Totenhem osvoji svoju..
H

Henry Hill

pre 6 meseci

Šteta za Čelsi, pojeli su ih. Arsenal se nije pitao na terenu. Robert Sančez je očajan golman i pravo je čudo kako se ovaj kiks nije ranije desio. Svaku utakmicu, bar jednom napravi ovakvu grešku. Kako to ide, dolazi na naplatu kad je najvažnije. Šteta za Petrovića što pored ovog lika ne dobija priliku ni u kupovima, ali igra je bila dobra i verovatno bi bilo više bodova da su od početka sezone igrali sa 4 u odbrani, a ne onu odvratnu 3-5-2.
p

pozdrav

pre 6 meseci

do greske sanceza ,sansu nisu stvorili ,nikakva igra ,izvukli bod ne znaju ni oni kako
b

bratuska blue boy

pre 6 meseci

Kakva greota, ali Celsi lici na tim posle duze vremena, naravno ne daj boze da budu kompletni i danas je falilo 4 igraca koja bi sigurno igrala prvu da su zdravi.
j

josjosjos

pre 6 meseci

Celsiju falilo igraca😂😂😂
И

И

pre 6 meseci

Kakva lakrdija, zabavno, ali lakrdija. Arsenal plače za centarforom, kad vidim Žezusa na poziciji devetke, prasnem u smeh, Gvardiola nije blesav, pa mu je ovaj bio krilni napadač, čak i kad nije bilo Aguera na terenu. Nketija još gori. Njima sve golove daju Martineli, Saka, Odegard i Trosar. I ovo što daju veznjaci i štoperi, najmanje golova daju napadači. Osvojiti titulu neće ako ne dovedu devetku da iole valja i da ima barem 183cm visine pa naviše. Golmani katastrofa, ne razumem Artetu ni najmanje, Raya je prosečan golman, Ramsdejl dobio za najboljeg golmana lige prošle godine i šta sad, ne valja? Čelsi kako je ovo prosuo, isto je teško shvatiti. Da se igralo još 10 minuta Arsenal bi pobedio.
M

Mokri snovi sekte

pre 6 meseci

Arsenal i titula?!
g

gostovan22

pre 6 meseci

Tebi je lakrdija što je "prosječan" Chelsea pojeo Arsenal na svim poljima gdje su bili najbolji tri sezone ? Krila martineli i saka po jednom prosli i to je to. Suta u okvir nema. Sredina kod Arsenala večeras nepostojeća. Neka se zahvale Sanchezu poljube ga i odu kući. Chelsea relativno nova ekipa nemaju koš mentalitet igranja pod pritiskom i zato su drugi gol i primili, slaba koncentracija poslije gola Sancheza i doviđenja. Da je bilo još 10min Arsenal bi zabio za 2-3 to je realnost. Ali 77 minuta Arsenala nema na terenu, i to su činjenice. Nebitan penal gol mudryka i sve to imao je Chelsea još prilika koje nisu pretvorili u golove. Arsenal prilika 0 i to je čitava utakmica sine... Ovo je početak Chelsea kako igra sa velikanima, kukurelja ubio saku u džep ga ubacio a kukurelja promasaj chelsea? Gusto martinelija također. Taktički poketino ga prebio. Trener je bio potreban Chelsea-u, trener koji zna kao poketino...
R

Rols rojs

pre 6 meseci

Cuj ovo celsi bio dominantniji😂 Arsenal dosta ispod proseka ali reci da je celsi bolji od njih je stvarno strasno. Celsijevi golovi iz diskutabilnog penala i centarsuta su bas onako golovi koji pokazuju nepostojeci kvalitet ekipe. Jos posle pricati kako su bili bolji. Arsenal danas nije stimao ali sredice se to kroz par kola. Bitno je da nisu izgubili vise psiholoski nego bodovno.
J

Jaffa keks

pre 6 meseci

Posle onako glupog penala i onakvog gola Mudrika, ovaj rezultat za Arsenal kao premija. Jeste greska Sanceza, ali brate, kakav sut Rajsa. Saka se nije video do asistencije. Odegard mnogo, mnogo los danas. Zezus, pa ne znam. Covek suvi prosek. Nketia ima zelju, ali znanja mu uvek fali. Fali Arsenalu napadac kao leba. Svakako odlican rezulat, kako je izgledalo oko 70og minuta.
U

Unijaa

pre 6 meseci

Nije dovoljan Zezus. Daj jos. I da dovedete 20 igraca opet titulu necete videti jos najmanje 100 godina.
A

Arteta pašteta

pre 6 meseci

Prodali Baloguna, a zadržali Nketiju i Žezusa. Samo Arteta i Edu to mogu
J

Jaffa keks

pre 6 meseci

Zezus ne da nije dovoljan, nego nije dovoljno dobar. Ne koristi ni ono sto su mu prednosti. Nije visok, nije da ima neku zavrsnicu. Ima dobro kontrolu lopte, ali to nikad ne iskoristi, tako da, nije dovoljno dobar.
И

И

pre 6 meseci

Žezus je čist prosek, težak promašaj. Može da igra krilo i to je to.
p

pffff

pre 6 meseci

Malo je 120m za Kaiseda. Ne mogu vjerovati koliko je jedan klub bacio para. (nemojte samo pominjati buducnost,buducnost...)
g

gostovan22

pre 6 meseci

Jesi vidio do 77minuta ricea ili odegarda možda ili zorzinja ? Da ih nisu pojeli enzo i caicedo na DM-u i u sredini, kako su napadi arsenala isli stoper stoper bek krilo ima li tu i gdje napada kroz sredinu podvaljuvanja odegarda ili ricea mozda da diktira sredinom. Gledaš li ti utakmicu sine dragi
g

gostioničarski

pre 6 meseci

Napravio je par greški, ali su on, Enco i Galager pojeli vezni red Arsenala. Da nemaju onog amatera na golu, Arsenal bi otišao bez bodova i bez napravljene šanse.