Gordan Petrić podneo ostavku

Vreme čitanja: 1min | pet. 24.02.23. | 16:46

Partizan traži novog trenera

Navijači traže da ode uprava, a klub će napustiti – Gordan Petrić.

Trener Partizana rešio je da se povuče sa pozicije tokom predstojeće reprezentativne pauze, kad će čelnici crno-belih morati da traže novo rešenje na klupi, piše Telegraf.

Izabrane vesti

Katastrofalan početak drugog dela sezone, oličen u porazima od Mladosti GAT (0:4) i Šerifa (1:3) na svom terenu ubrzao je odluku Petrića da mesto prepusti nekom drugom i već posle eliminacije iz Lige konferencije ponudio je ostavku rukovodstvu. Mada, posle konsultacija sa čelnicma, dogovoreno je da vodi ekipu u preostalih pet utakmica do odlaska na reprezentivnu pauzu tokom druge polovine marta.

Kako je Telegraf naveo, Petrić je u obrazloženju odluke rekao pretpostavljenima da mu se zdravstveno stanje pogoršalo, da je izložen stresu i da nema snage da nastavi dalje. Istovremeno, odluku je izložio prvotimcima i saradnicima u stručnom štabu, na zajedničkom sastanku.

To znači da će Gordan Petrić sedeti na klupi još na susretu sa Radničkim iz Kragujevca, 169. večitom derbiju, mečevima sa Kolubarom i Radnikom kod kuće, odnosno gostovanju u Lučanima. A onda će palicu preuzeti već treći trener u sezoni, pošto je posao letos započeo Ilija Stolica.

 


tagovi

FK PartizanGordan Petrić

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara