Komentari na vest

Gospodin Savršeni i Gospođa Savršena

H

Hrvoje

pre 11 meseci

Napred murinjo, gazi, 1-0, sasvim dovoljno
d

deki maky

pre 11 meseci

Sevilja ima bolji tim,i tradiciju na svojoj strani. Al sta to vredi kada ke Murinjo od ovog proseka od tima dogurao do finala,sve je tu moguce. Jedino sto bih mogao da predvidim da ce biti od 0-2 gola... Ko igra-eto mu sigurica.
B

Brko

pre 11 meseci

Pozdrav za navijača Uniteda koji me ismijao kad je United izvukao Sevillu. Napisao sam samo činjenicu da, Sevilla kad god uđe u 1/4 finale ovog takmičenja, osvoji titulu na kraju. Lik me napao ovdje, kao nemaju oni šanse protiv Ten Hagove mašine, on je to utegnuo, Sevilla je u rasulu, lagano ispadaju a United ide do kraja. Uživaj večeras
n

nR

pre 11 meseci

Navijam za Romu. Ako osvoje moracu da se napijem da proslavim!
B

Bar Kohba

pre 11 meseci

Ovo nije ona Sevilja sa Kanuteom i Luis Fabianom kad su sve gazili i kada im je ovo takmicenje bila smejurija. Ovu sezonu su zakazali, probudili se malo na kraju, kroz ligu nisu ni izborili evropu. Roma ima Murinja, covek je doktor ovakvih utakmica, uz to prosle sezone je uzeo LK i imaju dobar timski duh. Nedostaje mu par igraca i duza klupa da budu konkretniji u ligi. Mislim da Roma uzima uz tvrd mec.
D

Dobar Loš Zao

pre 11 meseci

Kako glup komentar Bože dragi. Na koje igrače se ti pozivaš.... Mogao si napisat da nije ovo Roma kao kad su igrali Totti i Batistuta. Sevilla u ovom takmičenju ima šest titula iz šest finala. Do finala ove godine su došli potpuno zasluženo, dok je Romina predstava protiv Leverkusena sve samo ne fudbal. Ono je bruka od igre, totalna destrukcija. Nadam se da će večeras Sevilla pobijediti i to glatko. Mnogo je ljepše gledati Sevillu u Ligi prvaka nego ovu mrtvu Romu sa Mourinhom.
S

Sevilja

pre 11 meseci

👸Lige Evrope ❤️
p

pazzo13071307

pre 11 meseci

Lagano to Sevilja uzima. Previse je tu iskustva i velikih utakmica kod njih,ne samo kao klub nego i igraci kao Navas,Rakitic,pa svi ovi Argentinci koji su uzeli SP ,pa i ova dva Marokanca golman i špic koji su jako iskusni i odigrali sjajno SP. A svakako i klub koji dominira u ovom takmicenju. Mislim da Murinjo nece biti tolika prednost Rome
N

Napapijri

pre 11 meseci

X2i0-2 ,prvo pol mrtvo i roma ga mece u drugom ide murinjo bunkericu tvrdo mozda sevilja umuva jedan posle moja prognoza :-)
p

pitaj učiteljicu

pre 11 meseci

Kvota na X je 2,90 a na X,0-2 gola 2,70 ???
J

Junker

pre 11 meseci

Mislim da ce ovo biti najzanimljivije finale od sva 3 takmicenja. Nisu u sjajnoj formi ni jedni ni drugi, Murinjo je ovde prolazio jer je Murinjo, Sevilja na to sto su protivnici kriminalno igrali poput Junajteda i Juventusa i maltene poklonili prolazak (svakako su zasluzili). Sevilja napada stalno, cak i ako gubi 2:0 nece odustati. Murinjo znamo voli jedan gol i bunker ali sad ce biti teze nego ikad. Mislim da je velika sanse 1:1, mozda neki cirkus u produzecima i sa 2:2 idemo na penale.
b

bgcz

pre 11 meseci

da li ce gudelj biti u stanju da igra?
V

Voždovac

pre 11 meseci

Za njegovu glavu bi najbolje bilo da igra i zato šteta što se sezona završava. Imaće sad previše vremena za razmišljanje, a to je đavolja rabota.