Foto: Reuters
Foto: Reuters

GOTOVO: Džeku u Interu 5.500.000 evra plus bonusi

Vreme čitanja: 1min | ned. 08.08.21. | 12:33

Roma dobija simbolično obeštećenje...

Romelu Lukaku je na putu za London, više nema ni najmanje dileme da će snažni napadač pojačati Čelsi, pa Inter mora brzo da dela na tržištu. I kako javlja Korijere delo Sport, jedno od dva planirana pojačanja za špic napada je ugovoreno. U pitanju je Edin Džeko.

Dok čekaju realizaciju mnogo većeg posla (Duvan Zapata iz Atalante za oko 40.000.000 evra) Nerazuri su konačno došli do igrača kog jure više od godinu dana. Istina je da Džeko ima 35 godina i da je u pitanju privremeno rešenje, ali dobra stvar u svemu je što će Bepe Marota uštedeti novac da pored Zapate dovede i toliko željenu zamenu za Ašrafa Hakimija. U pitanju je Denzel Damfris s čijem klubom PSV-om su kontakti ponovo intenzivirani...

Izabrane vesti

A sad malo o ciframa: kako Edin Džeko ima obećanje čelnika Rome da će ga pustiti za simboličnu sumu ukoliko dobije primamljivu ponudu Korijere veruje da obeštećenje neće preći cifru od 2.000.000 evra.

Oko ličnih uslova nije bilo nikakvih problema. Inter je obećao ugovor na dve godine i servirao ga pred iskusnog napadača - plata 5.500.000 evra plus bonusi vezani za plasman i rezultate u Ligi šampiona.

Žoze Murinjo ne slaže se s odlaskom jednog od najvažnijih napadača, međutim nema kud, moraće da prihvati gubitak.

Očekuje se da Roma sada pojača pritisak na Andreu Belotija.


tagovi

Edin Džekoletnji prelazni rok 2021Transferi

Obaveštavaj me

Inter

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara