©Reuters
©Reuters

Gotovo: Kvadrado ostaje u Italiji, zbog Intera odbio Fener i Arabiju

Vreme čitanja: 1min | ned. 16.07.23. | 22:37

Iskusni Kolumbijac postigao dogovor sa Nerazurima

Huan Kvadrado je kao slobodan igrač privukao pažnju niza klubova, želju da ga dovedu pokazali su Fenerbahče i Arabijci, ali je kolumbijski fudbaler odabrao Inter.

Želja da ostane u Seriji A bila je jača od finansijski bogatijih ponuda, te je doskorašnji igrač Juventusa prihvatio ponudu Nerazura sa kojima je dogovorio jednogodišnju saradnju, saznaje Đanluka di Marcio.

Izabrane vesti

Kvardado će tokom naredne sezone inkasirati 2.000.000 evra ne računajući bonuse, a u novoj sredini konkurisaće za mesto pored Matea Darmijana i Denzela Damfrisa.

Podsetimo, ofanzivni bek koji pokriva praktično sve zadatke uz desnu aut liniju, napustio je ovog leta Juventus čiji je dres branio od sezone 2015/16. U torinski klub Kolumbijac je stigao prvo na pozajmicu, ali je Stara dama leta 2017. godine otkupila njegov ugovor za 20.000.000 evra.

U dresu Juventusa Kvardado je odigrao 314 utakmica i postigao 26 golova uz 65 asistencija, a pre izazova u Torinu i Londonu igrao je za Fjorentinu, Leče, Udineze i Independijnte iz Medeljina u kojem je i ponikao.


tagovi

Huan KvadradoInter

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara