GOTOVO: Strahinja Pavlović je igrač Monaka, Partizanu 10.000.000 evra i bonusi

Vreme čitanja: 2min | uto. 17.12.19. | 19:11

Ugovor potpisan u Kneževini posle lekarskih pregleda

Sve je gotovo, potpis je „pao“. Strahinja Pavlović je od danas novi fudbaler Monaka, a igraće do leta u Partizanu kao pozajmljen igrač od Kneževa.

Tokom pre podneva Pavlović je prošao sve lekarske preglede i posle toga je dato zeleno svetlo da se ugovor potpiše. Mladi štoper se obavezao na pet i po godina vernosti Monaku, a Partizanu će pripasti 10.000.000 evra na ime transfera, ali uz bonuse ta suma može da naraste za još 3.000.000 evra. Ukoliko Pavlović odigra više od 20 utakmica crno-belima će pripasti bonus od dva miliona evra, a ukoliko Monako izbori učešće u Ligi šampiona ili Ligi Evrope, klub iz Humske 1 dobiće još milion evra.

Izabrane vesti

Kako tvrde Francuzi, Monako večeras igra utakmicu Kupa Francuske, pa će klub tek kada prođe taj meč obznaniti da je završen posao oko dovođenja Pavlovića, koji je u Kneževini od ponedeljka pre podne, zajedno sa menadžerom i predstavnicima Partizana.

Ovim poslom crno-beli su lepo zaradili i to duplo veću sumu novca nego što im se „smešila“ letos, kada su imali praktično završen posao sa Lacijom, koji je odjednom počeo da se izvlači iz dogovora, uz izgovore da Pavlović ima zdravstvene probleme. Ispostavilo se da je to bio manevar Rimljana, ali je ispalo idealno po Partizan, koji je zaradu duplirao.

Pored svega toga, Pavlović će ostati još šest meseci u Humskoj 1, da ima još utakmica u nogama, pa će mu i adaptacija na novi klub lakše pasti kada ode u junu, kada svi igrači u borbi za mesto u timu kreću od početka.

Transfer Strahinje Pavlovića je jedan od najvećih u istoriji Partizana, debelo je premašio prelazak Nikole Milenkovića u Fjorentinu pre dve godine, kada su crno-beli inkasirali 5.100.000 evra. A, vredi napomenuti da je Strahinja pre manje od godinu dana debitovao za prvi tim, u februaru ove godine, ali je iz utakmice u utakmicu njegov napredak bio vidljiv „iz aviona“. Ostalo je još da debituje za A reprezentaciju, što je nedavno najavio selektor Ljubiša Tumbaković.

Foto: Starsport


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara