Englezi posle meča (©Reuters)
Englezi posle meča (©Reuters)

Građani neutešni: Na terenu je bio samo jedan tim, Real išao na penale

Vreme čitanja: 2min | čet. 18.04.24. | 09:34

Na kraju je tako i prošao u polufinale u Lige šampiona

Džaba 33 šuta naspram Realovih osam. Džaba i xG od 2,74 naspram Realovih 1,4. Džaba sva statistika sveta, džaba i opšti utisak svih koji su gledali utakmicu. Svi smo videli da je Mančester Siti bio bolji tim na terenu, ali u polufinale Lige šampiona prošao je Real.

U Madridu slave Andrija Lunina i posle svega čini se da su Madriđani ciljano i išli na penale. To uostalom javno kaže Sitijev štoper Ruben Dijas.

Izabrane vesti

Frustrirani smo. Dominirali smo čitavim tokom utakmice. Trudili smo se. Imali šanse. Teško je ovo prihvatiti. Uvek uradiš sve što je do tebe da bi izbegao penale, a oni su baš želeli penale. Jednostavno, lopta nekad uđe, nekad neće u gol. Ali nemamo vremena za odmor. Ovo je naporan deo sezone. Sad je trenutak da budemo jaki, posebno u glavi”.

Dijasov saigrač iz veznog reda Rodri još je oštriji prema Kraljevskom klubu. Mada je poznat po tome što ne zna da gubi. Kad je Španija neočekivano izgubila od Škotske on je rivala optužio za konstantno valjanje po terenu i trošenje vremena. Rekao je da je škotska igra – sr*nje. Prema Realu nije mogao da bude baš toliko oštar, ali ih nije ni štedeo.

Da budem iskren, danas sam video samo jedan tim”, rekao je Rodri posle meča.“Ovo je fudbal. Znamo da ne priznaje zasluge, fudbal razume samo loptu u mreži. Oni su imali jednu šansu i dali gol, a mi smo vukli sve vreme. Znali smo da će utakmica za njih biti duga, ali nismo očekivali da će da se povuku toliko, toliko nazad. Imali smo osećaj da su za njih penali bolja opcija. Prosto, bio je red na njih. Što je i normalno. Moramo sada da se uspravimo i čestitamo Realu. Oni su prošli, iako smo mi zaslužili”.



tagovi

RodriRuben DijasMančester SitiReal Madrid

Obaveštavaj me

Man. Siti
Real Madrid

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara