Grci najavljuju: Kanjas od sutra Zvezdin

Vreme čitanja: 2min | pon. 24.06.19. | 17:21

Završava se transfer iskusnog veziste

Crvena zvezda je blizu završetka posla oko dve najveće želje ovog leta, potpisa napadača Tomanea i veziste Hozea Kanjasa. Navodi iz Grčke donose dobre vesti za navijače crveno-belih i deluje da je Kanjas vrlo blizu crveno-belog dres.

Kako piše grčka Gazeta, Kanjas bi trebalo već sutra da doleti u Beograd, posle čega bi se pridružio ekipi Vladana Milojevića na pripremama u Austriji, gde će finalizovati dogovor sa crveno-belima. Zvezda traži igrača koji će pojačati konkurenciju Branku Jovičiću naredne sezone. Kako je potvđeno MOZZART Sportu, sve je vrlo blizu realizacije.

Izabrane vesti

I to jedno od prioritetnih mesta za Crvenu zvezdu koja traži od početka leta igrača na toj poziciji. Kanjas je dugo u priči, a pored njega su se pominjali i Aleksis Romao (35) od koga se u međuvremenu odustalo, a pominjao se i Denis Popovič iz Orenburga, ali ne nešto ozbiljnije.

Dakle, dolazimo do toga da je Kanjas trenutno prva opcija, a ova pisanja iz Grčke dodatno daju na važnosti svemu i već sutra bi dakle sve moglo da bude gotovo.

Pominjalo se do sada da mu je ponuđena godišnja plata od oko 500.000 evra. Čekali su iz Crvene zvezde da dobiju odgovor, a do danas se nije otkrilo da li je on bio pozitivan.

Ideja Vladana Milojevića bila je da na raspolaganju ima ceo tim do puta u Austriju. Što, jasno je, nije ispunjeno, ali bi Kanjas već sutra mogao da zaduži opremu.

Radi se o iskusnom igraču koji ima 32 godine i koji je sa PAOK-om vezan do 30. juna ove godine, dakle još manje od sedam dana. U karijeri je igrao za Betis, Svonsi, Espanjol i od 2016. je u PAOK-u. Iskusan je igrač i to se dopada crveno-belima.

Dakle, sutra očekujemo rasplet. Po svemu sudeći biće pozitivan za Crvenu zvezdu.

FOTO: Printskrin


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara