Grci pišu o transferu u PAOK, Živković demantuje

Vreme čitanja: 2min | čet. 26.04.18. | 13:45

Srpski golman jedna od udarnihi vesti u zemlji Helena

Ni posle 33 godine titula nije stigla u vitrine PAOK-a, klub iz Soluna platio je skupu cenu neredima na derbiju sa AEK-om kome su pripala šampionska znamenja, ali bi u narednoj sezoni, u još jednom pokušaju da se pokori Grčka, poslednja brana ambicijama crno-belih mogao da bude - Živko Živković.

Tako bar tvrdi lokalni list Mahitis, uveravajući da je posao pred realizacijom, da će PAOK Ksantiju na ime obeštećenja prebaciti 600.000 evra, dok će nekadašnji golman Partizana potpisati ugovor na tri sezone, uz opciju da produži na još jednu. Ako je verovati Grcima, Živković bi zarađivao oko 400.000 evra godišnje.

Izabrane vesti

Međutim, samo nekoliko trenutka pošto je je ova vest ugledala svetlost dana, Živković, sa lica mesta, za MOZZART Sport, uverava druigačije.
Informacije koje su se pojavile u grčkim medijima nisu tačne. Igrač sam Ksantija, imam ugovor još jednu sezonu. Niko nije pričao ni sa mnom, a da sam upoznat ni sa klubom, tako da ne znam zbog čega je ova vest osvanula“, rekao nam je Živko Živković.

Podsetimo, Živkovića je prošle sezone tranirao Razvan Lučesku, aktuelni strateg PAOK-a, pod čijom palicom je eksplodirao i proglašen je za najboljeg igrača Ksantija u izboru navijača, a prošlog leta se govorilo da ima ponudu Panatinaikosa. Dobre partije nastavio je da pruža i u tekućoj sezoni u kojoj na klupi sedi Milan Rastavac, ukupno na 12 utakmica nije primio gol, a kako na leto ulazi u poslednju godinu saradnje sa aktuelnim poslodavcima možda je ovo poslednja prilika da Ksanti zaradi na svom najboljem pojedincu.

Da li je PAOK taj klub?

FOTO: Star sport


tagovi

Živko ŽivkovićKsantiPAOK

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara