(MN Press)
(MN Press)

Grobari prekinuli derbi na Banovom brdu, nastavak u sredu

Vreme čitanja: 1min | uto. 11.04.23. | 19:21

Nakon manje od 20 minuta aktivne igre duel Čukaričkog i Partizana prekinut zbog nereda gostujućih navijača

Jedan duži, pa dva kraća prekida i onda odluka - fudbal se ovog utorka više neće igrati na Banovom brdu. Duel Čukaričkog i Partizana u 30. kolu Mozzart Bet Superlige, poslednjem uoči podele na plej-of i plej-aut, trajao je ukupno 21 minut, a ni tokom njih nisu se fudbaleri dva tima naigrali.

Od prvog zvižduka Milana Mitića nešto više od 500 pristalica Partizana počelo je da skandira "Uprava napolje" i baca baklje na teren, što je dovelo do prvog povlačenja aktera sa terena u 17. minutu. Nakon desetak minuta pauze utakmica je nastavljena, ali i ubrzo još dvaput prekidana zbog ubacivanja stolica na teren. Bio je to povod da sudija Mitić zatraži kompletno pražnjenje istočne tribine na kojoj je bilo oko 2.000 gledalaca, među kojima i pomenuta grupa u ćošku.

Izabrane vesti

Ipak, i nakon što je policija odradila svoj posao, utakmica nije nastavljena, a saopšteno je da će se to biti učinjeno u sredu od 18 časova, s početkom od 21. minuta u kom je i došlo do trećeg prekida.

U jednom trenutku delovalo je da će meč biti nastavljen večeras, pošto su igrači oba tima bili uz aut-liniju, ali je kapiten Partizana Slobodan Urošević pozvao saigrače da napuste igrališt posle čega je i objavljeno da se danas više neće igrati.



tagovi

FK PartizanČukaričkiMozzart Bet Superliga

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara