Grujić, Šaćiri i Bruster pred transferima u fotofinišu prelaznog roka, dva premijerligaša žele Srbina

Vreme čitanja: 2min | pet. 02.10.20. | 10:00

Klop priznao da Švajcarac nije igrao sinoć zbog transfera

Liverpul je odavno završio sa kupovinama novih igrača i finiš prelaznog roka se posvetiti punjenju klupske kase i rasterećivanju igračkod kadra. Očekuju se transferi gomile rezervista poput Rajana Brustera, Harija Vilsona, Ben Vudborna, ali i nekih zvučnijih imena poput Džerdana Šaćirija, Divoka Origija ili Marka Grujića.

Ostrvski mediji javljaju da je najveće interesovanje za Šaćirija i Grujića koji imaju konkretne ponude i u samom finišu fudbalske pijace bi mogli da napuste Enfild Roud. Grujić odranije ima ponude Borusije Menhengladbah i Herte, ali su sada i premijerligaši zagrizli za njega. Pogotovo posle sinoćnje partije protiv Arsenala u Liga kupa Engleske. Iako je Liverpul ispao na penale, lokalni izveštači su prepuni reči hvale za Grujića koji je uz Dioga Žotu bio najbolje ocenjen igrač Redsa. Toliko da navijači apeluju na klub na društvenim mrežama da ne prodaje srpskog vezistu i da mu napokon pruži šansu u prvom timu.

Izabrane vesti

Međutim, konkurencija u veznom redu Liverpula je žestoka, Grujićeva cena je porasla i Liverpul razmišlja o tome da naplati ovaj trenutak. Redsi očekuju između 20.000.000 i 25.000.000 evra za srpskog vezistu, a najnovije vesti od sinoć glase da su Vest Hem i Sautempton zainteresovani za Grujića i da će dostaviti ponude do ponedeljeka uveče kada se završava prelazni rok.

Još bliži odlacima od Grujića su Džerdan Šaćiri i mladi napadač Rajan Bruster. Jirgen Klop je sinoć priznao da Šaćiri nije bio u konkurenciji za tim protiv Arsenala jer nisu želeli da ugroze potencijalni transfer. Mediji spekulišu da su stigle dve ponude za Švajcarca i da Liverpul očekuje makar 20.000.000 evra od njegove prodaje.

Ponuda od skoro 26.000.000 evra stigla od Šefild Junajteda za Rajana Brustera i Liverpul će najverovatnije da je prihvati. Pogotovo što su Blejdsi obećali 15 odsto od narednog transfera i što će Liverpul imati povratnu klauzulu odnosno mogućnost kontraotkupa u naredne tri godine. Za igrača su zainteresovani još Palas i Brajton, ali Šefildova ponuda je najbolja. Brusterov odlazak smanjuje šanse za prodaju Origija. Barnli je ponudio 18.000.000 za Harija Vilsona i odbijen je. Redsi traže makar 20.000.000. Liverpul bi na prodajama pomenute četvorice u finišu prelaznog roka mogao da inaksira minimum 90.000.000 evra. 


tagovi

Marko GrujićRajan BrusterDžerdan ŠaćiriLetnji prelazni rok 2020

Obaveštavaj me

Liverpul

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara