Marko Grujić (©AFP)
Marko Grujić (©AFP)

Grujiću se ispunila želja: Uradio sam sve što sam mogao da bih se vratio u Porto

Vreme čitanja: 2min | uto. 20.07.21. | 17:54

„Bilo mi je vrlo dobro prošle sezone ovde“, kaže srpski fudbaler

Bacio je udicu Sasuolo, navodno čak poslao i konkretnu ponudu Liverpulu. Pojavila se mogućnost i da ode u PSV Ajndhoven kao deo trampe za Donijela Malena, ali na kraju je Marko Grujić ostvario svoju želju – vratio se u Porto.

Bio je i prošle sezone na Dragau, ostavio je dobar utisak, a i njemu se jako dopalo. Zato je u razgovoru za portugalske medije Grujić rekao da je za njega jedina prava opcija ovog leta bila da ponovo postane član Zmajeva.

Izabrane vesti

I to više nije pozajmljen fudbaler Liverpula, sada je srpski reprezentativac punopravni igrač Porta.

Uradio sam sve što je bilo do mene da bih se vratio u Porto i jako sam srećan što je ovaj dan došao. Klubovi su se dogovorili i povratak u Porto je najvažnija stvar za mene, jer sam se ovde osećao jako dobro tokom prošle sezone“, rekao je Grujić.

Samim tim što je nosio plavo-beli dres u prethodnoj takmičarskoj godini, Marko je svestan kakvi su ciljevi Porta za narednu.

Naš glavni cilj je da osvojimo titulu prvaka Portugalije. Znamo koliko je to važno navijačima, ali ćemo se boriti i za sve ostale trofeje“.

Posebno je Grujić istakao sponu koja postoji između kluba i navijača.

Osetio sam fantastičan odnos između kluba i navijača od prvog dana kada sam došao. Dobio sam mnogo poruka od navijača, zvali su me da se vratim. Pokazali su mi naklonost i dali mi veliku podršku, nešto što nisam mogao da ignorišem. Davaću sve od sebe na terenu kao i pre, bilo da je u pitanju utakmica ili trening. Privilegija je igrati za Porto“, podvukao je Marko Grujić.


tagovi

PortoMarko Grujić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara