Povreda Gundogana protiv Mađarske (Reuters)
Povreda Gundogana protiv Mađarske (Reuters)

Gundogan propustio trening, Gorecka kao zapeta puška

Vreme čitanja: 1min | ned. 27.06.21. | 12:15

Fudbaler Sitija još trpi posledice povrede glave protiv Mađarske

Nešto više od 48 sati pre okršaja osmine finala Evropskog prvenstva između Nemačke i Engleske, Ilkaj Gundogan propustio je grupni trening sa ekipom na terenu. Protiv Mađarske je u jednom sudaru zaradio povredu i modricu na glavi, a u 58. minutu ustupio mesto Leonu Gorecki, ispostavilo se heroju prolaska Pancera među najboljih 16.

(1,77) Holandija (3,60) Češka Republika (4,90)

Izabrane vesti

Do sada je Joakim Lev počinjao utakmice sa tandemom Toni Kros – Ilkaj Gundogan na centru igrališta, ali kako je fudbaler Mančester Sitija propustio rad sa loptom sa saigračima, šanse nedavno oporavljenog Leona Gorecke za startnu postavu protiv Gordog Albiona ozbiljno su se povećale. Posle gola Mađarima, fudbaler Bajerna čeka novu priliku kao zapeta puška.

Gundogan bi svakako trebalo da bude u konkurenciji za sastav protiv Engleske, a za dva dana videćemo hoće li Gorecka ipak dobiti prednost. Engleska je rival protiv kojeg bi prisustvo Gundogana moglo da bude veoma važno budući da već godinama igra u Premijer ligi i odlično poznaje većinu engleskog državnog tima – pre svih Kajla Vokera, Džona Stounsa, Rahima Sterlinga i Fila Fodena sa kojima deli svlačionicu na Etihadu.

Podsetimo, tokom jučerašnjeg dana Nemce je obradovala informacija da će Tomas Miler biti potpuno spreman za jedan od derbija osmine finala.


tagovi

Fudbalska reprezentacija NemačkeIlkaj GundoganLeon Gorecka

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara