"Pep Gvardiola"
"Pep Gvardiola"

Gvardiola… Pep Gvardiola

Vreme čitanja: 1min | pon. 25.02.13. | 12:21

Doskorašnji trener Barselone špijunirao igrače. Pike postao posebno “sumnjiv” kada je smuvao Šakiru

Pep Gvardiola

Igrači minhenskog Bajerna sigurno će se barem malo zabrinuti posle informacije koja se pojavila u španskim medija, tačnije vesti da je Pep Gvardiola, doskorašnji trener Barselone koji će od sledeće sezone raditi u Bavarskoj, špijunirao svoje pulene.

Izabrane vesti

Naime, španski digitalni dnevnik El Konfidensijal je objavio da je Gvardiola unajmljivao detektivsku agenciju “Metodo 3” koja je dobila zadatak da prati Đerara Pike od trenutka kada je počeo da se zabavlja sa pop ikonom Šakirom.

Pike nije bio jedini na listi sumnjivih igrača, ali se Gvardiola za njega posebno pribojavao. Valjda misleći da bi vrlo lako mogao da skjlizne u svet estrade pun skandala.Pike i Šakira

Ispostavilo se očigledno da je Pike i pored svega ispao profesionalac. Za razliku od nekih drugih igrača Barse u prethodnim godinama.

Podsetimo, španski mediji su i 2010. godine pisali da u Blaugrani ne veruju sasvim pojedinim igračima. Na skeneru su, navodno, u sezoni 2007-2008, bili Deko, Ronaldinjo i Samjuel Eto. Čim je Gvardiola na klupi Barse nasledio Franka Rajkarda sva trojica su morala da napuste Kamp Nou.

Pike je prošao "bezbednosnu proveru". Jedino "čudno" što je utvrđeno jeste da uvek odlazi u isti kafić. U istom društvu.

(FOTO: Action Images)


tagovi

Bajern MinhenĐerar PikeĐerar Pike ŠakiraEvropaPep GvardiolaPrimeraŠpanija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara