Komentari na vest

Halanda privlači šest “crème de la crème“ klubova, Real i Siti na vrhu, neće u Čelsi i PSŽ

Wolfasin 7

pre oko 3 godine

Samo ne u Real ili Barsu.
S

Sherlocked

pre oko 3 godine

Ovakve tekstove mogu i ja da pisem ili bili ko drugi , svaki drugi dan ga seljakate iz jednog u drugi klub , menjate mu platu , projekti se grade oko njega i razbacuju Minolini procenti. Isto kao S. Zurnal sto godinama radi , dosadni i izmisljeni tekstovi.
X

XBOX

pre oko 3 godine

Svaki dan procitamo jedne te iste vijesti i to nisu mali tekstovi nego citam ROMAN a nista novo niti konkretno nisam procitao sve se to pisalo i juce i prekjuce i prije 10 dana..
C

Cz

pre oko 3 godine

Nisu creme de la creme ili kako vec nego pola tih klubova koji ste naveli samo imaju pare i unistavaju sport. Ok za real ili barsu ali city i psg su klubovi sa milijardama i istorijom slabijom od jednog notingem forest-a
L

Lazio

pre oko 3 godine

Bas tako. Sramota da nazovu City kremom fudbala a oni postali ekipa pre 10 godina jer su dosli Arapi i upumpali milijarde. Igraca nisu napravili nikad u istoriji kluba.

Lemi

pre oko 3 godine

Godine prolaze, vremena se menjaju, Siti i Psz postaju konstantni giganti u fudbalu, Real i Barsa pucaju po savovima, a neki srbijanac koji navija za zvezdu i nadnici za 250 eura mesecno tali se za pljuge vam objasnjava ko sme da se zove velikim klubom a ko ne... Malo su nas bombardovali
Q

Qyqy

pre oko 3 godine

Verujem da ti da si igrac bi pre otisao u not foresr, nego u siti....
B

BokiBG

pre oko 3 godine

Bravo druze, samo se ti baci na pracenje i uzivanje u fudbalu Notingem Foresta i njemu slicnih "Creme de la Creme" klubova. A mi cemo nastaviti da pratimo ove lose Celzi, PSG, Siti,...
A

Allianz

pre oko 3 godine

A šta je ok za Real i Barsu? Pa oni su najveća plastika i najveći bacači para, s tim što bez sudija i UEFE ne mogu ni sa tolikim parama da osvajaju trofeje.
U

Uopšte nisam Pep Gvardiola

pre oko 3 godine

City je krem Svetskog fudbala, kao i PSŽ, a Barselona u ovom trenutku, ipak jedan korak ispod. Smesno je nazvati Notigngem Forest kremom fudbala, zbog titula osvojenih pre 40 god. Njih ni pre, a ni posle toga nije bilo nigde... Pa ušli su iz druge lige pre osvajanja titule, dolaze iz daleko manjeg grada i imaju manje navijača negod Siti (mnogo manji i stadion, pa ti se možda čini da nije tako). Siti ima istoriju preko 100 godina, ali se uvek forsirao Junajted finansijski, i sad mi iz Srbije treba da ih mrzimo zbog uspeha? Junajted igra na Old Trafordu - sto nije samo naziv terena vec predgrađa pored samog grada. Junajted je dobio ogromnu popularnost sirom Engleske i sveta ( sad većinu novca zarađuje od prodaje dresova na Dalekom istoku), rade sjajan marketing godinama unazad, privlače dobre igrače i drže veoma bogati Amerikanci. Ljudi iz samog Mančestera uglavnom ne osećaju da je to njihov klub, već simptatiziraju svoj, gradski - city koji je popularniji u samom gradu, ali daleko manje širom sveta.