Haos ispred Sen Denija odložio finale Lige šampiona (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | sub. 28.05.22. | 21:11

Brojne pristalice Liverpula preskočile ogradu i ušle bez ulaznica

Nesvakidašnja dešavanja u Parizu. Finale Lige šampiona u Partizu pomereno je zbog bezbedosnih rizika, koje su prouzrokovali navijači Liverpula. Naime, veliki broj pristalica Redsa, prema nezvaničnim informacijama njih preko stotinu, ušao je na tribine Sent Denija bez ulaznica. Zbog toga su organizatori odlučili da pomere finale.

Utakmica je prvobitno bila pomerena za 15 minuta, a potom je pomereno na pola sata. U ovom trenutku novi termin finala je 21.36.

Izabrane vesti

Navijači su preskakali prilično visoku ogradu, neki od njih su zaustavljeni, ali je veći broj uspeo da prođe pored redara i utrči na zapadnu tribinu, koja deluje krcato u ovom trenutku. Ipak, izgleda da to nije jedini problem, pošto su nastali neredi i nakon reakcije policije koja je upotrebila i suzavac.

U međuvremenu na teren su izašli igrači dva tima, koji su započeli zagrevanje iznova. U svakom slučaju, propusti u organizaciji ozbiljno su poremetili kompletnu ceremoniju finala, pa i samo odigravanje meča. Nadamo se da to neće uticati i na kvalitet meča, od kojeg se zaista mnogo očekuje.

Sva dešavanja sa Sen Denija možete pratiti preko našeg tekstualnog prenosa na portalu - OVDE.



Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara