Komentari na vest

Holandska škola: Nije se samo Rišairo brukao danas (VIDEO)

Z

Zeka Manijak

pre preko 2 godine

Brate, ovo samo kod nas ima...da lik (Mrkela), dovodi godinama Š likove u Zvezdu koji veze sa fudbalom nemaju, i da i dalje ima funkciju i da se pita nešto. Pa liče, svaka tebi čast što si osvojio KEŠ sa Zvezdom kao igrač, al ti veze sa transferima nemaš! Sve ono što si postigao kao igrač, bacio si u vodu kao direktor. Goni se više iz te fotelje da može neko sposoban da dođe!
S

Sima Arauho

pre preko 2 godine

Sad i vi imate Bugarskog Bebeta.A kad se samo setim drame oko toga za koju reprezentaciju ce nastupiti Risario Zivkovic smejem se sam sa sobom.
B

BlackAndWhite

pre preko 2 godine

Ko nikada nije igrao fudbal može da misli da je ovo nemoguće... Jednostavno, sekundu pre vidiš sebe kako nonšalantno rešavaš gol-šansu i slaviš gol, a onda... U tom trenutku ne postaviš dobro nogu, lopta dođe pod rotacijom, odskoči ispred tebe, ne proceniš kojom jačinom dolazi... I sekundu kasnije sediš ili ležiš u neverici... A, onda dođe sledeća utakmica, uhvatiš makazice ili ga daš sa 40 metara... Zato je fudbal najlepša sporedna stvar na svetu!
S

Saša_PFC

pre preko 2 godine

Potpuno si u pravu za sve sto si naveo osim fudbalskih makazica koje R.Živković nikada neće uspeti da izvede...barem ne u Zvezdi.Neznam kako navijači C.Zvezde nevide da igraci kao Zivkovic se nedovode u Zvezdu da bi pojacali klub vec da bi se novac izvlacio iz kluba u privatne dzepove.Tvrdim klub je u minusu preko 65.mil.evra i jedini je u Evropi kojem se neisplati igranje u Evropskim takmicenjima.Bilo koja komisija da udje sada u klub i da ispita rad uprave kako je moguce da su klub uvalili u minus dok su oni u klubu na preko 60.mil.evra nebi nista nasli sve bi papiroloski bilo pokriveno upravo zbog ovakvih igraca koji su dovodjeni u klub a takvih je zaista bilo jako mnogo za 5.godina.Samo zelim da se navijaci nezanosite i da nepricate kako nije tacno da Terzic nije napravio dug od preko 60.mil.evra samo dok je on na celu kluba morate da znate da mu je otpisan dug u iznosu od 39.mil.evra.Nemojte da nasedate na pricu kako je ulozeno u stadion jer to nije tacno...zamenjena je trava na stadionu,zamenjene sijalice na reflektorima,zamenjen je stari sa novim semaforom na stadionu ali sve to je platio FSS a ne klub.Dovedeno je preko 50.igraca iz inostranstva i od svih njih 3-4 su uspeli da naprave neki rezultat u klubu svi ostali su sluzili za praznjenje kase...prvo kada su dovodjeni navodjene su za neke igrace neverovatne cifre kao za recimo La Paru koji je placen navodno oko 2.mil.evra sto po kvalitetu nezasluzuje to je sigutno.Kada je odlaze iz kluba navodno budu isplaceni sve do poslednjeg evra(naravno sve to kroz papire)a onda se posle par meseci samo objavi vest kako je igrac dobio Zvezdu na sudu zbog neisplacenih primanja koje moraju iz kluba da uplate u najkracem roku i to sve sa kamatom.Uzmite samo skoro pa najsveziju informaciju...Fiorentina je uplatila Zvezdi 700.hilj.evra na racun fudbalskog kluba za transfer jednog igraca.Taj racun je blokiran i naravno zbog ogromnog duga novac nemoze da se podigne pa je iz kluba ekspresno intervenisano da se ponovo isti iznos uplati na privatni racun u Nemackoj.Klub se obavezao da pored 700.hilj.evra isplati kamatu kao i kamatu na kamatu od marta prosle godine do dana isplate a taj novac navodno je isplaacen tek ovog meseca...dakle skoro pa posle 2.god.Dakle dug od 700.hilj.je na kraju stigao do 1.5.mil.evra i to je za svaku osudu jer se sve svesno i sa namerom iradilo.Evo neka sada iz kluba objave gde je uplacen novac od takmicenja u Evropi ove sezone a ta cifra je oko 10.mil.evra i dali je taj novac u celosti pripao klubu.Bice vam sve jasno jer to nikada nece uraditi a umesto dug da bude manji za 10.mil.evra ustvari bice uvecan.
z

za Saša

pre preko 2 godine

Iskreno sad, stvarno te nije mrzelo da ovoliko opširno pišeš o Zvezdi.Realno i da si upravu totalno je glupo da pišeš o zvezdi i propalom tranferu jer na platnom spisku 3 godine držite Lolu, Brežančića (a tek Bajbeka za skoro milion) za iste pare kao Živković samo što Rišario ima veću minutažu za ovih par meseci nego pomenuta dvojica.Razmisli sledeći put kada nekog hoćeš da pecneš, za šta se hvataš, može da bude betmen :D
o

o Boze

pre preko 2 godine

sasa, sve se slazem u potpunosti sto si napisao, ja cak mislim da je dug i preko 80 miliona €, mene interesuje kako si ti sve to napisao a o partizanu nisi nikad sastavio toliko dugacak komentar... Zvezda je mnogo duzna ali partizan ima veci dug od Zvezde ako se uzme da je on mnogo, mnogo manji klub jer njegovih 50 miliona je isto sto i Zvezdinih 150