Komentari na vest

Hrvatska je u još jednom velikom finalu! Džoker Bruno srušio holandsku tvrđavu posle 23 godine (VIDEO)

E

Emerson

pre 11 meseci

At the last two World Cup final tournaments, UEFA EURO 2020 and now here, Croatia have played extra time on seven occasions; they won six – four on penalties – and lost only one. Croatia have won their last five Nations League matches. Prior to that, they had managed only two wins in their first 12 games in the competition. The Vatreni have lost only two of their last 26 matches (W15 D9). Croatia have found the net in 14 of their last 15 Nations League outings. The Oranje were unbeaten in their last ten Nations League matches (W7 D3) before this game. Netherlands have only failed to score in three of their last 19 Nations League matches.
P

Polo

pre 11 meseci

You are nazi pussis
P

Polo

pre 11 meseci

PENALDŽIJE OPET U AKCIJI!
T

TAKOO JEEE

pre 11 meseci

Ajde bre smarate vise sa tim kako ih nazivate komsijama..Holandija je jako losa ekipa, ne znam i kako su u polufinalu...Valjda tu ligu nacija te najvece ekipe i ne igraju maksimslno...Gledao sam uzivo na Stad de France Fra- Hrvatska prosle godine, totalno im je svejedno za to takmice je, publici, navijacima, igracima ..Male ekipe poput nas, Hrvata razmisljaju o svakom uspehu, ma ne mora to biti zlato...Ne umanjejem pobedu Hrv. ali ova Holandija je nikad gora i losija...Modric, Perisic ce uskoro zavrsiti u reprezentaciji , Brozovic, Kovacic jos koju godinu , i hrvati ce biti prosek u narednim godinama...Ovi navedeni igraci su odlicni. timski odnosno reprezentativni igraci jedni od najboljih na svetu...A razmislite malo da li oni pisu o nama, Noletu, Jokicu...Pisu, ali se ne dive, a treba da se dive...Kad je fudbal podsmevaju se, a liga im je ispod nase po bodovima i rejtingu...A u sustini ne zna se koja je gora...Dinamo dobro prodaje , ali Zvezda je kvskitetnija u zadnjih 5 godina i bolja...Tako da pusti njih, i ovako nas ocima ne mogu da gledaju...A vi manite se pljuvanja nasih igraca, kakvi god da su a odlicni su, perspektivni i nasi su...Okrenuce se uskoro, samo polako, male smo mi drzave i reprezentacije da bi igrali polufinala i cetvrtfinala 15 goduna u kontinuitetu...Sad cete reci oni ovo, oni ono...98 su bili brutalni, igrali polufinale, i posle 20 godina slucajno u finalu i posle 24 godine u polufinalu...Ucestvovali jesu ali od 98- 2018 samo su u ucstvovali i ispadali odmah...Hrvatska zvsnicno postoji od 1991, to je 33 godine i igraju sve bez sankcija i kuci, bez seljakanja u komsiluk Bugarsku, Rumuniju zbog bezbednisti navodno, a Srbija postoji 15-ak godina i 5 godina sankcija...Srbija ima Svetske sampione u juniorskoj konkurenciji, i visestruke sampione Evrope, , visestruke polufinaliste i finaliste Evrope...Biti Sampion sveta i evrope u fudbalu i u juniorskoj ko kurenciji nije mala stvar...Sampion je sampion , sve ostalo se manje- vise pamti...Ajmp Srbija...
g

gost098

pre 11 meseci

Eto puno toga si rekao a nisi ništa shvatio. Radi takvih kao ti, i nastaje mržnja. Jesi pogledao naslove hrvatskih sportskih novina nakon i prije finala Nba lige? Da jesi ne bi pisao gluposti. Jesi čitao naslove,prije Katara za Srpski napad? Nisi. Jer da jesi onda bi vidio koliko su pisali o Mitroviću i Vlahoviću koliko bi bilo sjajno da Hrvati imaju tekav nspad. Tebi i takvima kao ti sve oko vas što nije vaš uspjeh je slučajno i ostvareno sa puno sreće ili ekipe protiv kojih se igra ne trude se da osvoje! Razumiješ li ti išta šta si napisao!!! Pišeš nebuloze. Zvezda je kvalitetnija zadnjih 5 godina. Zvezda je utukla milione državnog novca i tako platila 11. poziciju. Nije ni Dinamo nevinašce da se razumijemo. A to što Srbija igrabili je igrala pod sankcijama,čija je krivica? Znaš kako kažu ,od šume ne bidiš drvo!!!
Y

Yui

pre 11 meseci

@gost 98 čovek je sve u pravu. To što si ti nerealan hrvat tvoj problem
Y

Yui

pre 11 meseci

@gost 98 širi mržnju tvoja repzentacija koja peva za dom posle svake utakmice
C

Coban

pre 11 meseci

Ovaj tako jee mnogo glup
r

realno45

pre 11 meseci

Au brate, kolika količina glupost. Ne zna čovjek otkud da prvo krene odgovarati. Al eto ukratko, Srbija je mala reprezentacija za Hrvatsku i uvijek će biti, a da se Srbija plasira u četvrtfinale, bila bi neviđena euforija u Srbiji. Veća nego zbog Noleta ili basketa. Ne spominji dječja takmičenja, za to nitko osim vas ne zna.
g

gost 88

pre 11 meseci

mi 4 medalje vi 4 boda u 30 godina na svjetskim prvenstvima euro gledate 26 godina na kaucu a u ligi naciji neznan ni di ste b c rekli bi egzoticna reprezentacija i spominanjane drugih sportova zna se ide nogomet pa praznih 100 mista pa ostali sportovi vise vridi 3 misto u nogometu nego zlata u svim drugim sportovima skupa realno
K

Kebin sin

pre 11 meseci

"dobro došao u klub ....."
J

Joleks

pre 11 meseci

Za Dom spremni posle svake pobede se ori❤
Y

Yui

pre 11 meseci

Zvezda je prvak sveta i evrope,a šta ste vi?
G

Gost1452

pre 11 meseci

Ja sam mislio da je City 🤷
P

Polo

pre 11 meseci

Opet će se čuti ponosno za dom!
S

S.T.A.L.K.E.R.

pre 11 meseci

Ovo što ću reći možda nema direktno veze sa sportom, ali opet i ima. Mi smo svoj identitet izgubili u raznim Jugoslavijama. Dok smo bili Srbi, tada smo i na carstva udarali. Onda dolazi komunizam gde je pedeset godina njihove vladavine bilo pogubnije nego 500 turske. Na kraju ulazimo u krvave ratove 90-tih u jednoj šizofrenoj situaciji gde se budimo iz lažnog sna u pravi košmar. Ko smo, šta smo? Jesmo li Partizani ili četnici, Srbi ili Jugosloveni? Za šta se borimo, da očuvamo Jugoslaviju ili svoj narod? Onda dolazi neka hibridna mešavina kvazi nacionalizma i turbo pravoslavlja. Izgubili smo ratove, teritoriju i to nas je dovelo u inferioran položaj. Sumnjamo u sebe, svoju zastavu, grb, narod. Viđamo samo svoje mane ali ne i vrline. Pri tome ni vlast kakvu konstantno biramo nam ne pomaže. Kakve ovo veze ima sa sportom? Pa ima. Hrvati su od početka znali šta žele i kako to da dobiju. Znali su cilj borbe. Izašli kao pobednici, dobili svoju državu. Samopouzdanje i ljubav prema domovini skočilo na maksimum. To se onda odražava u svim granama društva pa i u sportu. Ni kod njih nije idealno, daleko od toga, ali da imaju drugačiji pristup prema zastavi i državi, imaju. Mi u košarci još baštinimo "stara vremena" ali dokle. Šta kada ova generacija ode? Mladi košarkaši sada jedva da su prvi ugovor potpisali a već odjavljuju reprezentaciju zbog individualnog rada. Fudbaleri neće da igraju za državni tim jer je leto i vreme odmora. Bole ih prepone.
D

Dragan sa Uba

pre 11 meseci

nije ovo ništa..
J

Joleks

pre 11 meseci

Za dom spremni!
g

gostić

pre 11 meseci

zapasnih komšija???😂😂😂
P

Polo

pre 11 meseci

Za dom spremni!
B

B.B.B. 1986

pre 11 meseci

Da se slozimo da se nikad necemo sloziti oko politike :). Mora se priznati da ce Hrvatska uvijek biti jaca u nogometu od Srbije ali isto tako i Srbija npr u kosarci. Jednostavno to je do mentaliteta u narodu u Srbiji kada sam bio navijaci podjednako slave npr pobjedu Partizana i u nogometu i u kosarci. To recimo nije slucaj u Hrvatskoj. Vecina nasih klinaca masta samo o nogometu dok rijetko koji o kosarci dok recimo o rukometu ima mnogo vise interesa. Sve u svemu pouka mog komentara je ta da trebamo biti sretni sto imamo svi mi sa ove ili one strane jednog Ivana Balica, Modrica, Djokovica, Jokica, itd… Ja zelim svu srecu momcima koji s ponosom predstavljaju bilo koju repku i nadam se da ce se samo nastaviti radjati novi Modrici ili Djokovici.
@

@ssss

pre 11 meseci

Da se nadovežem na tvoj komentar meni je recimo zanimljivo da je Hrvatska u staroj Jugi bila bolja u košarci,dok je Srbija bila bolja u fudbalu.Sada se to okrenulo.Hoću da kažem da imamo talenta za oba sporta.Recimo Hrvatska ima fantastične košarkaše ali iz nekog razloga nema rezultata.Isto je sa Srbijom kada je fudbal u pitanju.
P

Polo

pre 11 meseci

Ne niste nego ste bolesni
Y

Yui

pre 11 meseci

Zvezda je šampion sveta,a šta ste vi
B

B.B.B. 1986

pre 11 meseci

@polo i @yui, vidi se da mrznja nikad se nece iskorijeniti iz naseg drustva. Budale zive u proslosti a pametni u buducnosti.
Y

Yui

pre 11 meseci

@BBB samo budala ne uči iz prošlosti..a što se tiče mržnje što pevate posle svake pobede za dom...
k

kako vezu braca

pre 11 meseci

mozemo mi drzati govore ali Hrvati su majstori nogometa i glazbe
Y

Yui

pre 11 meseci

Otkud sad i muzike glazbe!!oni su najbolji u ubijanju staraca
K

Klbn

pre 11 meseci

Kakve bre glazbe?? Diviš se ljudima koji posle svake pobede proslavljalju sa za dom
g

gost 098

pre 11 meseci

#yui Šta je sa glavom?
i

i Seve

pre 11 meseci

kinematografije...
V

Vatreni

pre 11 meseci

Bravooo legende, stvarno plesete i imate timcinu ! Samo jako u finalu.
G

Gosthjk

pre 11 meseci

Nije toliko do Hrvatske, koliko je to sto Holandjane vodi Kuman. Retko los trener koji nekom magijom i dalje radi na visokom nivou.
g

gost098

pre 11 meseci

Naravno,nije Hrvatska bolja nego je Nizozemska loša! Bože sačuvaj!
W

WC 2026

pre 11 meseci

Chicago, Srbija - Croatia 1:1 (80. min), 2:1 (89. MIN) JOVELJIĆĆĆĆĆ ....
t

tnt

pre 11 meseci

BRAVO!
z

znači

pre 11 meseci

igram x-2,2-4 kvota 23 i primaju ga u prvom...
P

PedjaZigo1150

pre 11 meseci

Hrvati su igrali protiv 12 igraca, onaj Sudija je igrao protiv njih. Zamisli igrac u Rotereamu i eominiras 120 minutam Oni Holandjani ni sami ne znaju kako su dali dva gola. Onaj jedan iz niotkuda onaj drugi gol frljoka neka. Hrvatska Reprezetacija imaju najaci Mentalitet u Evropi, igraju bez brige bez puno da razmisljaju. Pazi 2:2 prime u zadjem minuti u Holandiji gol i sad svi misle e sad ce ili Peneli ili ce Holandija pobediti kad ono na kraju se ipak vrate. Onaj Van Dijk je rupetina, Fudbalski je malo bolji od Megvajera, kad ne zna sta da radi salje dugu loptu , panici i i daje Hrvatima u noge. Ja ne znam.po cemu je on dobar Odbrandbeni Fudbalery i jos vise ne znam.kako uopste i odakle im ideja da ga usporedjivaju sa Vidicem a nekk Pametnjakovici cak kazu da je bolji hahahaha. Covece ono Van Dijka driblaju i bacaju po travi. Joel Matip nista nije losiji od njega cak bi i reko da je bolji,mirniji i sigurniji u svojoj igri.
K

Komandant Mark

pre 11 meseci

Slaba je ono tvrđava,stražari spavaju.
u

ukrao

pre 11 meseci

Ti Duško Ivanović kapu ...
E

Eskobar

pre 11 meseci

kuman je uništio mnoge sad je reprezentacija
T

Tomaš ue

pre 11 meseci

Alal t8 vera burazeru..od reči do reči..bravo ti ga..
I

I ko zna šta još

pre 11 meseci

Oni u finalu, a kod nas eno ga Duci Vlahović po Mikonosu leči prepone.....
B

Bane16

pre 11 meseci

Sisti njemu za Piksija i nas sve zajedno. Hrvati igraju fudbal dok nasi lijece "prepone" po plazama sa tudjim zenama
z

zvornik

pre 11 meseci

Sa Hrvatskom, Argentinom i Englezima uvijek spektakularne utakmice. Svaka im čast.
S

SVETOSAVAC

pre 11 meseci

Recept za uspeh je jednostavan, 22 krvozedjna cetnika na teren I lekcija iz istorije !
U

Ucili krivu istoriju :)

pre 11 meseci

To smo vidjeli u Kataru, pa su “cetnici” bili unisteni. Nema Srbin ljubav prema svojoj zemlji nego samo mrznju prema tudjoj. Tako su ga ucili. Zato uvijek gubi
H

Hayvan

pre 11 meseci

Svaka cast komsije. Ovi nasi sada krecu u sezonu za splavove. Tu su najbolji
N

Nebitan10

pre 11 meseci

...i da, komenator je mogao biti malo objektivniji, ali opet Arena sem Milovanovica i nema dobre komentatore realno
v

vukovarac

pre 11 meseci

Gdje je sudac izvukao onih dodatnih 6 minuta nadoknade nije mi jasno?!!
N

Nebitan10

pre 11 meseci

Bio sam skeptik oko desavanja zbog Livaje i stavio 1. Kako sam se grdno prevario, Holandija odavno nije imala ovako losu ekipu, sve me ovo podseca na stvaranje neke nove Holandije kao sto je Belgiji trebalo par godina da im generacija potpuno sazri. Mislim da upravo Holandjani eksperimentisu sa tim, nemam drugo objasnjenje...Svakako ovo ni po koju cenu ne umanjuje uspeh Hrvatske, stvarno ih je uzivanje za gledati, i dalje mi nije jasno kako Livakovic, Sutalo, Ivanusec, Petkovic i dalje "tavore" u Dinamu, sve igraci na kojima bi Dinamo uzeo ozbiljne pare...Vezni red milina...Kovacic, Brozovic i Modric predobar vezni red...Ubili su ih danas, steta za onu precku Pasalica i ovaj peti ponisten gol, ne secam se ko je zadnjinput ovako ponizio Oranje na svom terenu, svaka cast
n

niko niko

pre 11 meseci

Opadaju prodaje Dinama, kreće sunovrat jer nema Mamića. Informacija od ljudi koji su bliski klubu, oni kažu da Dinamo daje nenormalno velike ugovore prospektima da ne bi otišli iz kluba, a sada im je problem da ih dobro prodaju, neće da idu u klubove gdje im je manja plata, a u Dinamu stagniraju zbog previše igrača u timu. Dinamo ima da živi još godinu-dvije dana i onda kolaps, info je 100% tačna, uprava ne zna gdje udara i nema kontakte kao bjegunac. Pozdrav
N

Nr 10

pre 11 meseci

Care, ovo ljeto se prodaju Ivanusec i Sutalo. Mogli su biti prodani davno prije, ali mi nemamo sistem kao vi. Volimo izgraditi igrace pa ih masno utopiti. Sutalo je najskuplji igrac Hnl-a, ispod 20 mil nece ga prodati. Arsenal jako grize, nadam se da nece tamo. Ivanusec ce u neki solidan tim u Ligu 5. Livakovic ne mora nigdje ako ne zeli. On je vrh u dresu Hrvatske gdje god igrao. Villareal i Dinamo se jos nisu nasli oko cijene. Petkovic je vise neki joker. Da nije lud u glavu ostvario bi svjetsku karijeru koliko je talentiran. Ali ludo i lijeno, dzaba. Ima jedan mali. 20 god, Baturina. Sad vec vrijedi 15 mil., i do iduceg ljeta nece ga dinamo prodati. To ce biti nova 10-ka Hrvatske. Mali je bolesno dobar. Zapamtite MARTIN BATURINA
g

gost098

pre 11 meseci

#niko niko Evo ako si ti Romano rekao,sigurno je tako! Razmišljaš li prije nego kažeš? Popij vode ali ne gutaj!!
о

оклок

pre 11 meseci

Неко ће сад мислити да баљезгам и причам ствари које немају везе с овом утакмицом, али ово је све истина и итекако је то у питању. Молим и редакцију да пусти коментар јер не мислим ништа лоше, само причам истину. Разлика између нас и њих је само у једној ствари. Хрвати се васпитавају у свом духу и итекако раде на томе да чувају свој идентитет. Од малена се уче неким стварима. Нпр, код њих је на неки начин срамота ако недељом ниси у Цркви. Све оно што смо ми имали до 45. сад они имају. И то је оно где им се искрено дивим. Хрвати држе заставе и шаховнице по двориштима, по кућама, итд. Њихов идентитет је шаховница и истичу је где год могу и стављају је где год могу. Србима је идентитет петокрака. Хрвати су Хрвати. А Срби су комунисти и југословени. У Хрватској је и на кеси за хлеб шаховница. Тако и треба. И све бих дао да су код нас наши симболи. Али тога овде нема. Погледајте им клубове, мање више сви имају шаховницу. У Србаља пола клубова носи крваву петокраку. У Хрватској је нигде нећете видети. Они се Тита, који је био Хрват, одричу. Код нас и даље живи. То је срж. Њихови играчи због таквог амбијента у ком расту гину за Хрватску и у спорту је доживљавају као да гину за парче земље. А наши у репрезентацију долазе на одмор, или не долазе уопште. Ми од наше селекције правимо спрдњу. И имамо најлошију публику у Европи. Дан данас немамо коп. Црна Гора има, БиХ има, Мађарска има, нама 2.000 људи на домаћем стадиону. Тај комунизам је убедљиво највеће зло у читавој нашој историји. Ударио нам је у срж идентитета. 80 година смо под тим терором. И док се не очистимо од њега, нема нам светла као нацији. За однос према томе, Хрватима свака част
@

@ssss

pre 11 meseci

Delimično si u pravu.U pravu si da mi kao nacija i dalje nemamo svoj identitet.Hrvati su se odrekli Tita i komunista,a mi nismo.I dalje se delimo na partizane i četnike,na Grobare i Delije,Partizan i Zvezdu.Možemo da se podelimo oko čega god hoćeš.Mogao bih sada danima da nabrajam oko čega se sve delimo.Kada si rekao da je u Hrvatskoj zastava svugde zastupljena,tako je recimo i u Turskoj.Na svakom balkonu u Ankari ćeš videti tursku zastavu.Ovde u Srbiji kada bi se to desilo bi te proglasili za nacionalistu par ekselans.Zato što je samo Srbima zabranjeno da budu nacionalisti jer se tu odmah radi o srbovanju i velikosrpskim pretenzijama.Inače tu reč”velikosrbi”su upravo komšije izmislile i to te iste komšije za koje pišeš kako imaju zastave na svakom koraku i čiji je nacionalizam mnogo veći od “velikosrpskog”nacionalizma.Upravo zbog tih podela koje imamo kao narod nemamo navijače reprezentacije.A napisao ssm da si delimicno u pravu za ovo što si napisao o hrvatskom ponosu kada igraju za reprezentaciju zato što bi onda to značilo da bi i u košarci recimo trebali da imaju vrhunske rezultate,a nemaju ih.To govori da u fudbalu pored tog nacionalnog zanosa imaju i ozbiljan kvalitet.I da me neko ne doživi pogrešno,nemam ništa protiv hrvatskog nacionalizma.Išao sam na more nekoliko puta tamo.Drago mi je i kada njihova reprezentacija napravi uspehe.Volim Modrića,Rakitića i ostale njihove fudbalere…..itd,već sam ovo napisao jer mi je krivo što i mi nemamo dobre rezultate,a fudbalska smo nacija i što se jedino nama u negativnom kontekstu spočitava ako smo nacionalisti,a to je realno svugde u svetu zastupljeno.I na kraju još jednom da ponovim Hrvatska u fudbalu ima ozbiljan kvalitet koji većina od nas neće da prizna pa ćemo sad danima da raspredamo kako eto imaju sreće pa sve prolaze na penale.Svaka čast komšijama i želim im da uzmu ovo takmičenje.
S

Sve je tacno

pre 11 meseci

Sve je tacno sto si rekao/napisao samo da ima i takvi Srba ali nazalost vrlo malo u Srbiji zato sto ste od 45 te komunisti a po malo I Srbi po Crnoj Gori I Republici Srpskoj su 60 do 70 posto ljudi kao sto su Hrvati preponosni su zato sto su Srbi u nedelju se ide u Pravoslavnu Crkvu u kuci/stanu okacena je Srpska zastava ponekad kao kod nas I Vojvode. Zivim u Njemackoj I vrlo sam Tuzan kad upoznam Moju Brcu iz Srbije a vrlo malo znaju o historiji, vjeri koju I ne praktuju i nemaju nikakav Naboj kao braca iz Republike Srpske i Crne Gore. Veliki pozz I Zivjela Srbija, Zivjela Crna Gora I sve Srpske Zemlje
b

brale

pre 11 meseci

Au tebra, od reči do reči potpisujem! Ali tu je koren našeg problema mnogo dublji a to je sama spoznaja da mi NISMO neke "pridošlice" koje su došle ovde u 6. veku već smo ovde hiljadama godina ali to je već duga i druga priča.. Na berlinskom kongresu je počeo proces uništavanja SrBske istorije i traje do dan danas..
Д

Дуки88

pre 11 meseci

Апсолутно се слажем за све написано!Додао бих они имају и нормалан Савез а код нас се питају разне Кокезе и министри за пољско млеко.
d

da silva junior

pre 11 meseci

Hrvatskoj fali samo jos jedan golgeter i nista drugo.fali igrac koji zna zabit glavom.da imaju mitrovica ali da mitar ima taj fudbalski mentalitet kao oni .potpiso bi sutra da ce osvojit evropsko.
Z

Zivota1

pre 11 meseci

Imaju. Mali Beljo, sedio je na klupi jer dalic daje sansu starijima. Beljo daje glavom, levom, desnom, kako mu se cefne. Tek je dosao u bindesligu. On je buducnost i do EP bi mogli da imaju rasnog napadaca upravo u njemu
S

Sherlocked

pre 11 meseci

oni trce jedan za drugog , dok nasi samo gledaju ciju zenu bi mogli da odvale
N

Nedimgol

pre 11 meseci

Da, ali od naše reprezentacije žive stotine menadžera i podobnih političara! #Budućnost Srbije
L

Lipps Inc.

pre 11 meseci

Zar ti niko nije rekao da je o tome zabranjeno pričati? Pravimo se ludi i ganjajmo skandale dok drugi jure slavu i rezultate! #Budućnost Srbije
M

Marko 87

pre 11 meseci

Kako ljudi ginu za svaku loptu i jedan za drugoga . Zato i jesu u samim zavrsnicama na velikim takmičenjima . Kapa dole 👏
O

Objektivan

pre 11 meseci

Koliko je sudac navlacio za Holandjane bas sramota
4

444444444

pre 11 meseci

Svaka cast Hrvatima... strpali su Van Dajka precenjenog i ostale u dzep :)
M

Milojko Arsenić

pre 11 meseci

Šta ti je kada imaš kvalitetnu reprezentaciju u kojoj se ne guraju menadžerski igrači samo tako. Ako kad nas razni Erakovići, Račići, Radonjići se zovu na spisak samo da bih se prodali a da im nije menadžera igrali bi beton ligu.
X

XD

pre 11 meseci

A ne smetaju ti ona dva buzdovana koja dva puta pokušavaju da naprave ofsajd zamku i primimo dva gola na SP. Očigledno bi ti da nas fk gromada predstavlja.
B

Bane15

pre 11 meseci

Ti si nesto pogresio...nas su zajebali Milenkovic i Pavlovic.
G

Gost999

pre 11 meseci

Vidim da ljudi pominju Milenkovica i Pavlovica. Jesu oni direktno krivi sto smo ispali. Ali zaboravljate da smo morali da trpimo u napadu Aleksandra "ja cu da igram sa jednom nogom ako treba" Mitrovica skoro 3x90 minuta i Dusana "stisnuta vilica" Vlahovica, koji su iako povredjeni jednostavno morali da budu na terenu, umesto da su igrali zdravi i spremni igraci.

MILAN1989

pre 11 meseci

@Милојко Ти и Калчополиста бисте могли руку под руку и правац на лечење, затим у други разред, да коначно научиш глагол бити.
r

robi fauler

pre 11 meseci

Kakav majstor fudbala, kakva takmicarska reprezentacija. Sto sam stariji sve manje gledam fudbal, ali kako Hrvatska igra je neverovatno. Kako su napaljeni dok igraju za svoju reprezentaciju. To je milina gledati. I kada gube nema panike, koliko su sigirni u sebe, znaju da ce imati sansu. Bravo!
g

gott

pre 11 meseci

Kao leptir Modrić leprša po terenu 2 puna sata u 37.god .Razbucaše ih kao krpu.
b

box kuman

pre 11 meseci

prestao sam da citam kod ovog Sa druge strane Ronald Kuman..
s

spec. gost

pre 11 meseci

Sad po titulu!
P

Pee

pre 11 meseci

Hrvati odlicni Modric moze slobodno u penziju mogu i bez njega a imaju odlicne zamene Ivanusec i Majer!!!
T

Tite

pre 11 meseci

Hrvati osvajaju
L

Liga sampinjona

pre 11 meseci

E tako se gospodo igra fudbal!Bravo komsije svaka cast!
R

Rubikova kocka

pre 11 meseci

Mozda i konačno nešto osvoje pa makar to bio i trofej prijateljskih utakmica! Al nadam se da neće ni ti uzeti, a u suštini me boli ona stvar za njih 🐴🇭🇺
G

Gostun

pre 11 meseci

A šta smo mi osvojili? Moralnu pobedu nad Švajcarskom 2:3?
B

Bane15

pre 11 meseci

Umjesto pakosti i ljubomore bolje da se pozabavimo fudbaloom...zar ne?
P

PopajFJ

pre 11 meseci

I ti iz Banja Luke ces to da kazes samo da ispadnes sto veci Srbin ovdje !! Takvi nam i prave nerede svuda okolo mrzeci druge i dokazivajuci nesto sto nisu
D

Darko55

pre 11 meseci

Kakvu holandsku tvrdjavu? Mislite holandsku promaju? Ovaj Kuman nije uspeo u Evertonu i Barseloni, ali je kao nagradu dobio da vodi reprezentaciju Holandije. P.S. Nekad Klajvert i Van Persi, danas Gakpo i Veghorst. Smehoteka.
b

baš

pre 11 meseci

Nisu izgubili utakmicu kući 30 godina...
D

Darko55

pre 11 meseci

@bas, ne lupetaj gluposti. Gubili su kuci itekako, ali nisu na De Kajpu. To ne menja cinjenicu da su trenutno promaja, a ne tvrdjava.
b

baš

pre 11 meseci

@Darko55 gubili su ,ali ne itekako, nadji poslednju utakmicu koju su izgubili kuci... slazem se da nisu na nivou kao pre, ali kada se kaze tvrdjava, ovde se prvenstveno misli na utakmice kod kuce... Hrvati su top klasa, svidjalo se to nekome ili ne...
D

Darko55

pre 11 meseci

Rekao si da nisi izgubili utakmicu kod kuce 30 godina. Sad kazes, ipak su gubili. Dogovori se sam sa sobom. U poslednje 4 godine imaju 3 poraza kod kuce od Meksika, Italije i Nemacke. U redu?
m

monteroo

pre 11 meseci

Ozbiljna ekipa sa pravim igracima i odlicnim trenerom....i sada sa ogromnim iskustvom... Sta reci za holandiju posle bergkampa ,van persija,robena,van bastena....nesrecnik kuman igra zadnjih 20 min. produzetaka sa van dajkom i venghorstom u spicu...kao javor u zlatnim danima.... reprezentacija koja je uvek igrala fudbal ispred vremena...brzo,precizno,sa super igracima.... Ovo je bas sramota.
D

Dr Kovacevic

pre 11 meseci

Svih 23 Gren slema menjamo za jedno finale fudbalske reprezentacije! Fudbal je u Srbiji i pored losih rezultata, ubedljivo sport broj 1! Mladi u Srbiji obozavaju Crvenu Zvezdu i Partizan!
I

Ivan FCRS

pre 11 meseci

Nikada. Nista ne moze da zameni zapomaganje i kukanje zapadnjaka nad sudbinom njihovih ljubimaca koje je GOAT poslao da se bave privatnim biznisom.
O

Opa Miki

pre 11 meseci

Ne bih menjao srebro rukometaša sa evropskog za svetsku titulu fudbalera, a kamoli Noletove gs-ove.
Л

Лукаку 98

pre 11 meseci

Докле ће срећа да их прати, невероватно..
D

Dokle

pre 11 meseci

Će mržnja da te prati?Neverovatno...
B

BREkalo

pre 11 meseci

Modric je najbolji veznjak svih vremena.
l

loci

pre 11 meseci

Velesila i .
f

fejkir

pre 11 meseci

Kako igraju momci, kakva ekipa, nadigrali nizozemce a atmosfera na tribini ko da doma igraju. I najbitnije kad su primili gol u produzecima nisu pali neg se vratili jos jaci. Osvajaju garant.
T

Trpke

pre 11 meseci

Ne mogu da verujem sta sam gledao bre. Dinamo Zagreb ,uz pomoc par igraca Hajduka je drzao lekciju fudbala Holandjanima nasred Kajpa !!!!
I

Ivan FCRS

pre 11 meseci

Koliko jadan komentar. 2 igraca dinama su igrala na utakmici...
G

Ghost12

pre 11 meseci

4 igraca Dinama su igrala .
@

@ivanfcrz

pre 11 meseci

Druze,15-16 igraca dinama je u reprezentaciji hrvatske..
k

kdkdmnrn

pre 11 meseci

Livakovic, Šutalo, Ivanusec, Petkovic
r

rsczz

pre 11 meseci

Hrvati su masinerija u fudbalu, miljama smo mi daleko od njih, kako igraju ljudi... strava!
V

Venom

pre 11 meseci

Predlazem Holandjanima da oteraju ovog Kumana i da postave Krstajica za trenera
k

kanonada

pre 11 meseci

jbt dode ih 20 hiljada na utakmicu u holandiju, nas bi doslo manje od 5, al to je taj kult reprezentacije, tekma vrh, urnisali ih hrvati, mogu i do titule sigurno
N

Navijač2000

pre 11 meseci

Ljudi prejaki, svakoga mogu pobediti!
e

easy money

pre 11 meseci

Dok ne dodju Francuska i Argentina pa sledi povratak na aparate. Kad se setim samo kako su se napalili da ce postati svetski šampioni pa ih Alvarez oladio ahahahaha
g

gost098

pre 11 meseci

#easy money Čekaj,kome se ti smiješ? Hrvatskoj koja je ispala u polufinalu! 🤦🤦🤦
t

tviter.glavatan

pre 11 meseci

Bravo braco moja.
T

Tite

pre 11 meseci

Hrvatska će osvojiti Ligu Nacija videćete.
k

kss

pre 11 meseci

Neverovatna repka ovo nije slucajno bravo
m

ma

pre 11 meseci

Gde ce biti slucajno, sad vec jako dugo imaju ozbiljan kontinuitet
4

4343

pre 11 meseci

Svaka cast hrvatima kapa dole